Kara. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Przeprosił:evil_lol: Dorcia dzwoń i sie dowiaduj co, jak i ile:lol: Żeby była,żeby była, żeby była.... Mój yorek też miał jakieś takie rzadkie włoski i jak zaczęliśmy go strzyc to się jakiś bardziej owłosiony zrobił:evil_lol: A zaczęliśmy go obcinać bo namiętnie pakował się we wszelkie krzaczki, ze szczególnym upodobaniem do ostów:diabloti: A potem była tragedia z wyczesywaniem.Teraz jest spokój. I dlaczego ja muszę na miau szukać nowych wiadomości??? Ja tam nic nie umiem:placz: Quote
dorcia44 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 to tel do mnie ,jak by co.. 509 789 891 zadzwonie do nich wieczorkiem ,teraz nikt nie odbiera. oby była. wczoraj nie miałam dostepu do dogo...syn zmienił progaram i cos się pierniczy:angryy: Quote
Cockerek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dorciu, cieszę się że z maltusią jest już lepiej :loveu: Quote
Visenna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ooo, jakie miłe wiadomości po weekendzie :) :multi: Quote
Kara. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dorcia44 napisał(a):nadal cisza....:cool1: Czekam, nie powiem, że cierpliwie ale czekam sobie;) Quote
dorcia44 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 juz troszke sie zmienilo..Maltusia znów krąży..bawi sie je,spi i krązy..:roll: juz nie mam pomysłow dlaczego tak sie dzieje :shake: jest tłuściutka i malutka ,dzis wykąpana bo się w błocku ogrodowym uswinila fotki pozniej. Quote
Kara. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Może to neurologiczne. Miała jakieś badania w tym kierunku? Quote
dorcia44 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 odebrałam wyniki ,niestety kwasy żółciowe nadal są wysokie ,to jest ten powod krążenia ,nadal musi tez byc amoniak wątroba jeszcze sobie nie radzi ze wszystkim,jest mi smutno i do dupy:-( wetka mnie pociesza że tak może byc ,dlatego leczenie i dieta trwa minimum do 12 tyg. a to dopiero miesiąc od operacji.. a co do kwasów zmniejszył sie wynik przed posiłkiem .. było powyżej 100 jest 77. po jedzeniu było 212 jest 207..drgneło ,tak ,ale mało :shake: za długo była nieleczona ..teraz trzeba więcej czasu aby doszła do siebie... i tak jest o niebo lepiej niż było.ma ładniejszą sierść,błyszczącą.gołe place porosły...lepsze wyniki..ale to wciąz nie to..:shake: musze znów podac jej Ornipural,może ktos mógłby sprowadzic go z Francji??? całą buteleczke ,trzeba bedzie często powtarzać kuracje. jutro napisze jakie są wyniki wątrobowe . buziaczki kochane dziewczyny. Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dorcia44 napisał(a): musze znów podac jej Ornipural,może ktos mógłby sprowadzic go z Francji??? całą buteleczke ,trzeba bedzie często powtarzać kuracje. dopisz to w tytule wątku jako alert-tak ta prośba "rozmyje" się w dalszych postach-lub napisz do moderatora to zmodyfikuje jeśli założycielka wątku nie może. Quote
Kara. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Evelina jest z Francji: http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=846 eurydyka chyba też albo przynajmniej bywa: http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=1942 Ciężko się szuka w użytkownikach. Wiem że pixie też ma jakieś związki z Francją ale nie ma teraz stałego netu i rzadko bywa. Quote
Kara. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 O wilku mowa:lol: I w dodatku z gotowym lekiem. Co za express;) Quote
eurydyka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mam ornipural w domu w Wawie, bede w Warszawie jutro na spotkaniach np o 11ej w okolicach Galerii Mokotow, moze ktos da rade podjechac tel polski do mnie 513 05 97 79, poprosze o telefon dzis po 22ej, bo laduje o tej godzinie Quote
eurydyka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 na szybko gdyby konieczny byl do podania Ornipural dzis to podjedzcie na Bialobrzeska 40a www.bialobrzeska.waw.pl sunia ma farta, ze akurat przed spotkaniami zajrzalam na dogo i po nicku robilam przeszukiwanie, Kara, brawo tez dla Ciebie w czwartek i piatek bede w Sopocie, wiec tylko jutro jakos to musimy sobie przekazac Quote
dorcia44 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kara ogromnie ci dziękuje :buzi: eurydyko powiedz o której przy Galerii,może uda mi się syna podesłac...bo od nas korki koszmarne..a jak nie to cos wykombinuje,jeju jak sie ciesze,napisz mi ile mam zapłacic i ściskam cie bardzo ,bardzo mocno :buzi: a teraz dla porównania wyniki wątroby BYŁO JEST ALT 143,30 ALT 63,8 AST136,20 AST 59,8 KWASY ŻÓŁCIOWE BYŁO(norma 20) JEST naczczo 111.9 77,2 po jedzeniu 251,1 207,9 eurydyko to jest mój nr. tel 509 789 891 zadzwon prosze do mnie lub podaj swój to ja zadzwonie i sie umówimy... no nawet nie wiecie jak sie bardzo ciesze:multi::multi::multi::multi::multi: Malta po wczorajszym rannym spacerku a tu niezbyt szczęsliwa ale czyściutka ,po kąpiułce :p Quote
Kara. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :oops: Przez przypadek tak wyszło:multi: Ale jak widać przypadek rządzi światem:cool1: Maltusia jest prze...prze...śliczna Quote
dorcia44 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Maltanka komus obiecana :shake:,ale nic pewnego ,chcą super domku i podobno będą sprawdzać ... zobaczymy. a Maltusia dzis kupke robiła stojąc na dwóch łapkach :crazyeye:..śluzu i kupy duzo ,ale za to nie krąży..nic nie rozumiem..:roll: jutro kupujemy ornipural i od jutra juz Malta bedzie dostawala,napewno raz w miesiacu bedzie kuracja :multi::multi::multi: Quote
Kara. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Widocznie maltanek nie jest mi pisany:-( Może powinnaś ją od czasu do czasu "pionizować" jak niemowlę;) Quote
demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tak przejżałam ten wątek pobieżnie. Ale sobie pomyślałam, ze odezwać sie warto. Ostatnio miałam interw w hodowli Yorków, po dłuzszej walce z właścicielami się dogadałam i poprawili warunki na superaśne! Bo wiadomo nie mieli czasu... Ale wcześniej, od mojej znajomej dowiedziałam sie, że gdybym miała coś a'la yorczek to ma dla niego swietny domek, może być bardzo chory, rodzina kasiasta to chetnie opłaci leczenie. To coprawda było z miesiac temu, ale moze chcielibyście nr telefonu, zeby pogadać, może akurat?;) chyba, że suńcia już ma domeczek, to przepraszam- w takim razie cos przeoczyłam!:lol: Quote
demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 aj to przepraszam za zamieszanie, myślałam, że na adopcyjnym to oprócz leczenia bedziemy małej domciu szukać. ;) to ucałować tam tego pieknego puchacza:loveu: Quote
Kara. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dorcia małej nie odda:evil_lol: Zresztą jak bym przeszła z psiakiem to co ona też bym nie oddała. Quote
demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 taki pikus nawet przy 20 psach się w domu zmieści:loveu: Quote
Neris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No najpierw była na DT, ale kto by oddał taką kruszynkę po tak dramatycznej walce... Quote
Recommended Posts