Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie nie jestem pewna czy nie patrzyl na drugiego psiaka:)
Braunik w boksie spi,jest spokojny.Na spacerze hmm...wacha,niucha,poznaje zapachy.Raczej nie sacze do zabawy ale na pewno nie jest jakis osowialy.Troszke pobiega,tzn potruchta bo nawet sie przy mnie nie rozpedza:oops:
Ale uwielbia sie przytulac:loveu:

Posted

No własnie wygląda jak w drugiego psa wgapiony. Skupiony na maxa.
Nie ma się co dziwić na jego ospałość i osowienie.
Po miesiącach zimowej tułaczki i tak dobrze, że przeżył. Długo by tak nie pociągnął.:-(

Posted

Karola, no wiadomo, że nie o nogach Braunika mówie.
Miniówe mam na myśli.
Babską kiecke krótką.
Dopiero by rekordy oglądalności podniosła :diabloti::diabloti::diabloti:.

Posted

wihu napisał(a):
Fotki już na gratce dodane.
Karolina...a gdzie ta miniówa. Dopiero by się oglądalność zwiększyła. ;)

No ba....ja kcem obaczyć Karolinę w miniówce, kcem, kcem, kcem...:multi:

Posted

wihu napisał(a):
Karola, no wiadomo, że nie o nogach Braunika mówie.
Miniówe mam na myśli.
Babską kiecke krótką.
Dopiero by rekordy oglądalności podniosła :diabloti::diabloti::diabloti:.

Możnaby tez wtedy pobierać opłaty za oglądanie i na hotelowanie Braunika by było :eviltong:

Posted

nasz kochany kolezka stracil dzis co nieco:cool3:wlasnie sie wybudzil i juz chce wedrowac do hotelu;)kastracja i usuniecie narosla-wszystko w porzadku:multi:
Teraz pytanie czy robimy badanie histopatologiczne?koszt w Polsce ok 60 zl (i czekania nawet bardzo dlugo czasem:angryy:),za granica 160 zl...wiec cena bez porownania....lekarz mowi,ze nie wyglada to zle,ale nie moze np odradzic badania,czeka na decyzje...

Posted

Jagienka napisał(a):
Możnaby tez wtedy pobierać opłaty za oglądanie i na hotelowanie Braunika by było :eviltong:

lepiej by "brali" na bikini:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Karusiap - wydaje mi sie, ale to oczywiscie moje zdanie, ze nie potrzeba robić histopatologii - jeśli to niezłośliwe - a na takie wyglada - to jest po kłopocie, a jeśli wyszłoby złosliwe, to....i tak nic nie zmieni, poza zamartwianiem się...

Czyli Braunik jest jeszcze lżejszy:-( o 2 jajka:evil_lol:

Posted

za kastracje i wyciecie narosla zaplacilam 150 zl,moim zdaniem bardzo dobra cena:)wyslalam jednak wycinek do badania...dla spokoju...
Teraz gorsze wiesci,nie wiem co ta nasza bida przeszla,ale lekarz mowil,ze nie widzial takiego psa,ciezko znalesc na jego ciele miejsce, ktore nie bylo kiedys pogryzione:(
Braun to aniol,wskoczyl na stol do zbaiegu,wet byl w szoku.
Dla ludzi to po prostu cudowny idealny pies,Dzis w zabawie pokazal brzuszek,cieszyl sie,łasil:loveu::loveu::loveu:
Szukamy domu absolutnie bez innych psow,Braun chyba poczul sie pewniej i kazdy pies to nieprzyjaciel,nie ma zartow...
Zostal oceniony na 10 lat jak nic...

Posted

kurczę...nie dałabym mu 10 lat - on jest zniszczony życiem...ale cóż - trzeba mu znaleźć dobrą przystań na ostatnie lata u miłośnika dobciów - jak się go odchucha to na pewno będzie piękny pies i ktoś kto kocha dobcie będzie nim zachwycony - tym bardziej, że do ludzi jest bardzo przyjacielski:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
za kastracje i wyciecie narosla zaplacilam 150 zl,moim zdaniem bardzo dobra cena:)wyslalam jednak wycinek do badania...dla spokoju...
Teraz gorsze wiesci,nie wiem co ta nasza bida przeszla,ale lekarz mowil,ze nie widzial takiego psa,ciezko znalesc na jego ciele miejsce, ktore nie bylo kiedys pogryzione:(
Braun to aniol,wskoczyl na stol do zbaiegu,wet byl w szoku.
Dla ludzi to po prostu cudowny idealny pies,Dzis w zabawie pokazal brzuszek,cieszyl sie,łasil:loveu::loveu::loveu:
Szukamy domu absolutnie bez innych psow,Braun chyba poczul sie pewniej i kazdy pies to nieprzyjaciel,nie ma zartow...
Zostal oceniony na 10 lat jak nic...

10 lat ??? W życiu bym mu tle nie dała. Ależ dzielny ten nasz Scyzoryk :)

Posted

Braunik nie wygląda na 10 lat...może jednak złe warunki itd zrobiły swoje? Ciężo będzie znaleźćdomek dla psiaka w tym wieku, który nie toleruje innych psów w dodatku. A jeśli był gryziony (wolę nie myśleć w jakich okolicznościach), to może być ciężko odkręcić to zachowanie. Z tym, że on wcześniej ponoć nie sprawiał żadnych kłopotów, nie atakował psów na ulicy, kiedy się błąkał. Może teraz po prostu nieco się rozbestwil. ;) Czy suk też atakuje?

Posted

Proponuje oglaszac go jako 7 latka,ale wetka powiedziala ze dyszka to tak spokojnie,powiedzialaby wiecej ale jest zaniedbany....
Suka stala dzis kolo nas w bezpiecznej odleglosci i bylo w miare w miare....co do psow,mysle,ze odpoczal,pojadl i moze ma po prostu bardzo zle wspomnienia (pogryzienia),watpie czy da sie to odkrecic:(