karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzis bede w hoteliku.Co prawda tylko na moment po innego psiaka,ale zapytam p.Tomka czy Braunik odkrywa jakies kolejne talenty;) emilko jesli Twoja propozycja jest nadal aktualna to Braunik chetnie przyjmie karme jakas,no chyba ze Bento Kronen jest dla niego w tym momencie ok?? Quote
eliza_sk Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nie wiem czy znalazłać info nt. zachowania w stosunku do psiaków. Jak czekałam na Lirykę to kilka bureczków nas mijało, najpierw z obawy przed jego reakcją szłam za samochód, starając się go zająć czymś innym. Ale później zobaczyłam, że Braunik dostrzega psiaki, jest nimi nawet zainteresowany, ale bez szczególnych emocji, ani negatywnych, ani pozytywnych, po prostu stał i patrzył. Quote
eliza_sk Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 karusiap napisał(a): emilko jesli Twoja propozycja jest nadal aktualna to Braunik chetnie przyjmie karme jakas,no chyba ze Bento Kronen jest dla niego w tym momencie ok?? Emilka chyba coś miała w podpisie nt. egzaminów i pisała, że do chyba środy będzie wyłączona z dogo. Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 karusiap napisał(a):aaa no to egzaminy musza byc zdane:) nie wiem czemu moje posty wskakuja wyzej:cool1: Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Eliza..tak, tak, info na temat psów....fajnie że nie jest jakimś super agresorem do psów, jak to niektóre dobki potrafią. Chociaż znalazŁam też info Karusi, że przy wejściu/ wyjściu do hotelu zasadzał zębiska na jakiegoś innego samca przechodzącego w niedalekiej odległości. Jak to z dobkami bywa, silny instynkt obronny własnego terytorium:p Taka rasa. Quote
eliza_sk Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 karusiap napisał(a):nie wiem czemu moje posty wskakuja wyzej:cool1: też nie mam pojęcia :crazyeye: Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tak...Emilia do środy wyłącznie z języczkiem na wierzchu po watkach tylko latała. A my i wszyscy podopieczni Emilii trzymaliśmy za nią kciuki i łakpki (uuu...pewnie by sie tego uzbieralo multum) za zdanie egzaminów i święty spokój. Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Karusia, jak już będziesz w hotelu, szepnij Braunikowi że jest uroczy. Sprawdź czy dalej tak spi, czy może ma już jakieś inne cele :) Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Karolinko, ty chyba wyjeżdzasz tak? Jeśli Emilia sie odezwie, to pozwól, że pociągnę z nią temat karmy. Mam adres do Ciebie, mam też sprawdzony sklep internetowy i dobrą, w przystępnej cenie karmę. Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wlasnie moj wyjazd stoi pod znakiem zapytania,bo wraca Sonia z adopcji:angryy:przywoza mi ja w sobote. No i jedna sunia,ktora jest na DT w sobote tez musi znalesc inne miejsce bo nasza Kasia co ja ma,wyjezdza. Ale bardzo Cie prosze Aniu,jesli mozesz tego przypilnowac:oops:ja moge nie miec glowy... aha moze lepiej,zeby do hotelu zawiozl kurier? Mozna sie z nimi tak umawiac,ze jak nie bedzie nikogo to zeby pod brama zostawil?albo zeby dzwonil sie umowic? Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Karolina, jasne, zajmę się karmą. Podeślij na email adres hotelu i numer Twojej komórki. Numer konta też daj. I ewentualnie numer telefonu do hotelu, dla kuriera. Kurier przed zawiezienim karmy we wskazane miejsca dzwoni się umowić. Quote
eliza_sk Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Karusiu, szybkie mizianko dla Brauna - za uszkiem :) Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 eliza_sk napisał(a):Karusiu, szybkie mizianko dla Brauna - za uszkiem :) obowiazkowo:) Quote
eliza_sk Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Jestem jestem. Dzieki za kciuki dziewczyny. Oczywiscie propozycja aktualna, tylko kieszen dziurawa- mam 2 wyjscia: - obrobic méza i zamówic z jego karty kredytowej - zamówic karmé on-line albo przeslac kasé 28 kwietnia Co robimy? Jak pilna jest karma, bo jesli na juz to ja zdefraudujé té karté. Ale agentka, nie wytrzymam :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wihu napisał(a):Karolinko, ty chyba wyjeżdzasz tak? Jeśli Emilia sie odezwie, to pozwól, że pociągnę z nią temat karmy. Mam adres do Ciebie, mam też sprawdzony sklep internetowy i dobrą, w przystępnej cenie karmę. Jestem jestem. Dzieki za kciuki dziewczyny. Oczywiscie propozycja aktualna, tylko kieszen dziurawa- mam 2 wyjscia: - obrobic méza i zamówic z jego karty kredytowej - zamówic karmé on-line albo przeslac kasé 28 kwietnia Co robimy? Jak pilna jest karma, bo jesli na juz to ja zdefraudujé té karté. Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Spokojnie,Braunik ma co jesc takze jesli potem masz dostac od meza papiery rozwodowe to nic sie nie pali:evil_lol: Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zdałaś egzaminy?? Broń boże nie defrauduj. Poczekaj do wypłaty. Karma na dziś, żeby ta koszmarna sierść podreperować. Emilia, jesli chcesz...możesz przesłać kase na moje konto a ja zakupie, jak zwykle od ręki, jeszcze dziś karme prosto do dziubasa Brauna! Na kasę z przyjemnością oczywiście zaczekam ;). Tylko sie określ ile pieniędzy możesz na karmę przeznaczyć. Ja proponuje Nutra Nuggets Performance 15 kg 125 pln. Może być? http://www.karmydodomu.pl/index.php http://www.karmydodomu.pl/index.php?go=prodinfo&id=1042&start=0&path=&f=20&typy=&key=&x=38&y=5&PHPSESSID=b1d474185a134eb29d3996543674bcf3&check=1 Moje hotelowe są dokarmiane taką karmą i sobię chwalą :evil_lol: Czekam na sygnał. Znam adres i szczegóły, gdzie mam zamówić. Karusia chwilowo wyjechana? Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Niooo...wiedzę pewne podobieństwo. Mnie tez papiery rozwodowe ciągle przez psiaki wiszą nad głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale na szczęście mamy wspolne konto z mezem, dlatego nic nie musze defraudować...tylko na legalu :diabloti::diabloti::diabloti:. Quote
wihu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tylko jak już przeginam...to mnie maąż zabija :mad::mad::mad:. Jeju...dgyby on tu kiedys trafił :-o:-o:-o. Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='wihu']Zdałaś egzaminy?? Broń boże nie defrauduj. Poczekaj do wypłaty. Karma na dziś, żeby ta koszmarna sierść podreperować. Emilia, jesli chcesz...możesz przesłać kase na moje konto a ja zakupie, jak zwykle od ręki, jeszcze dziś karme prosto do dziubasa Brauna! Na kasę z przyjemnością oczywiście zaczekam ;). Tylko sie określ ile pieniędzy możesz na karmę przeznaczyć. Ja proponuje Nutra Nuggets Performance 15 kg 125 pln. Może być? http://www.karmydodomu.pl/index.php http://www.karmydodomu.pl/index.php?go=prodinfo&id=1042&start=0&path=&f=20&typy=&key=&x=38&y=5&PHPSESSID=b1d474185a134eb29d3996543674bcf3&check=1 Moje hotelowe są dokarmiane taką karmą i sobię chwalą :evil_lol: Czekam na sygnał. Znam adres i szczegóły, gdzie mam zamówić. Karusia chwilowo wyjechana? :roflt::roflt:nie wyjechana jeszcze i nie wiadomo czy wogole wyjedzie:( Quote
andzia69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 sorki za offa, ale ten psiak jest bardzo potrzebujacy:placz: dziewczyny - ten pies bardzo potrzebuje pomocy..to jeszcze dzecko, , nie ma roku , jest po operacji i chcą go uśpic:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showth...54#post9887054 może macie jakiś pomysł:-( Quote
emilia2280 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='wihu']Zdałaś egzaminy?? Broń boże nie defrauduj. Poczekaj do wypłaty. Karma na dziś, żeby ta koszmarna sierść podreperować. Emilia, jesli chcesz...możesz przesłać kase na moje konto a ja zakupie, jak zwykle od ręki, jeszcze dziś karme prosto do dziubasa Brauna! Na kasę z przyjemnością oczywiście zaczekam ;). Tylko sie określ ile pieniędzy możesz na karmę przeznaczyć. Ja proponuje Nutra Nuggets Performance 15 kg 125 pln. Może być? http://www.karmydodomu.pl/index.php http://www.karmydodomu.pl/index.php?go=prodinfo&id=1042&start=0&path=&f=20&typy=&key=&x=38&y=5&PHPSESSID=b1d474185a134eb29d3996543674bcf3&check=1 Moje hotelowe są dokarmiane taką karmą i sobię chwalą :evil_lol: Czekam na sygnał. Znam adres i szczegóły, gdzie mam zamówić. Karusia chwilowo wyjechana? Super- 125 zl pasuje. Mam Twoje konto takze 28 robié przelew. aa u mnie kazdy ma swoje konto bo gdybym ze wspólnego takie pieniádze przelewala to juz dawno by mnie z domu wywalil! I tak musze krécic caly czas, bo o afere nie trudno... Teraz ma na mnie oko to jest podwójnie trudno, bo jak wydam cala swojá kasé i wyciágam jego- wtedy wie ze wszystko na psy poszlo i jest cyrk... a egzaminy - dobrze bédzie, musi byc :razz: Quote
Recommended Posts