andzia69 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jest piękny...ale jak widać strasznie zaniedbany...a te strupy na mordce to pewnie ze schronu...:-(natomiast szramy swiadczą o tym, ze nie miał lekkiego życia - skoro do psów raczej nie rzuca sie zajadle to pewnie on był gryziony ewentualnie powstały przy np. przeciskaniu sie przez jakieś druty, chaszcze... No i mozecie zobaczyc tego "pypciaa" pod brzuchem Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Asiu z finansami na razie delikatnie mowiac lezymy:oops:tzn Braunik nie ma na razie nic,Pan Tomek nie kazal mi zwracac za odrobaczanie.Powolutku za jakis zcas bedziemy szczepic,ale potem beda grubsze wydatki typu kastracja ,byc moze wycinka narosli z brzuszka... A teraz wlasciwie to nawet na minusie jestesmy bo ani nie zwrocilam pieniedzy Elizie za przywiezienie go,ani dziewczynom za wyciagniecie:oops::oops: Weci musza tez obejrzec te uszka ,ale nie wiem czy w schronie dobra diagnoze dali.... Bedziemy wdzieczni za wszelka pomoc.... Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 andzia69 napisał(a):jest piękny...ale jak widać strasznie zaniedbany...a te strupy na mordce to pewnie ze schronu...:-(natomiast szramy swiadczą o tym, ze nie miał lekkiego życia - skoro do psów raczej nie rzuca sie zajadle to pewnie on był gryziony ewentualnie powstały przy np. przeciskaniu sie przez jakieś druty, chaszcze... No i mozecie zobaczyc tego "pypciaa" pod brzuchem Mysle,ze na bak byl bity.Liryka mowila,ze jest bardzo karny az skulil sie gdy kazala mu normalnie zejsc z kanapy.Dzis tez kulil sie przed mopem mimo,ze nitk sie nim nie zamachiwal na niego:( Quote
dzodzo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ok, wystawie bazarek jakis dla ciapka-ale to potrwa jak będziesz miała rachunek od weta za szczepienie czy te uchole to pokryje go z mojej kieszeni, tylko dawaj info co i ile;) Quote
wihu Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Oj jaka zniszczona sierść:-(. Widać, że bidulka przeszedł swoje. Rany, blizny. Nie miał ten dobuś dobrego życia.:-(:-(:-( Braunik ma na imię? Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no tak roboczo Braunik....albo Liroy Aniu:cool3: Quote
BeataJ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Tez sie doloze. Zaloze mu rowniez watek na dobkowym forum. Beata Quote
andzia69 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 karusiap napisał(a):no tak roboczo Braunik....albo Liroy Aniu:cool3: Liroy--tyz piknie:evil_lol: Liroy Braun vel Scyzoryk:eviltong: Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 w koncu to Kielecki chopak:evil_lol: dzieki Beatko:) Quote
eliza_sk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Karusiu o jakich pieniądzach za transport ty mówisz ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powariowało dziewcze ! Jechałam do Krakowa e swoich sprawach i jeszcze mam na Brauniku zarabiać ?? Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :oops::oops::oops:ja tak tylko....bo wiesz mogla Cie ta podroz z obcym dobeczkiem sporo nerwow kosztowac:evil_lol::loveu: Quote
eliza_sk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Powiem, że jak mama (która ogromnym psiarzem tak jak ja jest) usłyszała o oddechu dobka za uchem przez 80 km to zbladła (u nas w azylu to sie bała go na smyczy przytrzymać na chwilkę w czasie załadunku do auta), ale jak zobaczyła to przyjazne cielątko , to właśnie ona zapewniała mu pieszczoty przez kratki klatki w czasie drogi :) I łezki nie omieszkała uronić na pożegnanie, bo my to takie płaczliwe jesteśmy :placz: Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zapraszamy w takim razie Mame w odwiedzinki przy jakiejs kolejnej okazji:multi:no i Ciebie oczywiscie:cool3: Quote
andzia69 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 eliza_sk napisał(a):Karusiu o jakich pieniądzach za transport ty mówisz ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powariowało dziewcze ! Dokładnie!!!! i jeszcze o jakichs pieniadzach za wykup z mordowni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bierzcie się za niego dziewczyny, wypastujcie, podreperujcie i niech znajdzie fajny domek!:loveu: Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wypolerujemy gratis i odeslemy:evil_lol: glupio zartuje,gdzie ja bym miala dac misiaczka jak nie do tego jedynego domku:)trzeba go ciachnac bo piekny psiak wiec mysle,ze zainteresowanie bedzie Quote
dzodzo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja tez tak mysle;) moze mu jakies kapanko zasponsorujemy? Quote
eliza_sk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czekamy cierpliwie na pierwsze efekty i jak go będziecie miały już czyściutkiego to buziaka w nochal ode mnie. Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Chyba na razie poczekamy az troche sie oswoi z sytuacja:) Quote
eliza_sk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 co tam u Braunika słychać? do góry chłopaku !!! Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tylko rano bylam dzis u chlopaka:)niestety w hotelu jestesmy srednio raz na tydzien,chyba ze da sie czesciej,bo to jednak dokladnie drugi koniec Krakowa plus droga za Wieliczke...ale oczywiscie na biezaco bede pytac p.Tomka co u Braunika bo on z nim codziennie sie przeciez widzi:loveu: Quote
eliza_sk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A to już Cię mam, ale już się widziałyśmy - 29 lutego byłyśmy z Potter w Kundlu z dwoma psiakami i chyba też byłaś ;) Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 aaaaaaaaa pewnie,ze tak,no to milo mi Cie poznac:evil_lol: Quote
Recommended Posts