anouk92 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Już rozmawiałam z Moniką. Szukamy transportu do Katowic, Krakowa lub Tarnowa. Sznaucerek już w DT i czeka na transport. W wołominie od tygodnia jest śliczny, młody szczaucerek miniaturka. Jest bardzo przerażony całą schroniskową sytuacją. Jest bardzo zadbany, widać że dopiero co był strzyżony. Niestety właściciel się nie zgłosił. Błagam o tymczas dla niego - on tam nie przeżyje. Kontakt: 513-077-146 lub 606-932-114 Quote
anouk92 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Błagam o szybko znajdzie nowy domek ale najpierw trzeba go zabrać a ja nie mam gdzie:shake: Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 O kurczątko, trzeba się rozejrzeć może sie trafi coś szybciutko. Może mu szybko zrobić allegro i jeszcze "cóŚ". Dobra i tak jak pójdę z jamolem na spacer porozglądam sie wśród psiarzy. Cholera gdzie te bidy upychać :-(:-(:-( Quote
~femme fatale~ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dam psiaczkowi domek od zaraz, tylko kto pomoze z transportem, moj nr 696301945, jestem z malopolski Tarnów Quote
anouk92 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Pilnie transport na trasie Warszawa-Katowice, Kraków lub Tarnów Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Tymczas dla minisznaucerka na kilka dni. [SIZE=7]CITO!!! Anouk ile on ma? Rok, dwa, trzy? Pewnie wiele nie wiadomo. Czy można powiedzieć coś czy jest szczekliwy? Quote
anouk92 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Wygląda na jakieś 2-3 lata. Czy jest szczekliwy tego nie wiem bo jest strasznie przerażony ale na widok człowieka bardzo się cieszy i widać że pragnie kontaktu. Quote
~femme fatale~ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 oh piesku czy nikt nie pomoze bys mogl juz grzac dupcie w cieplutkim lozeczku??? Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 monika tarnow napisał(a):oh piesku czy nikt nie pomoze bys mogl juz grzac dupcie w cieplutkim lozeczku??? Spokojnie szukamy, ja osobiście rozważam, ale muszę porozmawiać z wetkiem. Mam mini jamolka z padaczką. A to jest sznaucerek i przyznam, że sie boję. Mam z deczka uraz (w sensie brania do mnie) do pochodnych od pinczerów itp. Muszę pogadać z lekarzem Rambiego. Dlatego nic póki co nie obiecuję. Tymczasem i tak trzeba kombinować transport. Quote
madzia828 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 moze na transportowym ktos pojedzie na święta w te okolice :roll: Quote
anouk92 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Isadora7 napisał(a):Spokojnie szukamy, ja osobiście rozważam, ale muszę porozmawiać z wetkiem. Mam mini jamolka z padaczką. A to jest sznaucerek i przyznam, że sie boję. Mam z deczka uraz (w sensie brania do mnie) do pochodnych od pinczerów itp. Muszę pogadać z lekarzem Rambiego. Dlatego nic póki co nie obiecuję. Tymczasem i tak trzeba kombinować transport. Ciotka to myśl i daj znać. Jutro mogłabym go Ci przywieźć. Boję się żę ktoś przypadkowy go adoptuje albo jakiś pies go zagryzie:shake:. Quote
*Gajowa* Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A wiadomo gdzie został znaleziony ? W Konstancinie jakiś miesiąc temu było ogłoszenie o zaginonym sznaucerku / o ile pamiętam zdjecie był podobny/. Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 anouk92 napisał(a):Ciotka to myśl i daj znać. Jutro mogłabym go Ci przywieźć. Boję się żę ktoś przypadkowy go adoptuje albo jakiś pies go zagryzie:shake:. Myślę, ale z wetkiem będę jutro gadać. Powiem że to kilka dni. Mam też nadzieję że chłopaki przypadną sobie ewentualnie do gustu. W kwestii Rambiego to akurat jestem spokojna chowany z boksiem i bardzo towarzyski. Zobaczymy. Mam Twoje telefony jak co to dzwonię. Aha i może być jeszcze jeden problem. Ja pracuję i mnie nie ma w domu cały dzień. Rambo nie ma problemu. Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 zanim odpowiem ci to jeszcze taką ciekawostkę mam. http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9712510&postcount=370 Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 czy on już skończył kwarantannę? może ktoś go szuka jeżeli jest zadbany... chociaż jak mu się przyglądam to nie wygląda na zadbanego tylko jakby mu ktoś powycinał kołtuny bo i broda i łapki takie wygolone mocno :/ może gdzieś w lecznicach okolicznych ktoś by mógł sprawdzic czy nie szuka nikt tego psa? Quote
anouk92 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Sznaucerek już bezpieczny u kochanej cioteczki Ewy:loveu:. Myślę że gdyby ktoś go szukał to pierwsze kroki skierowałby do schronu - w wołominie wszyscy wiedzą gdzie to jest. On był tam ponad tydzień. On jest zadbany. Widać że niedawno był strzyżony. Jest strasznie kochany. Całą drogę pchał mi się na kolana do miziania. Pilnie szukamy transportu do Katwoic, Krakowa lub Tarnowa. Quote
anouk92 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 *Gajowa* napisał(a):A wiadomo gdzie został znaleziony ? W Konstancinie jakiś miesiąc temu było ogłoszenie o zaginonym sznaucerku / o ile pamiętam zdjecie był podobny/. Gajowa a możesz sprawdzić czy jeszcze są te ogłoszenia. Może jeszcze wiszą w jakiejś lecznicy? Quote
Isadora7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 anouk92 napisał(a):Sznaucerek już bezpieczny u kochanej cioteczki Ewy:loveu:. Myślę że gdyby ktoś go szukał to pierwsze kroki skierowałby do schronu - w wołominie wszyscy wiedzą gdzie to jest. On był tam ponad tydzień. On jest zadbany. Widać że niedawno był strzyżony. Jest strasznie kochany. Całą drogę pchał mi się na kolana do miziania. Pilnie szukamy transportu do Katwoic, Krakowa lub Tarnowa. Aha no to ok, to ja w takim razie szukam spokojnie dla siebie jamniczka. Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ten w Konstancinie to był p&s, chyba że widziałaś Gajowa inne ogłoszenie Quote
anouk92 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Isadora7 napisał(a):Aha no to ok, to ja w takim razie szukam spokojnie dla siebie jamniczka. Isadora szukasz jamniczka dla siebie? Proszę zerknij na tą sunię - ona strasznie potrzebuje domku. Sterylkę bierzemy na siebie. Quote
Zmysł Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 anouk92 napisał(a):Sznaucerek już bezpieczny u kochanej cioteczki Ewy:loveu:. Myślę że gdyby ktoś go szukał to pierwsze kroki skierowałby do schronu - w wołominie wszyscy wiedzą gdzie to jest. On był tam ponad tydzień. On jest zadbany. Widać że niedawno był strzyżony. Jest strasznie kochany. Całą drogę pchał mi się na kolana do miziania. Pilnie szukamy transportu do Katwoic, Krakowa lub Tarnowa. Już? Brawo!!! Dzięki Eva:loveu: Quote
elainfo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 anouk92 napisał(a):Sznaucerek już bezpieczny u kochanej cioteczki Ewy:loveu:. Myślę że gdyby ktoś go szukał to pierwsze kroki skierowałby do schronu - w wołominie wszyscy wiedzą gdzie to jest. On był tam ponad tydzień. On jest zadbany. Widać że niedawno był strzyżony. Jest strasznie kochany. Całą drogę pchał mi się na kolana do miziania. Pilnie szukamy transportu do Katwoic, Krakowa lub Tarnowa. Ania zblizaja sie świeta , pamietasz tych ludzi ,którzy w Radosci trzymali na DT te sunie oN - Dorke z Wołomina- może oni beda jechac do rodziny na swieta.. to ok. Katowic, Zabrza czy jakos tak..;-) Quote
anouk92 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 elainfo napisał(a):Ania zblizaja sie świeta , pamietasz tych ludzi ,którzy w Radosci trzymali na DT te sunie oN - Dorke z Wołomina- może oni beda jechac do rodziny na swieta.. to ok. Katowic, Zabrza czy jakos tak..;-) A pogadasz z nimi? Quote
Recommended Posts