monika55 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Zaraz sie zobaczymy to sie dogadamy co i jak Quote
madzia828 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 powodzenia dziewczyny ;) ja za chwilę musze do pracy jechać i bedę siedzieć jak na szpilkach:roll: Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='clockwork'] mam taką nadzieję... no i cioteczka marchewka ma dobrą ręke do swoich tymczasowiczów :loveu::loveu: wiem coś o tym :loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Szczeniorek wyciągnięty:multi::multi::multi: [SIZE=2]w asyście 4 cioteczek / moniki55, Madzi , shanti i Marchewy / jedzie teraz do wujka weta na oględziny a potem do DT do cioteczki Marcheweczki :grins: Dziewczyny płacza pod boxem razem z Rudziaszkiem ......... SZUKAMY DOMU DLA RUDEGO ....mały został przerzucony przez płot na teran schroniska ...i moze iść do domu w każdej chwili .....więc jak Madzia wróci do kompa i da foty można zaczęć też szukać .. Quote
fizia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No to fantastycznie, że mały już bezpieczny!! Oby i temu rudemu się udało... Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 DZiewczyny są już u Marchewy ...zaraz napewno coś napiszą ;) Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ano jesteśmy,maluszek był u weta,został odrobaczony,a na łapki nic nie dostał,podobno juz się goją. Potem ciotki wkleją zdjęcia,bo teraz kaffkę piją;) W schronie został rudy,młody piesek,który strasznie płakał:-(i maciupki szczeniorek. Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='MARCHEWA']Ano jesteśmy,maluszek był u weta,został odrobaczony,a na łapki nic nie dostał,podobno juz się goją. Potem ciotki wkleją zdjęcia,bo teraz kaffkę piją;) W schronie został rudy,młody piesek,który strasznie płakał:-(i maciupki szczeniorek. :hmmmm: a wczoraj ten faciu mówił ze dostał od weta jakiś Spray ....dali Wam ten specyfik ??.... Rudego słyszałam przez telefon :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='furciaczek']Czekam na fotaski i tekst do ogloszen;) Fotaski napewno ma Magda :p...a text ...chyba też Ona albo Shanti ułoża ...bo chyba cokolwiek się o małym dziś dowiedzialy :hmmmm: Quote
shanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='furciaczek']Czekam na fotaski i tekst do ogloszen;) Fotki da Magda chyba po pracy, ja się do tekstów nie nadaję:shake: Ja w ogóle dzisiaj jestem w stresie i nie myślę logicznie, tak że odpadam. Furciaczek dzięki za chęć ogłaszania, Może Magda jak wróci coś skrobnie, ja nie jestem w stanie wymyślić nic sensownego. Szczenior jest przesłodki,ufny, kocha wszystkich, zwierzęta i ludzi. Zanim wypiłyśmy kawę on już zaakceptował otoczenie i czuł się jak u siebie:lol: Cudny psiak, kto go weżmie będzie miał pociechę. To taki mix-jamnior, krzywołapek, sierść jedwabista i miękka w dotyku nie szorściak. Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='shanti']Fotki da Magda chyba po pracy, ja się do tekstów nie nadaję:shake: Ja w ogóle dzisiaj jestem w stresie i nie myślę logicznie, tak że odpadam. Furciaczek dzięki za chęć ogłaszania, Może Magda jak wróci coś skrobnie, ja nie jestem w stanie wymyślić nic sensownego. Szczenior jest przesłodki,ufny, kocha wszystkich, zwierzęta i ludzi. Zanim wypiłyśmy kawę on już zaakceptował otoczenie i czuł się jak u siebie:lol: Cudny psiak, kto go weżmie będzie miał pociechę. To taki mix-jamnior, krzywołapek, sierść jedwabista i miękka w dotyku nie szorściak. na ile miesięcy go wet określił...:razz::razz: Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Toluś(tak se na niego wołam)jest wspaniałym,młodym psiakiem:loveu:wet dał mu 6-7 miesięcy.Dostał jedzonko gotowane,zrobił siusiu na dworku,pobawił się ze mną i teraz sobie śpi przy cieplutkim kaloryferku:loveu:,po wyjściu od niego Toluś popiskuje przez chwilę,ale po 3 minutkach jest już cichutko. Zaraz mu zrobię ogłoszenia na Allegro i ale.gratce. Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='MARCHEWA']Toluś(tak se na niego wołam)jest wspaniałym,młodym psiakiem:loveu:wet dał mu 6-7 miesięcy.Dostał jedzonko gotowane,zrobił siusiu na dworku,pobawił się ze mną i teraz sobie śpi przy cieplutkim kaloryferku:loveu:,po wyjściu od niego Toluś popiskuje przez chwilę,ale po 3 minutkach jest już cichutko. Zaraz mu zrobię ogłoszenia na Allegro i ale.gratce. :roll:....6-7 .....nie daje więcej jak 5 no ale cóż ja laik :roll:.... jak zrobisz to daj znać poślę wyróznienie;) Marchewa posłałam Ci kod na PW ...dla Tolusia Quote
monika55 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 http://tvkanon.pl/index.php?akcje moze by tu cos oglosic.Nawiazac jakis kontakt bo ludzie to ogladaja. Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ;)...ale się zrobił na turkus :evil_lol:... Doszło PW :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Marchewa daj może linka na allegro i alegratkę tutaj na fo :razz: Quote
furciaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Slodziak:loveu: Marchewo jesli pozwolisz to ukrade opis i foteczki do innych ogloszen:p Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pw doszło,dzieki:loveu: Turkusik to dzieło pana ze schroniska:cool3: Ale.gratka dla Tolusia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1098528_maly_6_miesieczny_piesek_jastrzebie_z.html Allegro zrobię potem,jak Clockworkowa wstawi swoje fotecki,bo pewnie ma lepsze,bo aparata ma superowego:cool1: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='MARCHEWA']Pw doszło,dzieki:loveu: Turkusik to dzieło pana ze schroniska:cool3: Ale.gratka dla Tolusia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1098528_maly_6_miesieczny_piesek_jastrzebie_z.html Allegro zrobię potem,jak Clockworkowa wstawi swoje fotecki,bo pewnie ma lepsze,bo aparata ma superowego:cool1: ale ten psik psik nie jest zły ;)...tym samym był psikany AST Fobos z dogo ....ładnie się pod tym goją ranki ...tyle ze teraz wiemy na 100% że nie miał tego zabezpieczonego dlatego że ani w niedziele ani w poniedziałek nie miał na futerku kolorka :razz: dżisys jak się cieszę że mały jets u Ciebie ...teraz intensywnie szukamy domeczku ..:kciki: oj a aparatosie ani nie mów .......ja se go potrzymalam:razz::razz:...ino fot jeszcze nie cykałam bo nie umiam :roll::oops: Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Chyba wet jednak powinien dać coś do smarowania albo psikania tych ran na łapkach,bo tam gdzie turkus zszedł rany zrobiły się mokre i brzydkie:hmmmm: Quote
Recommended Posts