Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
A Trinity jest z Kielc czy z Krakowa, bo ona czasami jeździ tą trasą.

Trini jest z kielc ;)

ogromnie się cieszę z domku dla czekoladki kieleckiej :loveu:
dziękujemy wszystkim zaangażowanym za pomoc:multi:

Posted

Kochana p.Asia dala jeszcze 100 zl:loveu:zaplace badanie Braunika i doloze do hotelu.
Braunik jest bossski,tylko by sie tulil i tulil,bije lapka jak sie go nie glaszcze (jak moja Hercia:evil_lol:) , no typowy dobeczek:loveu::loveu:
a tu w nowym domku:

tak mi sie pupka zaokraglila:)

Posted

Ja też przyłączam sie do podziękowań dla wszystkich, którzy pomogli nam uratować Braunika i znaleźc mu dom :iloveyou:!

Karusiap, proszę podaj mi na pw nr konta, na który mogę przesłać sumę zebraną z jednego z bazarków na kielckie psiaki na hotel Braunika.

Co do transportu tego drugiego dobka, to cos mi pisała Fiona22.,że może będzie jechała w niedzielę do Katowic, to by go wzięła, ale to jeszcze nic pewnego.

Liryka jest z Krakowa, a Trinity z Kielc.;)

Jeżeli nie uda się z dobkiem do Katowic, to może będziemy próbować do Krakowa.

Posted

dzodzo napisał(a):

i sierśc jak łądnie wygląda, błyszczy

dlaczego POLAKIEROWALYSCIE psa???!!! (zostalo troche lakieru? ja tez tak chce!)

jesli udaloby sie ustalic konkretny dzien, nie ma problemu z trasa krk-kielce-katowice, ale musialabym wiedxziec jak najszybciej, zeby poustawiac sobie weekend

Posted

BRaun(ing:evil_lol: ) jest niesamowitym psem i w cale sie nie dziwie P.Asi ,że gdy go poznała nie mogła się mu oprzeć :cool3: . To jest typ psa, tak wpatrzony w człowieka,. tak potrzebujący mocno kontaktu z człowiekiem, jak rzadko sie widuje :loveu: ten pies to sama słodycz , chodzący pluszak , czy plaster na wszelkie rany :loveu: ...

Brauniku powodzenia w nowym domku :loveu:

Posted

Wczoraj dzwonila do mnie p.Asia.Wszystko w porzadku.Spali razem z Braunikiem,potem duzo spacerowali i znow spali:loveu:Sa w sobie zakochani.

dostalam od dzodzo 40 zl , za taki nasz bazarek nieudany przez Poczte:angryy:pieniazki ida na splacenie dlugu czekoladki

Posted

kielecki bezdomniak jest juz bezpieczny w kojcu z wygodna budą pod dobra opieką :) dziś liryka go pezywiozła kaaawał drogi! teraz potrzeba mu wspracia finansowego i ogłoszeń!
erka czy Ty go jakoś nazwałaś? bo my go nazwałyśmy wstępnie MIKSIK ;)

Posted

Wielkie podziękowania dla liryki, która specjalnie z Krakowa przyjechała do Kielc,żeby zabrać Tobiego do Katowic:loveu: i oczywiście dla Klementynki, dzięki której Tobi ma DT:loveu:.
Jesteście kochane!!!:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:

Klementynko dzwoniłam do tej pani z Łodzi, ktora chciała trochę finansowo wesprzeć Tobiego i podałam jej Twój nr tel, ma sie kontaktowac.

Posted

w takim razie będzie TOBIASZ :) śliczne zdjęcia! zastanawiam się czy nie założyć mu osobnego wątku... a jeszcze jedno - czy dawałyście mu cokolwiek na odrobaczenie? koleżanka zabierze go do weterynarza na oględziny, ze szczepieniem się kilka dni wstrzymamy aż troszkę okrzepnie w nowym miejscu. aha, on miał na sobie obróżkę czerwoną czy w niej był odłowiony? bo na niej jest wypisany numer telefonu! może ktoś go szuka???

Posted

Klementynko, obróżkę założyłam mu, jak zabierałysmy go w sobotę, jest z moim numerem tel:razz:.
Odrobaczałam go w piątek, troche po tym miał w sobotę nieładną qpę.

Posted

TOBIASZEK ma swój wątek TUTAJ. bardzo proszę o uzupełnienie jego historii :)
aha, pani z łodzi chyba dzwoniła tylko ja nie bardzo mogłam rozmawiać bo byłam w podróży z innym psiakiem. obiecała, ze zadzwoni wieczorem ale cisza... mam nadzieję, ze jutro sie odezwie ;)

Posted

[quote name='karusiap']Braun rozliczenie:

Hotel
3.04 - 21.05 = 48 dni razy 15 zl = 720 zl

wplywy:
300 zl BeataJ
100 zl Magda z forum Akagera
100 zl Ania wihu
100 zl p.Joasia

100 zl dzodzo-bazarek,Asia zgodzila sie by te pieniazki poszly na sterylke suni z N.Targu,chyba ze bedzie tragicznie z oplaceniem Brauna z naszej skarpety to wroca tu.

razem 600 zl (plus ewentualnie 100,na razie tego nie licze)

wydatki:
kastracja i wyciecie narosla - 150 zl
badania krwi + szczepienia - 135 zl
badanie histopatologiczne - 60 zl
razem 345 zl

600 - 345 = 255 zl

[quote]
doszlo 100 zl od p.Joasi, 40 zl od dzodzo i erko doszly pieniazki od Ciebie 112 zl-DZIEKUJE CIOTECZKI!!!:loveu::loveu:

czyli mamy

852 zl wplat, a wydatki 345 wet a hotel 720
wet oplacony 852 - 345=507 zl

w czwartek place w hotelu 520 zl a 200 pojdzie ze skarpety ND-dziekuje pieknie za pomoc w splacaniu dlugow:loveu::loveu:

krzyczcie jak cos zle policzylam:oops:

• 4 months later...
Posted

Dzwonila Asia-Pancia Brauna:loveu:jest nim zachwycona i sa zakochani do szalenstwa.Braunik przytyl i jest nadal idealem.Lata pieknie po Bloniach i parkach.Nie reaguje na inne psy,rowery czy ludzi.W sytuacji zagrozenia umie pokazac zabki.
Jest calusny i cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Dzwonila Asia-Pancia Brauna:loveu:jest nim zachwycona i sa zakochani do szalenstwa.Braunik przytyl i jest nadal idealem.Lata pieknie po Bloniach i parkach.Nie reaguje na inne psy,rowery czy ludzi.W sytuacji zagrozenia umie pokazac zabki.
Jest calusny i cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu:

Karusiap - az się serce raduje!!!:multi::multi::multi: az strach pomyśleć, jaki los czekałby biedaka w naszym p..ym schronie:angryy: