Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
allegro jesli dobrze pamietam miał, ale jest jua jako aukca zakonczona
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356046555

Tam sa namiary na karusiap podane :)
a zdjec pełno na watku :evil_lol:

a kto wystawiał???? można wznowić - ja takich pięknych nie robię:oops: ale jak ten ktos nie odnowi to zrobię:lol:

mam dla was smutną wiadomosć....do erki gdzie pracuje, na taką opuszczoną działkę przyplątał się kolejny dobcio - nie kopiowany, wynędzniały i cały w kleszczach:placz::placz::placz:

Posted

robiła liryka, ale pisała na innym wątku, ze padł jej komp i chyba tel na raz, i na razie nie będzie sie za bardzo udzielać ....

dlatego chyba bedzie lepiej jak zrobisz :oops:

Posted

andzia69 napisał(a):
mam dla was smutną wiadomosć....do erki gdzie pracuje, na taką opuszczoną działkę przyplątał się kolejny dobcio - nie kopiowany, wynędzniały i cały w kleszczach:placz::placz::placz:

nieeeee ja juz nie zniose tych bid:(andziu co z nim na razie bedzie??

Posted

liryka - bardzo dziekuję:loveu::loveu::loveu:

jak tylko będę miała zdjęcie tego nowego dobcia to wkleję...ponoc interesują się nim jakieś podejrzane typy:shake: nie wspomnę o tym, ze tuż za płotem jest nasze zacne schronisko...

Posted

Braun jest jednym z bardziej przytulastych psów jakie znam :loveu:

On ma cudny charakter :loveu: , w czwartek miał wyciąganego kleszcza z ucha, (bleeeeee) i chyba z 10 min z Amigą kombinowałyśmy mu przy uchu, bo kleszcz był mały :/ miedzy włoskami usznymi . Braun to znowsił z anielską cierpliwością :loveu: , większośc psów jednak by sie znudziła po 2min, i chciałaby se pójść ...a Braun cierpliwie lezał i czekał az skończymy :loveu:. Niesamowicie ufny pies do ludzi