karusiap Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no wlasnie,,,,ja sie z nia widzialam ostatnio w Krakowie,ale chyba jest z Kielc bo wlasnie dawalam jej karme dla Kielc Quote
eliza_sk Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 karusiap napisał(a):jak liryka moze pomoc to czy ktos moze przywiesc jej psa do Krakowa?? A Trinity jest z Kielc czy z Krakowa, bo ona czasami jeździ tą trasą. Quote
ewelinka_m Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 eliza_sk napisał(a):A Trinity jest z Kielc czy z Krakowa, bo ona czasami jeździ tą trasą. Trini jest z kielc ;) ogromnie się cieszę z domku dla czekoladki kieleckiej :loveu: dziękujemy wszystkim zaangażowanym za pomoc:multi: Quote
karusiap Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kochana p.Asia dala jeszcze 100 zl:loveu:zaplace badanie Braunika i doloze do hotelu. Braunik jest bossski,tylko by sie tulil i tulil,bije lapka jak sie go nie glaszcze (jak moja Hercia:evil_lol:) , no typowy dobeczek:loveu::loveu: a tu w nowym domku: tak mi sie pupka zaokraglila:) Quote
erka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja też przyłączam sie do podziękowań dla wszystkich, którzy pomogli nam uratować Braunika i znaleźc mu dom :iloveyou:! Karusiap, proszę podaj mi na pw nr konta, na który mogę przesłać sumę zebraną z jednego z bazarków na kielckie psiaki na hotel Braunika. Co do transportu tego drugiego dobka, to cos mi pisała Fiona22.,że może będzie jechała w niedzielę do Katowic, to by go wzięła, ale to jeszcze nic pewnego. Liryka jest z Krakowa, a Trinity z Kielc.;) Jeżeli nie uda się z dobkiem do Katowic, to może będziemy próbować do Krakowa. Quote
karusiap Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 erko dziekuje slicznie:loveu:wysle Ci nr konta dopiero jutro bo cos przekombinowalam i mi na jeden dzien zablokowali bankowosc internetowa:cool1: Quote
dzodzo Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 na ostatnim zdjęciu to prawdziwy szczery usmiech Braunika i sierśc jak łądnie wygląda, błyszczy ciesze sie ze się tak skonczyło!!! Quote
Eruane Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Zobaczyłam zdjęcia i jestem wzruszona... :loveu: Widać, że on jest szczęśliwy. Quote
liryka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 dzodzo napisał(a): i sierśc jak łądnie wygląda, błyszczy dlaczego POLAKIEROWALYSCIE psa???!!! (zostalo troche lakieru? ja tez tak chce!) jesli udaloby sie ustalic konkretny dzien, nie ma problemu z trasa krk-kielce-katowice, ale musialabym wiedxziec jak najszybciej, zeby poustawiac sobie weekend Quote
andzia69 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Braunik wyglancowany, wypucowany, szczęśliwy:multi::multi: Dziękuję dziewczyny:loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 BRaun(ing:evil_lol: ) jest niesamowitym psem i w cale sie nie dziwie P.Asi ,że gdy go poznała nie mogła się mu oprzeć :cool3: . To jest typ psa, tak wpatrzony w człowieka,. tak potrzebujący mocno kontaktu z człowiekiem, jak rzadko sie widuje :loveu: ten pies to sama słodycz , chodzący pluszak , czy plaster na wszelkie rany :loveu: ... Brauniku powodzenia w nowym domku :loveu: Quote
karusiap Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wczoraj dzwonila do mnie p.Asia.Wszystko w porzadku.Spali razem z Braunikiem,potem duzo spacerowali i znow spali:loveu:Sa w sobie zakochani. dostalam od dzodzo 40 zl , za taki nasz bazarek nieudany przez Poczte:angryy:pieniazki ida na splacenie dlugu czekoladki Quote
Klementynkaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 kielecki bezdomniak jest juz bezpieczny w kojcu z wygodna budą pod dobra opieką :) dziś liryka go pezywiozła kaaawał drogi! teraz potrzeba mu wspracia finansowego i ogłoszeń! erka czy Ty go jakoś nazwałaś? bo my go nazwałyśmy wstępnie MIKSIK ;) Quote
ewelinka_m Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 dziękujemy za pomoc z kolejnym kieleckim dobkiem :Rose: Liryka :buzi: Klementynko dobek u nas roboczo nazywał się Tobiasz Quote
liryka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 dla zainteresowanych kolejnym kieleckim chlopakiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&page=902 Quote
erka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Wielkie podziękowania dla liryki, która specjalnie z Krakowa przyjechała do Kielc,żeby zabrać Tobiego do Katowic:loveu: i oczywiście dla Klementynki, dzięki której Tobi ma DT:loveu:. Jesteście kochane!!!:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou: Klementynko dzwoniłam do tej pani z Łodzi, ktora chciała trochę finansowo wesprzeć Tobiego i podałam jej Twój nr tel, ma sie kontaktowac. Quote
Klementynkaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 w takim razie będzie TOBIASZ :) śliczne zdjęcia! zastanawiam się czy nie założyć mu osobnego wątku... a jeszcze jedno - czy dawałyście mu cokolwiek na odrobaczenie? koleżanka zabierze go do weterynarza na oględziny, ze szczepieniem się kilka dni wstrzymamy aż troszkę okrzepnie w nowym miejscu. aha, on miał na sobie obróżkę czerwoną czy w niej był odłowiony? bo na niej jest wypisany numer telefonu! może ktoś go szuka??? Quote
erka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Klementynko, obróżkę założyłam mu, jak zabierałysmy go w sobotę, jest z moim numerem tel:razz:. Odrobaczałam go w piątek, troche po tym miał w sobotę nieładną qpę. Quote
Klementynkaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 TOBIASZEK ma swój wątek TUTAJ. bardzo proszę o uzupełnienie jego historii :) aha, pani z łodzi chyba dzwoniła tylko ja nie bardzo mogłam rozmawiać bo byłam w podróży z innym psiakiem. obiecała, ze zadzwoni wieczorem ale cisza... mam nadzieję, ze jutro sie odezwie ;) Quote
erka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Karusiap, przelałam dzisiaj na Twoje konto 112 zł na Braunika, daj znać proszę jak dojdzie. Quote
karusiap Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='karusiap']Braun rozliczenie: Hotel 3.04 - 21.05 = 48 dni razy 15 zl = 720 zl wplywy: 300 zl BeataJ 100 zl Magda z forum Akagera 100 zl Ania wihu 100 zl p.Joasia 100 zl dzodzo-bazarek,Asia zgodzila sie by te pieniazki poszly na sterylke suni z N.Targu,chyba ze bedzie tragicznie z oplaceniem Brauna z naszej skarpety to wroca tu. razem 600 zl (plus ewentualnie 100,na razie tego nie licze) wydatki: kastracja i wyciecie narosla - 150 zl badania krwi + szczepienia - 135 zl badanie histopatologiczne - 60 zl razem 345 zl 600 - 345 = 255 zl [quote] doszlo 100 zl od p.Joasi, 40 zl od dzodzo i erko doszly pieniazki od Ciebie 112 zl-DZIEKUJE CIOTECZKI!!!:loveu::loveu: czyli mamy 852 zl wplat, a wydatki 345 wet a hotel 720 wet oplacony 852 - 345=507 zl w czwartek place w hotelu 520 zl a 200 pojdzie ze skarpety ND-dziekuje pieknie za pomoc w splacaniu dlugow:loveu::loveu: krzyczcie jak cos zle policzylam:oops: Quote
karusiap Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dzwonila Asia-Pancia Brauna:loveu:jest nim zachwycona i sa zakochani do szalenstwa.Braunik przytyl i jest nadal idealem.Lata pieknie po Bloniach i parkach.Nie reaguje na inne psy,rowery czy ludzi.W sytuacji zagrozenia umie pokazac zabki. Jest calusny i cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 karusiap napisał(a):Dzwonila Asia-Pancia Brauna:loveu:jest nim zachwycona i sa zakochani do szalenstwa.Braunik przytyl i jest nadal idealem.Lata pieknie po Bloniach i parkach.Nie reaguje na inne psy,rowery czy ludzi.W sytuacji zagrozenia umie pokazac zabki. Jest calusny i cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu: Karusiap - az się serce raduje!!!:multi::multi::multi: az strach pomyśleć, jaki los czekałby biedaka w naszym p..ym schronie:angryy: Quote
Recommended Posts