karusiap Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jestem tez umowiona na odwiedzinki wiec beda zdjecia:cool3: Quote
karusiap Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Braunik mial robione badania,krew,USG brzuszka itd bo cos ostatnio nie najlepiej sie czuje.... Dodatkowo wyszlo,ze....Braunik mial 2 sruty:(:angryy:jeden wyjety bo byl plytki,drugi glebiej bardziej w okolicy kregoslupa.... niech bym dorwala:angryy: Quote
andzia69 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 biedny psiak:-( moja tymczasówka-stała Buba też miała śrut:angryy::mad: to właśnie takie sk..ńskie województwo:angryy: Quote
agamika Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Braunik mial robione badania,krew,USG brzuszka itd bo cos ostatnio nie najlepiej sie czuje.... ojej .. oby tylko przesilenie wiosenne :-( /// Braunik mial 2 sruty ..................................................................:angryy:..................................... jak dobrze ze choć teraz ma DOM.. taki prawdziwy Quote
karusiap Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nie uwierzycie..... Jade dzis sobie autkiem do domu i widze idzie kobieta z przepieknym dobermanem...Wielki,siegajacy jej do psa ,brazowy,kopiowany dobek.Normalnie pojechalam inna droga by dluzej na nich patrzec,nawet mialam sie zatrzymac i powiedziec kobiecie,ze ma przepieknego psa:oops: a tu patrze na nia i kogo widze??Nasza Asia!!a jak Asia to tym przystojniakiem musial byc Braunik:multi::multi: zostawilam auto gdzie moglam (a raczej nie moglam,ale mniejsza z tym) i polecialam za nimi. Braunik-raczej teraz Bruno:loveu:jest nieziemski....fakt w porownaniu z tym jakim byl szkieletem,jest ciutke zbyt dobrze wygladajacy:oops:ma mase oj ma....jest takim przytulakiem,ze malo mnie nie przewrocil wtulajac sie w nogi:) Asia go kocha nad zycie a z Niego tryska radosc,szczescie i energia. Zaluje,ze nie mialam aparatu ale wkrotce wybierzemy sie na spacerek:loveu: Quote
andzia69 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 cudownie się czyta takie wieści z nowych domków:multi::loveu: Quote
Eruane Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Miło to czytać. :loveu: Bardzo chciałabym zobaczyć, jak teraz wygląda. :p Quote
karusiap Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jagienka napisał(a)::lol: Już sobie wyobrażam... karusiap... zagrożenie na drodze :evil_lol: Bosko... ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić postawnego, wielkiego Brauna :oops: uwierz,ze poznasz go tylko z pysia:loveu: a jak ciezko Ci go sobie wyobrazic to wlasnie zaplanowalas sobie dzien weekendu na spacer na Blonia:evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 :lol: Już sobie wyobrażam... karusiap... zagrożenie na drodze :evil_lol: Bosko... ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić postawnego, wielkiego Brauna :oops: Quote
karusiap Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No i znowu mialam przyjemnosc wycalowac mordeczke:loveu::loveu::loveu:Bylam ostatnio u Asi i Brunonka (tak mowi do niego Asia) w odwiedzinach. ehh to jest przytulak,glaskac i glaskac a wygladem naprawde budzi respekt:) Bruno mial profesjonalna operacje na zebach...tzn byl u denstysty:evil_lol:ma plomby,zaleczone kanaly i takie sprawy:pzeby eleganckie:loveu:Zabieg kosztowal grubo ponad tysiac zlotych i Asienka byla gotowa pensje oddac,zeby go sfinansowac,ale na szczescie otrzymala ogromna pomoc od pewnej krakowskiej instytucji:loveu::loveu::loveu: Oni sa dla siebie stworzeni,Asia delikatna,drobna blondynka i wielkiii doberman Bruno!!A kochaja sie nad zycie... i teraz pomyslec,ze jakies skur....syny strzelaly do niego srutami:angryy::angryy::angryy: agamika wstawi zdjecia(dziekuje:loveu:) bo na mnie fotosik sie obrazil..... Quote
agamika Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 co parwda nie przy ostatniej wizycie, ale niedawno widziałam Brauna/Brunaonka na żywo i NIC nie zostało ze "starego Brauna " poza przytulactwem :evil_lol:. Piękna błyszcząca sierść , żadnej sterczącej kosteczki ... no nie ten doberman :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie do poznania :) - z wyglądu, bo charakter ma dalej cudowny :eviltong: Quote
karusiap Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 data oczywiscie zle ustawiona;/ a na ostatnim zdjeciu Bruno przyjmuje z pokora tabletki...wszytsko mozna przy nim zrobic:loveu: dla porownania-kwiecien 2008,pierwszy dzien Brauna w Krakowie: edit: to sie nawklejalam porownan;/ Quote
andzia69 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jakiej pasty używa pańcia Braunika do polerowania? moze ja spróbuję?:evil_lol::p Quote
agamika Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 na tym zdj to wyglada jakby Pani Bruna chciała go swoja reka nakarmić :lol: niewiem czy o te chodziło, ale tez z początku Brauna w Krakowie "wytarty " wychodzony ... :shake: wymęczony a zdj ostanie powyzej .. :) Quote
dzodzo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 piękny usmiech szczesliwego dobermana!!!!! :loveu: cud miod i orzeszki taki "odrestaurowany" Braunik Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pokazalabym Wam jak dwa dni temu wielki doberman bawil sie ...rozowym, pluszowym jednorozzcem...hihi ale mam na telefonie i nie mam kabelka;/ Quote
eliza_sk Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='karusiap']Pokazalabym Wam jak dwa dni temu wielki doberman bawil sie ...rozowym, pluszowym jednorozzcem...hihi ale mam na telefonie i nie mam kabelka;/[/QUOTE] to prześlij sobie na maila i wstaw :) Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='eliza_sk']to prześlij sobie na maila i wstaw :)[/QUOTE] to tak sie da?:oops: Elizka, ze Ty nie wiesz ze ja technicznie uposledzona.....:evil_lol:ok,probuje:p EDIT: no..to se poprobowalam...sie nie da sie....:oops: Quote
andzia69 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='karusiap']Pokazalabym Wam jak dwa dni temu wielki doberman bawil sie ...rozowym, pluszowym jednorozzcem...hihi ale mam na telefonie i nie mam kabelka;/[/QUOTE] uuuu - to niedobrze:) to wyświetl na telefonie i zrób zdjęcie aparatem:):) Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='andzia69']uuuu - to niedobrze:) to wyświetl na telefonie i zrób zdjęcie aparatem:):)[/QUOTE] a to jest jakis plan ;) ale juz polecialo do agamiki,ktora to ma kabelek:) czekajcie wiec bo warto:) Quote
eliza_sk Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Da się kochana, ja to ostatnio odkryłam - normalnie w msce nr telefonu przy wysyłce mmsa, wpisujesz maila i dajesz wyślij :) Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 aleee numer,da sie!!!hihi a ja kombinowalam wysylajac emaila:)super sprawa to wstawie Wam inne niz agamika mam nadzieje wstawi:) Quote
agamika Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 taaak, ja mam to z jednorożcem hihi , cudne psisko ... Quote
Recommended Posts