Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Braunik mial robione badania,krew,USG brzuszka itd bo cos ostatnio nie najlepiej sie czuje....

Dodatkowo wyszlo,ze....Braunik mial 2 sruty:(:angryy:jeden wyjety bo byl plytki,drugi glebiej bardziej w okolicy kregoslupa....

niech bym dorwala:angryy:

Posted

Braunik mial robione badania,krew,USG brzuszka itd bo cos ostatnio nie najlepiej sie czuje....

ojej .. oby tylko przesilenie wiosenne :-( ///

Braunik mial 2 sruty

..................................................................:angryy:.....................................

jak dobrze ze choć teraz ma DOM.. taki prawdziwy

• 2 months later...
Posted

Nie uwierzycie.....
Jade dzis sobie autkiem do domu i widze idzie kobieta z przepieknym dobermanem...Wielki,siegajacy jej do psa ,brazowy,kopiowany dobek.Normalnie pojechalam inna droga by dluzej na nich patrzec,nawet mialam sie zatrzymac i powiedziec kobiecie,ze ma przepieknego psa:oops:
a tu patrze na nia i kogo widze??Nasza Asia!!a jak Asia to tym przystojniakiem musial byc Braunik:multi::multi:
zostawilam auto gdzie moglam (a raczej nie moglam,ale mniejsza z tym) i polecialam za nimi.
Braunik-raczej teraz Bruno:loveu:jest nieziemski....fakt w porownaniu z tym jakim byl szkieletem,jest ciutke zbyt dobrze wygladajacy:oops:ma mase oj ma....jest takim przytulakiem,ze malo mnie nie przewrocil wtulajac sie w nogi:)
Asia go kocha nad zycie a z Niego tryska radosc,szczescie i energia.
Zaluje,ze nie mialam aparatu ale wkrotce wybierzemy sie na spacerek:loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
:lol: Już sobie wyobrażam... karusiap... zagrożenie na drodze :evil_lol:

Bosko... ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić postawnego, wielkiego Brauna :oops:

uwierz,ze poznasz go tylko z pysia:loveu:
a jak ciezko Ci go sobie wyobrazic to wlasnie zaplanowalas sobie dzien weekendu na spacer na Blonia:evil_lol::evil_lol:

• 4 months later...
Posted

No i znowu mialam przyjemnosc wycalowac mordeczke:loveu::loveu::loveu:Bylam ostatnio u Asi i Brunonka (tak mowi do niego Asia) w odwiedzinach.
ehh to jest przytulak,glaskac i glaskac a wygladem naprawde budzi respekt:)
Bruno mial profesjonalna operacje na zebach...tzn byl u denstysty:evil_lol:ma plomby,zaleczone kanaly i takie sprawy:pzeby eleganckie:loveu:Zabieg kosztowal grubo ponad tysiac zlotych i Asienka byla gotowa pensje oddac,zeby go sfinansowac,ale na szczescie otrzymala ogromna pomoc od pewnej krakowskiej instytucji:loveu::loveu::loveu:

Oni sa dla siebie stworzeni,Asia delikatna,drobna blondynka i wielkiii doberman Bruno!!A kochaja sie nad zycie...

i teraz pomyslec,ze jakies skur....syny strzelaly do niego srutami:angryy::angryy::angryy:

agamika wstawi zdjecia(dziekuje:loveu:) bo na mnie fotosik sie obrazil.....

Posted

co parwda nie przy ostatniej wizycie, ale niedawno widziałam Brauna/Brunaonka na żywo i NIC nie zostało ze "starego Brauna " poza przytulactwem :evil_lol:. Piękna błyszcząca sierść , żadnej sterczącej kosteczki ... no nie ten doberman :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

nie do poznania :) - z wyglądu, bo charakter ma dalej cudowny :eviltong:

Posted

data oczywiscie zle ustawiona;/

a na ostatnim zdjeciu Bruno przyjmuje z pokora tabletki...wszytsko mozna przy nim zrobic:loveu:

dla porownania-kwiecien 2008,pierwszy dzien Brauna w Krakowie:

edit: to sie nawklejalam porownan;/

Posted

na tym zdj to wyglada jakby Pani Bruna chciała go swoja reka nakarmić :lol:
niewiem czy o te chodziło, ale tez z początku Brauna w Krakowie

"wytarty " wychodzony ... :shake: wymęczony

a zdj ostanie powyzej .. :)

• 11 months later...
Posted

[quote name='karusiap']Pokazalabym Wam jak dwa dni temu wielki doberman bawil sie ...rozowym, pluszowym jednorozzcem...hihi ale mam na telefonie i nie mam kabelka;/[/QUOTE]

to prześlij sobie na maila i wstaw :)

Posted

[quote name='eliza_sk']to prześlij sobie na maila i wstaw :)[/QUOTE]
to tak sie da?:oops:
Elizka, ze Ty nie wiesz ze ja technicznie uposledzona.....:evil_lol:ok,probuje:p

EDIT:
no..to se poprobowalam...sie nie da sie....:oops:

Posted

[quote name='karusiap']Pokazalabym Wam jak dwa dni temu wielki doberman bawil sie ...rozowym, pluszowym jednorozzcem...hihi ale mam na telefonie i nie mam kabelka;/[/QUOTE]

uuuu - to niedobrze:) to wyświetl na telefonie i zrób zdjęcie aparatem:):)

Posted

[quote name='andzia69']uuuu - to niedobrze:) to wyświetl na telefonie i zrób zdjęcie aparatem:):)[/QUOTE]
a to jest jakis plan ;)
ale juz polecialo do agamiki,ktora to ma kabelek:)
czekajcie wiec bo warto:)