liryka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 wyspacerowalam dzis nasze Brauniatko. poprzytulalem sie do wszystkich ciotek hotelowych, dalem skocznego buziaka panu tomkowi i zrobilem zlego psa do innych kudlatych. kochana mordka :loveu::loveu::loveu: rzeczywiscie jakos tak cieniutko popiskuje :evil_lol: Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To wcale nie jest śmieszne...:shake:, może właśnie by chciał zawyć barytonem. Quote
Anashar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A ja poznałem dzisiaj Braunika :multi: Niestety foteczki mam kiepściutkie, bo przy zachodzącym słońcu i raz chmurki raz nie i jeszcze od złej strony stałem :eviltong: Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A wręcz przeciwnie, zdjęcia są bomba !!! Przepiękny pies !!! Quote
Anashar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gdybym miał warunki... Strasznie mi siędobki czekoladowe (przepraszam "wątrobowe") podobają :( Quote
karusiap Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 blagam tylko nie watrobowe:roll::evil_lol: Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 karusiap napisał(a):blagam tylko nie watrobowe:roll::evil_lol: Przyłączam się...dobek wątrobowy??? Nowa podrasa??? :evil_lol: Quote
Anashar Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Agamika mi zwróciła uwagę, że tak ma w książeczce to pisze :evil_lol: Quote
BeataJ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Watrobowy? Nie....nie slyszalam nigdy. Czekoladka i juz :mad: Quote
eliza_sk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ależ nam Braunik pięknieje :) Kawał psiska z niego jest - kto by pomyślał taki brytan, a taka przytulanka :lol: Quote
dzodzo Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 śliczne chlopisko z niego!!generalnie wolę facetów "z jajami" ale temu brak jajców nic nie ujął:evil_lol: Quote
agamika Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pani wet uzanała ze wątrobiana maść , i tak chyba w ksiązeczke wpisała :P .. wiec pretensje tam prosze kierowac :diabloti: ... albo w aukcji napisac w tytule, napewno wzbudzi ciekawośc i oglądanośc podwyższy :evil_lol: , a Karolinie, ciśnienie chyba :diabloti: Quote
emilia2280 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anashar napisał(a):Gdybym miał warunki... Strasznie mi siędobki czekoladowe (przepraszam "wątrobowe") podobają :( Anashar, tylko nie zaczynajmy tu o méskich warunkach- blagam :lol: Fotki pierwsza klasa- chyba nie moglo byc lepszego tla, niz szare zeby pokazac Braunika najpiékniejszy "wátrobowy" :evil_lol: odcien. Quote
Eruane Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Braunik naprawdę nie ma oczu 10-latka i jak idzie na zdjęciu ,kiedy przygladam się jego sylwetce, też nie wygląda mi na staruszka. Moze on jest nmaprawdę aż tak zniszczony? A złe wspomnienia co do psów mogły być uśpione, tak sobie myślę, ale też mogły wrócić w kieleckim schronie... Quote
andzia69 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 BeataJ napisał(a):Watrobowy? Nie....nie slyszalam nigdy. Czekoladka i juz :mad: watrobowy? pierwsze słyszę:evil_lol: ja dalej obstawiam swoje, ze on jest zniszczony życiem i nie ma 10 lat - Zgredek po zębach i siwym pysku wyglada na min. 7 - a ma dla odmiany jak to wet określił ok. 3 - po prostu warunki życia go zniszczyły;) Quote
Anashar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 BeataJ napisał(a):Watrobowy? Nie....nie slyszalam nigdy. Czekoladka i juz :mad: No ja też uważam, że czekoladka :loveu: emilia2280 napisał(a):Anashar, tylko nie zaczynajmy tu o méskich warunkach- blagam :lol: Dlaczemu?:razz: emilia2280 napisał(a):Fotki pierwsza klasa- chyba nie moglo byc lepszego tla, niz szare zeby pokazac Braunika najpiékniejszy "wátrobowy" :evil_lol: odcien. No i Karolina mnie wkrócte zabije bo ja zacząłem z wątróbką :oops: Quote
karusiap Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :mad::mad::evil_lol: niestety na wynikach krwi ma tak wpisane i teraz musze mowic,ze je zgubilam:siara: Quote
ewelinka_m Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 czekoladowa piękność się pokazuje :loveu: Quote
karusiap Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 czy ktos sie orientuje czy Braun ma allegro??a jesli nie to czy ja moge kogos o nie prosic?? nikt nie dzwoni a on gotowy do adopcji.... Quote
Recommended Posts