Jump to content
Dogomania

Chora Maltanka - ma dom u dorcii44 - Maltusia odeszła ... [']['][']

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

To wielki cios i dla nas.Dorciu przytulamy bardzo mocno do serca i dziękujemy za to wszystko co dla niej zrobiłaś.Wszystkie słowa małe,bo cóż powiedzieć gdy odchodza nasi ukochani?
Może Dorciu chciałabyś z kimś porozmawiać,napisac do kogoś?Gdyby tak było w istocie,pamiętaj,że zawsze może do nas się zwrócić.
Chcielibyśmy zabrać troche Twojego bólu,jakby ktoś w głowę uderzył tak nas ta śmierć ogłuszyła:-(
Maltuni-śpij kochana,już nic nie boli..:-(
,,Przychodzi kiedyś taki czas,
że przyjaciela żegnać trzeba..
Do Ciebie Boże prośbę ślę,
przyjmij maleńką do nieba.,,
Elżbieta

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal nie mogę w to uwierzyć:-(

Dorciu może potrzebujesz pomocy. Ja jestem za daleko, ale ktoś z Warszawy na pewno chętnie pomoże, albo dotrzyma chociaż towarzystwa. Czasem warto się komuś wypłakać i wygadać.

Posted

Była u mnie od marca...a jakby od zawsze.
Tak mi okropnie ciążko ,tak zle ,tak bardzo chce mieć od nowa swoja małą Maltusie ,moja kruszynke ,bia.ły płatek ,tyle cierpienia ,to takie nisprawiedliwe ,tak niewiele miała radości ...
Tak mi okropnie.Dziekuje ,dziekuje wszystkim którzy tak bardzo mi pomogli w tej nierównej walce ,dziekuje za to że byliście ze mną ,za wsparcie duchowe i finansowe ,dziekuje .
Nie ma już mojego słoneczka ,nie ma białego płateczka ,tyle się wycierpiała a jednak się nie udało .
Bardzo tęsknie za nią.

• 2 weeks later...
Posted

był czas że szukałam Maltusi wszędziej ,przejrzałam mozliwe hodowle ...ogłoszenia ,tak bardzo chciałam mieć ją z nowu...ale nie ma drugiej takiej jak moja kruszynka ,nie ma i już.
Więc już nie szukam .
Pozwoliłam jej odejść.

a jednak kiedy jestem z psami na dworzu ,wołam do domu wszystkie ,Maltusie też :-(
Nadie która odeszła pare dni temu też :-(

one są ze mną.