Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='MARCHEWA']Chyba wet jednak powinien dać coś do smarowania albo psikania tych ran na łapkach,bo tam gdzie turkus zszedł rany zrobiły się mokre i brzydkie:hmmmm: Cholewcia ....no właśnie się zdziwiłam ze nic mały nie dostał bo w końcu wyciągniety był ze schronu gdzie brud i różne paskudztwa :razz::razz:...ja w Aptece kupwałam taki proszek żółty DERMATOL ....to jest na stany zapalne , sączące się rany , krwawienia , owrzodzenia ...jest to środek ściągający i dezynfekujący ....1 saszetka kosztuje ok 1zł ... fakt że nie ma to jak Alumspray ....ja stosowałam to nawet na sobie ....a rane goi w 2-3 dni :razz: Quote
madzia828 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 na takie rany tak jak pisze Alicja bardzo dobry jest Dermatol sprawdziłam na moim psiaku;) ale futerko turkusowe :eviltong: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 a ja chciałam poprosić o udział badź reklamę bazarku na nasze wyratowane psiaki http://www.dogomania.pl/forum/showth...25#post9725825 Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 aparat to Klockowa ma i dobry.... ale po drugiej stronie aparatu... doopa nie fotograf :roll::oops: już przerabiam fotecki i wrzuacammm!!!! nic dobrego nie wyszło... nie miałam czasu bawić sie z ustawieniami... doopa matko nie wyrabiam czasowo, w robocie sie nudze bez kompka po robocie pranie sprzątanie karmienie mojej trzody... dogo :mdleje: współczujecie mi :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='clockwork']aparat to Klockowa ma i dobry.... ale po drugiej stronie aparatu... doopa nie fotograf :roll::oops: już przerabiam fotecki i wrzuacammm!!!! nic dobrego nie wyszło... nie miałam czasu bawić sie z ustawieniami... doopa matko nie wyrabiam czasowo, w robocie sie nudze bez kompka po robocie pranie sprzątanie karmienie mojej trzody... dogo :mdleje: współczujecie mi :razz::razz: Współczuwamy :calus: ..... przerabiaj i wrzucaj ;) Quote
furciaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Gdyby ktos chcial zmodyfikowac swoj podpis;) Quote
ice_t Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Maluszek wygląda słodko w turkusiku:loveu::loveu: super że juz poza schroniskiem Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 furciaczkowa... piękne te ROGZ banerki ;) dziękujemy :loveu::loveu: ja i tak mam juz przedobrzony podp :roll:;) dzisiejszy szczenior... jak to Marchewa go nazwała??? :hmmmm: TOLUŚ... jak ja mam je wszystkie spamiętać :evil_lol::evil_lol: mało coś tych fotek nacykałam :niewiem: 3/4 jeszcze nie wyszło :shake::shake::oops: i czemu u weta nie robiłam?? :niewiem: :roll: NOGI ZA TOLUSIEM NIE SĄ DO ADOPCJI!!!!!! chyba :niewiem: Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 takie cudo też mamy w schronie :-( ale mniej o niego martwiam... szybciutko znajdzie dom... mam nadzieje że dobry :loveu: a przebywa w ciepłym kamerliku ze stróżami nie na zimnie :multi::multi: jak na rannego psiaka to Toluś jest zbyt skoczny :evil_lol::evil_lol: musi go nie boleć :multi: Quote
ice_t Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='clockwork']furciaczkowa... piękne te ROGZ banerki ;) dziękujemy :loveu::loveu: ja i tak mam juz przedobrzony podp :roll:;) dzisiejszy szczenior... jak to Marchewa go nazwała??? :hmmmm: TOLUŚ... jak ja mam je wszystkie spamiętać :evil_lol::evil_lol: mało coś tych fotek nacykałam :niewiem: 3/4 jeszcze nie wyszło :shake::shake::oops: i czemu u weta nie robiłam?? :niewiem: :roll: NOGI ZA TOLUSIEM NIE SĄ DO ADOPCJI!!!!!! chyba :niewiem: Tolus to taki malutki słodziak, myślę że szybko znajdzie domek :) Quote
furciaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Slodziak z niego:loveu: A ten maly rudy to juz w ogole cudo:loveu: Quote
agnes1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jaka słodka mordeczka :loveu: na pewno szybciutko znajdzie ciepły kochający domeczek- taki jego raj na ziemi :p Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu:Tolusiek ... http://images25.fotosik.pl/178/7231171b6d458e4e.jpg Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tak jak myślałam,fotki 100 razy lepsze niż moje:eviltong: Allegro dla Tolka; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331814756 Chłopak ma apetycik,że hej.Ryżyk z kurczasiem wciąga jak odkurzacz,dałam mu multiwitaminę do jedzonka;)kooopsko miał normalne i co ważne, Tolek załatwia się tylko na dworzu:multi: Quote
lolka75 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jaki pieknotek:loveu:...... domeczek sie musi pojawic..... trzymam kciuki Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='MARCHEWA']Tak jak myślałam,fotki 100 razy lepsze niż moje:eviltong: Allegro dla Tolka; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331814756 Chłopak ma apetycik,że hej.Ryżyk z kurczasiem wciąga jak odkurzacz,dałam mu multiwitaminę do jedzonka;)kooopsko miał normalne i co ważne, Tolek załatwia się tylko na dworzu:multi: SUPER :multi::multi::multi::multi::multi:....a szczepionko po swiętach ?? to się nam kaska uzbiera ....a może sie jakiś domek na horyzoncie pokaże :loveu: Quote
monika55 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Moge dodac na bazarek nowa torebke i nowy portfelik z Avonu.Tylko sama nie umiem. To dam Madzi. Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='monika55']Moge dodac na bazarek nowa torebke i nowy portfelik z Avonu.Tylko sama nie umiem. To dam Madzi. :calus: :multi::multi:...Madzia ma wprawę ;)..... Quote
Pandisia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Zakochałam się w Tolusiu , dziewczyny jak myślicie czy on urośnie jeszcze? Troszkę pewnie ale raczej będzie mały co? Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Pandisia']Zakochałam się w Tolusiu , dziewczyny jak myślicie czy on urośnie jeszcze? Troszkę pewnie ale raczej będzie mały co? niewiele myśle..... ma króciótkie jamnikowate łapki :loveu::loveu: troszke skrzywione jak jamnisie :evil_lol::evil_lol: bierzesz go???? ja też sie w nim zakochałam...... jest najbardziej całuśny ... noooo razem z Rudziaszkiem wątek Rudziaszka ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9727440 Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pandisia napisał(a):Zakochałam się w Tolusiu , dziewczyny jak myślicie czy on urośnie jeszcze? Troszkę pewnie ale raczej będzie mały co? Myślę,że raczej już nie urośnie,może troszeczkę,skoro wet dał mu 7 miesięcy.A na fotkach to on i tak wygląda na olbrzyma w porównaniu do tego jaki jest w realu. Pandisia,zapraszamy na odwiedzinki....zakochasz sie na pewno:loveu: Quote
Pandisia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='clockwork']niewiele myśle..... ma króciótkie jamnikowate łapki :loveu::loveu: troszke skrzywione jak jamnisie :evil_lol::evil_lol: bierzesz go???? ja też sie w nim zakochałam...... jest najbardziej całuśny ... noooo razem z Rudziaszkiem wątek Rudziaszka ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9727440 Na razie popytam , znam takich co im piesek odszedł za TM ale nic nie obiecuję. Ja chętnie bym wzięła tylko nie wiem jak na to mój piesek by zareagował , obawiam się ,że zamęczył by biedaka a tego nie chcemy. Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Pandisia']Na razie popytam , znam takich co im piesek odszedł za TM ale nic nie obiecuję. Ja chętnie bym wzięła tylko nie wiem jak na to mój piesek by zareagował , obawiam się ,że zamęczył by biedaka a tego nie chcemy. jak to męczenie bezagresywne to ja nie mam nic przeciwko ;) choć nie wiem czy to Toluś nie zamęczył by Twojego.... :evil_lol::evil_lol: jest masakrycznie żywiołowy... ja już nie pamiętam co to szczeniak:roll: Quote
Pandisia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='clockwork'] jak to męczenie bezagresywne to ja nie mam nic przeciwko ;) choć nie wiem czy to Toluś nie zamęczył by Twojego.... :evil_lol::evil_lol: jest masakrycznie żywiołowy... ja już nie pamiętam co to szczeniak:roll: Mój to też jeszcze dzieciak dopiero skończy rok w kwietniu i jeśli nie wiesz to ja mam tollera czyli rudy wulkan energii i chęci do pracy i zabawy. Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Pandisia']Mój to też jeszcze dzieciak dopiero skończy rok w kwietniu i jeśli nie wiesz to ja mam tollera czyli rudy wulkan energii i chęci do pracy i zabawy. Toluś by świetnie pasował do Ciebie i Twojego Rudzielca :loveu::loveu::evil_lol: a tak serio to pytaj tych znajomych- psiaków do wyboru do koloru :-( Quote
Recommended Posts