Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie

MAGDA KUCHARSKA
W PAŻDZIERNIKU 2007 POD PAŁACEM KULTURY ZAGINĄŁ MAŁY CZARNY SZNAUCEREK MINIATURKA! MOŻE TWÓJ SĄSIAD MA NOWEGO PSA??BŁAGAM O POMOC!!! WYSOKA NAGRODA CZEKA NA UCZCIWEGO ZNALAZCĘ!!! 664-748-714 lub (022)622-79-53

[SIZE=1]data publikacji: 14-03-2008
kontakt: 664-748-714 lub kucharzmagda@gmail.com

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']Znalazłam takie ogłoszenie

MAGDA KUCHARSKA
W PAŻDZIERNIKU 2007 POD PAŁACEM KULTURY ZAGINĄŁ MAŁY CZARNY SZNAUCEREK MINIATURKA! MOŻE TWÓJ SĄSIAD MA NOWEGO PSA??BŁAGAM O POMOC!!! WYSOKA NAGRODA CZEKA NA UCZCIWEGO ZNALAZCĘ!!! 664-748-714 lub (022)622-79-53

mało realne mamy marzec:-)))

Posted

[quote name='beka']Znalazłam takie ogłoszenie

MAGDA KUCHARSKA

Wysłałam na maila zdjecia. Zobaczymy.

Posted

kometa napisał(a):
Cioteczki, wiecie ze warunkiem adopcji ma byc KASTRACJA MALUCHA?:cool3:

Tak jest w umowie adopcyjnej. Mam nadzieję że Monika zobowiąże się do kastracji i załatwi to na miejscu.

Posted

Słodki chłopaczek :loveu: Monika już go wypatrzyła :cool3:
Jak się zdecydujecie na adopcję do Moniki to ja będę próbować z transportem ale to by było ewentualnie z Warszawy do Krakowa. Jakby coś to dam znać.

Posted

weszka napisał(a):
Jak się zdecydujecie na adopcję do Moniki to ja będę próbować z transportem ale to by było ewentualnie z Warszawy do Krakowa. Jakby coś to dam znać.

Weszko- dziekuje:oops:

Posted

weszka napisał(a):

Weszko to daj znać co i jak. Monika powiedziała że może go odebrać z Katowic lub Krakowa.

Posted

Obawiam się że przed świętami nie uda się zorganizować transportu o jakim myślałam :shake:
Jeśli nie uda sie wam innymi sposobami będę próbować po świętach ale to nic pewnego :roll::shake:

Posted

kometa napisał(a):
CZEMU MONIKA TARNÓW NIE MOZE OSOBISCIE PRZYJECHAC PO PSA??:roll:

witaj,
nie moge przyjechac osobiscie, gdyz do Warszawy tam i z powrotem jest kilkanascie godzin, po swojego psiaka z adopcji jechalam osobiscie do Wrocławia, mam mala coreczke, mojego meza nie ma w kraju, nie mam zadnej osoby do przypilnowania malutkiej, gdybym miala mozliwosc przyjazdu to juz dzisiaj lezal by sobie w cieplym legowisku i byl rozpieszczany przez mojego brata

Posted

wlasnie czy sa jakies nowe informacje, anouk?,

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!- dla wszystkich dogomaniakow

Posted

Emo na dzień dzisiejszy pozostaje w swoim drugim domku tymczasowym.
Pani jest w nim zakochana i nie chce go oddawać. Problemem jest tylko jej 10 letni pies który średnio akceptuje Emo. Ale z dnia na dzień widać poprawę. Mam nadzieję że chłopaki się dogadają. Pani wie że nadal poszukujemy właścicieli Emo i na razie ma podpisaną tylko umowę tymczasową.

Monika bardzo przepraszam że tak wyszło ale nikt się nie spodziewał że Pani Janina zakocha się w Emo i nie będzie chciała go oddać. On też się już do niej powoli przyzwyczaja i nie chcemy go krzywdzić po raz kolejny chociaż głęboko wierzę że u Twojej mamy miałby bardzo dobrze.