Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyspacerowalam dzis nasze Brauniatko. poprzytulalem sie do wszystkich ciotek hotelowych, dalem skocznego buziaka panu tomkowi i zrobilem zlego psa do innych kudlatych. kochana mordka :loveu::loveu::loveu: rzeczywiscie jakos tak cieniutko popiskuje :evil_lol:

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja poznałem dzisiaj Braunika :multi: Niestety foteczki mam kiepściutkie, bo przy zachodzącym słońcu i raz chmurki raz nie i jeszcze od złej strony stałem :eviltong:

Posted

Pani wet uzanała ze wątrobiana maść , i tak chyba w ksiązeczke wpisała :P .. wiec pretensje tam prosze kierowac :diabloti: ...

albo w aukcji napisac w tytule, napewno wzbudzi ciekawośc i oglądanośc podwyższy :evil_lol: , a Karolinie, ciśnienie chyba :diabloti:

Posted

Anashar napisał(a):
Gdybym miał warunki... Strasznie mi siędobki czekoladowe (przepraszam "wątrobowe") podobają :(

Anashar, tylko nie zaczynajmy tu o méskich warunkach- blagam :lol:
Fotki pierwsza klasa- chyba nie moglo byc lepszego tla, niz szare zeby pokazac Braunika najpiékniejszy "wátrobowy" :evil_lol: odcien.

Posted

Braunik naprawdę nie ma oczu 10-latka i jak idzie na zdjęciu ,kiedy przygladam się jego sylwetce, też nie wygląda mi na staruszka. Moze on jest nmaprawdę aż tak zniszczony?
A złe wspomnienia co do psów mogły być uśpione, tak sobie myślę, ale też mogły wrócić w kieleckim schronie...

Posted

BeataJ napisał(a):
Watrobowy? Nie....nie slyszalam nigdy. Czekoladka i juz :mad:

watrobowy? pierwsze słyszę:evil_lol:

ja dalej obstawiam swoje, ze on jest zniszczony życiem i nie ma 10 lat - Zgredek po zębach i siwym pysku wyglada na min. 7 - a ma dla odmiany jak to wet określił ok. 3 - po prostu warunki życia go zniszczyły;)

Posted

BeataJ napisał(a):
Watrobowy? Nie....nie slyszalam nigdy. Czekoladka i juz :mad:

No ja też uważam, że czekoladka :loveu:

emilia2280 napisał(a):
Anashar, tylko nie zaczynajmy tu o méskich warunkach- blagam :lol:

Dlaczemu?:razz:

emilia2280 napisał(a):
Fotki pierwsza klasa- chyba nie moglo byc lepszego tla, niz szare zeby pokazac Braunika najpiékniejszy "wátrobowy" :evil_lol: odcien.

No i Karolina mnie wkrócte zabije bo ja zacząłem z wątróbką :oops: