Jump to content
Dogomania

Chora Maltanka - ma dom u dorcii44 - Maltusia odeszła ... [']['][']

Recommended Posts

Posted

Przeprosił:evil_lol: Dorcia dzwoń i sie dowiaduj co, jak i ile:lol:

Żeby była,żeby była, żeby była....

Mój yorek też miał jakieś takie rzadkie włoski i jak zaczęliśmy go strzyc to się jakiś bardziej owłosiony zrobił:evil_lol: A zaczęliśmy go obcinać bo namiętnie pakował się we wszelkie krzaczki, ze szczególnym upodobaniem do ostów:diabloti: A potem była tragedia z wyczesywaniem.Teraz jest spokój.

I dlaczego ja muszę na miau szukać nowych wiadomości??? Ja tam nic nie umiem:placz:

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to tel do mnie ,jak by co..
509 789 891

zadzwonie do nich wieczorkiem ,teraz nikt nie odbiera.
oby była.
wczoraj nie miałam dostepu do dogo...syn zmienił progaram i cos się pierniczy:angryy:

Posted

juz troszke sie zmienilo..Maltusia znów krąży..bawi sie je,spi i krązy..:roll:
juz nie mam pomysłow dlaczego tak sie dzieje :shake:
jest tłuściutka i malutka ,dzis wykąpana bo się w błocku ogrodowym uswinila fotki pozniej.

Posted

odebrałam wyniki ,niestety kwasy żółciowe nadal są wysokie ,to jest ten powod krążenia ,nadal musi tez byc amoniak wątroba jeszcze sobie nie radzi ze wszystkim,jest mi smutno i do dupy:-(
wetka mnie pociesza że tak może byc ,dlatego leczenie i dieta trwa minimum do 12 tyg. a to dopiero miesiąc od operacji..

a co do kwasów zmniejszył sie wynik przed posiłkiem ..
było powyżej 100 jest 77.
po jedzeniu było 212 jest 207..drgneło ,tak ,ale mało :shake:

za długo była nieleczona ..teraz trzeba więcej czasu aby doszła do siebie...

i tak jest o niebo lepiej niż było.ma ładniejszą sierść,błyszczącą.gołe place porosły...lepsze wyniki..ale to wciąz nie to..:shake:

musze znów podac jej Ornipural,może ktos mógłby sprowadzic go z Francji???
całą buteleczke ,trzeba bedzie często powtarzać kuracje.

jutro napisze jakie są wyniki wątrobowe .

buziaczki kochane dziewczyny.

Posted

dorcia44 napisał(a):

musze znów podac jej Ornipural,może ktos mógłby sprowadzic go z Francji???
całą buteleczke ,trzeba bedzie często powtarzać kuracje.

dopisz to w tytule wątku jako alert-tak ta prośba "rozmyje" się w dalszych postach-lub napisz do moderatora to zmodyfikuje jeśli założycielka wątku nie może.

Posted

mam ornipural w domu w Wawie, bede w Warszawie jutro na spotkaniach np o 11ej w okolicach Galerii Mokotow, moze ktos da rade podjechac

tel polski do mnie 513 05 97 79, poprosze o telefon dzis po 22ej, bo laduje o tej godzinie

Posted

na szybko gdyby konieczny byl do podania Ornipural dzis to podjedzcie na Bialobrzeska 40a
www.bialobrzeska.waw.pl

sunia ma farta, ze akurat przed spotkaniami zajrzalam na dogo i po nicku robilam przeszukiwanie, Kara, brawo tez dla Ciebie

w czwartek i piatek bede w Sopocie, wiec tylko jutro jakos to musimy sobie przekazac

Posted

Kara ogromnie ci dziękuje :buzi:
eurydyko powiedz o której przy Galerii,może uda mi się syna podesłac...bo od nas korki koszmarne..a jak nie to cos wykombinuje,jeju jak sie ciesze,napisz mi ile mam zapłacic i ściskam cie bardzo ,bardzo mocno :buzi:

a teraz dla porównania wyniki wątroby
BYŁO JEST

ALT 143,30 ALT 63,8
AST136,20 AST 59,8

KWASY ŻÓŁCIOWE
BYŁO(norma 20) JEST

naczczo 111.9 77,2

po jedzeniu

251,1 207,9

eurydyko to jest mój nr. tel 509 789 891 zadzwon prosze do mnie lub podaj swój to ja zadzwonie i sie umówimy...

no nawet nie wiecie jak sie bardzo ciesze:multi::multi::multi::multi::multi:

Malta po wczorajszym rannym spacerku

a tu niezbyt szczęsliwa ale czyściutka ,po kąpiułce :p

Posted

Maltanka komus obiecana :shake:,ale nic pewnego ,chcą super domku i podobno będą sprawdzać ...
zobaczymy.

a Maltusia dzis kupke robiła stojąc na dwóch łapkach :crazyeye:..śluzu i kupy duzo ,ale za to nie krąży..nic nie rozumiem..:roll:

jutro kupujemy ornipural i od jutra juz Malta bedzie dostawala,napewno raz w miesiacu bedzie kuracja :multi::multi::multi:

Posted

tak przejżałam ten wątek pobieżnie. Ale sobie pomyślałam, ze odezwać sie warto. Ostatnio miałam interw w hodowli Yorków, po dłuzszej walce z właścicielami się dogadałam i poprawili warunki na superaśne! Bo wiadomo nie mieli czasu...

Ale wcześniej, od mojej znajomej dowiedziałam sie, że gdybym miała coś a'la yorczek to ma dla niego swietny domek, może być bardzo chory, rodzina kasiasta to chetnie opłaci leczenie. To coprawda było z miesiac temu, ale moze chcielibyście nr telefonu, zeby pogadać, może akurat?;)
chyba, że suńcia już ma domeczek, to przepraszam- w takim razie cos przeoczyłam!:lol:

Posted

aj to przepraszam za zamieszanie, myślałam, że na adopcyjnym to oprócz leczenia bedziemy małej domciu szukać. ;) to ucałować tam tego pieknego puchacza:loveu: