Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest piękny...ale jak widać strasznie zaniedbany...a te strupy na mordce to pewnie ze schronu...:-(natomiast szramy swiadczą o tym, ze nie miał lekkiego życia - skoro do psów raczej nie rzuca sie zajadle to pewnie on był gryziony ewentualnie powstały przy np. przeciskaniu sie przez jakieś druty, chaszcze...

No i mozecie zobaczyc tego "pypciaa" pod brzuchem

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu z finansami na razie delikatnie mowiac lezymy:oops:tzn Braunik nie ma na razie nic,Pan Tomek nie kazal mi zwracac za odrobaczanie.Powolutku za jakis zcas bedziemy szczepic,ale potem beda grubsze wydatki typu kastracja ,byc moze wycinka narosli z brzuszka...
A teraz wlasciwie to nawet na minusie jestesmy bo ani nie zwrocilam pieniedzy Elizie za przywiezienie go,ani dziewczynom za wyciagniecie:oops::oops:
Weci musza tez obejrzec te uszka ,ale nie wiem czy w schronie dobra diagnoze dali....
Bedziemy wdzieczni za wszelka pomoc....

Posted

andzia69 napisał(a):
jest piękny...ale jak widać strasznie zaniedbany...a te strupy na mordce to pewnie ze schronu...:-(natomiast szramy swiadczą o tym, ze nie miał lekkiego życia - skoro do psów raczej nie rzuca sie zajadle to pewnie on był gryziony ewentualnie powstały przy np. przeciskaniu sie przez jakieś druty, chaszcze...

No i mozecie zobaczyc tego "pypciaa" pod brzuchem

Mysle,ze na bak byl bity.Liryka mowila,ze jest bardzo karny az skulil sie gdy kazala mu normalnie zejsc z kanapy.Dzis tez kulil sie przed mopem mimo,ze nitk sie nim nie zamachiwal na niego:(

Posted

ok, wystawie bazarek jakis dla ciapka-ale to potrwa

jak będziesz miała rachunek od weta za szczepienie czy te uchole to pokryje go z mojej kieszeni, tylko dawaj info co i ile;)

Posted

Oj jaka zniszczona sierść:-(. Widać, że bidulka przeszedł swoje. Rany, blizny. Nie miał ten dobuś dobrego życia.:-(:-(:-(
Braunik ma na imię?

Posted

Karusiu o jakich pieniądzach za transport ty mówisz ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Powariowało dziewcze ! Jechałam do Krakowa e swoich sprawach i jeszcze mam na Brauniku zarabiać ??

Posted

Powiem, że jak mama (która ogromnym psiarzem tak jak ja jest) usłyszała o oddechu dobka za uchem przez 80 km to zbladła (u nas w azylu to sie bała go na smyczy przytrzymać na chwilkę w czasie załadunku do auta), ale jak zobaczyła to przyjazne cielątko , to właśnie ona zapewniała mu pieszczoty przez kratki klatki w czasie drogi :)
I łezki nie omieszkała uronić na pożegnanie, bo my to takie płaczliwe jesteśmy :placz:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Karusiu o jakich pieniądzach za transport ty mówisz ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Powariowało dziewcze !

Dokładnie!!!! i jeszcze o jakichs pieniadzach za wykup z mordowni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bierzcie się za niego dziewczyny, wypastujcie, podreperujcie i niech znajdzie fajny domek!:loveu:

Posted

wypolerujemy gratis i odeslemy:evil_lol:
glupio zartuje,gdzie ja bym miala dac misiaczka jak nie do tego jedynego domku:)trzeba go ciachnac bo piekny psiak wiec mysle,ze zainteresowanie bedzie

Posted

tylko rano bylam dzis u chlopaka:)niestety w hotelu jestesmy srednio raz na tydzien,chyba ze da sie czesciej,bo to jednak dokladnie drugi koniec Krakowa plus droga za Wieliczke...ale oczywiscie na biezaco bede pytac p.Tomka co u Braunika bo on z nim codziennie sie przeciez widzi:loveu: