wihu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Karolinko...widzialas Braunika wczoraj?? :loveu:Jakie odkrył nowe talenty?:loveu: Czy dalej biedaczysko śpi i śpi? Quote
wihu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Karma dla Braunika zamówiona. W poniedziałek/ wtorek powinna dotrzeć ho hotelu. Dodatkowo zamówiłam dla Scyzoryka preparat witaminowy Salvikal. Email potwierdzający zamówienie (fragmenty). "Witam,Wiadomość ta została wygenerowana automatycznie i jest potwierdzeniem złożenia zamówienia w Sklepie Internetowym Karmy Do Domu.Wiadomość zawiera kod potwierdzający zamówienie. Użyty adres e-mail został podany w procesie rejestracji. Szczegóły zamówienia nr 12379 PREPARATY WITAMINOWE Salvikal - dodatek witaminowy dla psów i kotów 500g 1 szt. 29.00 PLN NUTRA NUGGETS Performance 1 szt. 125.00 PLN" Karusia, podałam nr kontaktowy do hotelu, w celu umówienia godziny dostawy, ale Twoje nazwisko, więc uprzedź, że taka sytuacja będzie miała miejsce. Quote
karusiap Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Bylam widzialam:)Braunik doskonali tance pupeczka i ogonkiem:loveu: Powiedzialam p.Tomkowi,jeszcze wspomne o witaminach. Ale ja Was ciotki mecze opowiesciami,moze jutro wreszcie jakies foteczki porobie:oops::cool3: Quote
eliza_sk Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 karusiap napisał(a):Bylam widzialam:)Braunik doskonali tance pupeczka i ogonkiem:loveu: Powiedzialam p.Tomkowi,jeszcze wspomne o witaminach. Ale ja Was ciotki mecze opowiesciami,moze jutro wreszcie jakies foteczki porobie:oops::cool3: Karusia, zasypujesz nas opowieściami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: My tu niedobór ich mamy kochana :evil_lol: A foteczki mile widziane:) Quote
karusiap Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 eliza_sk napisał(a):Karusia, zasypujesz nas opowieściami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: My tu niedobór ich mamy kochana :evil_lol: A foteczki mile widziane:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chodzilo mi o to,ze opowiadam zamiast pokazywac,bo fakt iloscia informacji to nie blyszcze:evil_lol: Quote
wihu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Póki co...Braunik jako Scyzoryk ma gratkę. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1210500_scyzoryk_brazowy_piekny_doberman.html Czegoś mi tu jednak brakuje... Quote
wihu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Karolinko, lepsiejsze zdjęcia Braunika niezbędne. Nie chcę w ogłoszeniach umieszczać tych z matową i niefajną sierścią, aby taki stan nie zniechęcał potencjalnych domków. Przecież niedługo Scyzoryk będzie o niebo lepiej wyglądał. Quote
majqa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='wihu']Karolinko, lepsiejsze zdjęcia Braunika niezbędne. (...) Fakt, dobre fotki to podstawa. Quote
karusiap Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Braunik pospacerowal dzisiaj:)jest bardzo grzeczny,nie moge gpo wyczuc do psow,bo nieruchomieje ale nie rzuca sie,tylko jak mija jednego w boksie to cos mu nie pasuje;) Uwielbia wtulac sie w nogi:loveu:Jest bardzo grzeczny. Ma sliczna postawe i po odkarmieniu bedzie z niego kawal psa. Siersc ma w fatalnym stanie,ale juz niedlugo bo w hoteliku raz dwa dojdzie do siebie:)Pan Tomek daje mu od dawna witaminki:) Zdjecia ma liryka,ale wyjechala dzis wiec pewnie wstawi po powrocie:) Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 to czekamy z niecierpliwością na fotaski przystojnego rudzielca:lol: Karusiap - czy wet oglądał tego sutka-niesutka??? czy to będziecie usuwac przy okazji kastracji? Quote
karusiap Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tak andziu,narosl jest do usuniecia.Zrobimy to przy kastracji ,bo to sprawa plastyczna raczej;) Quote
wihu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Karusia :oops:, zadzwonił chociaż jeden telefon:oops:? Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 czekamy na zdjęcia naszego Scyzoryka :loveu: p.s bardzo przepraszam za offa, ale pomóżcie i oddajcie głos, bo to jedyna możliwośc,żeby pomóc zwierzakom, które tam cierpią. http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=4112 Quote
karusiap Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Slicznie dziekuje kochanej Ani-wihu za 100 zl dla Braunika:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Brauniku po dom, po doooooommmmmmmmmmmmmmm........ Quote
wihu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Karusia...to Ty teraz masz dwa piękne brąziki u siebie. Braunika i suczkę Sonię. Co za śliczności :loveu:. Quote
karusiap Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 mam dwa braziki i do tego dwa czarnuszki:roll:i jak je kocham tak chcialabym,zeby juz wszystkie poszly w dom....:evil_lol: Quote
karusiap Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pan Tomek umowi dzis Braunika na zabieg.Mam nadzieje,ze odbedzie sie jeszcze w tym tygodniu. Mysle tez o zachipowaniu perelki:) Quote
wihu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Karusia, dziś otrzymałam potwierdzenie ralizacji zamówienia. "Dzień dobry!Dziękujemy za złożone zamówienie i wpłatę! Zamówioną przez Panią karmę wysłaliśmy w dniu dzisiejszym, a więc jutro kurier powinien ją doręczyć.Nr paczki 0130159811735." Tak jak pisałam, Twoje nazwisko, adres i telefon do hoteliku. Z doświadczenia wiem, karma będzie we wtorek lub środę. :loveu:BRAUNIK:loveu: dostanie papu dla psów aktywnych. Quote
karusiap Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dziekujemy:loveu:ja i ten oto przystojniak: Quote
Recommended Posts