Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniorek wyciągnięty:multi::multi::multi:

[SIZE=2]w asyście 4 cioteczek / moniki55, Madzi , shanti i Marchewy / jedzie teraz do wujka weta na oględziny a potem do DT do cioteczki Marcheweczki :grins:

Dziewczyny płacza pod boxem razem z Rudziaszkiem .........

SZUKAMY DOMU DLA RUDEGO ....mały został przerzucony przez płot na teran schroniska ...i moze iść do domu w każdej chwili .....więc jak Madzia wróci do kompa i da foty można zaczęć też szukać ..

Posted

Ano jesteśmy,maluszek był u weta,został odrobaczony,a na łapki nic nie dostał,podobno juz się goją.
Potem ciotki wkleją zdjęcia,bo teraz kaffkę piją;)
W schronie został rudy,młody piesek,który strasznie płakał:-(i maciupki szczeniorek.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ano jesteśmy,maluszek był u weta,został odrobaczony,a na łapki nic nie dostał,podobno juz się goją.
Potem ciotki wkleją zdjęcia,bo teraz kaffkę piją;)
W schronie został rudy,młody piesek,który strasznie płakał:-(i maciupki szczeniorek.

:hmmmm: a wczoraj ten faciu mówił ze dostał od weta jakiś Spray ....dali Wam ten specyfik ??....
Rudego słyszałam przez telefon :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Czekam na fotaski i tekst do ogloszen;)

Fotaski napewno ma Magda :p...a text ...chyba też Ona albo Shanti ułoża ...bo chyba cokolwiek się o małym dziś dowiedzialy :hmmmm:

Posted

[quote name='furciaczek']Czekam na fotaski i tekst do ogloszen;)

Fotki da Magda chyba po pracy, ja się do tekstów nie nadaję:shake:
Ja w ogóle dzisiaj jestem w stresie i nie myślę logicznie, tak że odpadam.

Furciaczek dzięki za chęć ogłaszania, Może Magda jak wróci coś skrobnie, ja nie jestem w stanie wymyślić nic sensownego.

Szczenior jest przesłodki,ufny, kocha wszystkich, zwierzęta i ludzi. Zanim wypiłyśmy kawę on już zaakceptował otoczenie i czuł się jak u siebie:lol:
Cudny psiak, kto go weżmie będzie miał pociechę.
To taki mix-jamnior, krzywołapek, sierść jedwabista i miękka w dotyku nie szorściak.

Posted

[quote name='shanti']Fotki da Magda chyba po pracy, ja się do tekstów nie nadaję:shake:
Ja w ogóle dzisiaj jestem w stresie i nie myślę logicznie, tak że odpadam.

Furciaczek dzięki za chęć ogłaszania, Może Magda jak wróci coś skrobnie, ja nie jestem w stanie wymyślić nic sensownego.

Szczenior jest przesłodki,ufny, kocha wszystkich, zwierzęta i ludzi. Zanim wypiłyśmy kawę on już zaakceptował otoczenie i czuł się jak u siebie:lol:
Cudny psiak, kto go weżmie będzie miał pociechę.
To taki mix-jamnior, krzywołapek, sierść jedwabista i miękka w dotyku nie szorściak.

na ile miesięcy go wet określił...:razz::razz:

Posted

Toluś(tak se na niego wołam)jest wspaniałym,młodym psiakiem:loveu:wet dał mu 6-7 miesięcy.Dostał jedzonko gotowane,zrobił siusiu na dworku,pobawił się ze mną i teraz sobie śpi przy cieplutkim kaloryferku:loveu:,po wyjściu od niego Toluś popiskuje przez chwilę,ale po 3 minutkach jest już cichutko.
Zaraz mu zrobię ogłoszenia na Allegro i ale.gratce.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Toluś(tak se na niego wołam)jest wspaniałym,młodym psiakiem:loveu:wet dał mu 6-7 miesięcy.Dostał jedzonko gotowane,zrobił siusiu na dworku,pobawił się ze mną i teraz sobie śpi przy cieplutkim kaloryferku:loveu:,po wyjściu od niego Toluś popiskuje przez chwilę,ale po 3 minutkach jest już cichutko.
Zaraz mu zrobię ogłoszenia na Allegro i ale.gratce.

:roll:....6-7 .....nie daje więcej jak 5 no ale cóż ja laik :roll:....
jak zrobisz to daj znać poślę wyróznienie;)

Marchewa posłałam Ci kod na PW ...dla Tolusia

Posted

[quote name='MARCHEWA']Pw doszło,dzieki:loveu:
Turkusik to dzieło pana ze schroniska:cool3:
Ale.gratka dla Tolusia:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1098528_maly_6_miesieczny_piesek_jastrzebie_z.html

Allegro zrobię potem,jak Clockworkowa wstawi swoje fotecki,bo pewnie ma lepsze,bo aparata ma superowego:cool1:

ale ten psik psik nie jest zły ;)...tym samym był psikany AST Fobos z dogo ....ładnie się pod tym goją ranki ...tyle ze teraz wiemy na 100% że nie miał tego zabezpieczonego dlatego że ani w niedziele ani w poniedziałek nie miał na futerku kolorka :razz:

dżisys jak się cieszę że mały jets u Ciebie ...teraz intensywnie szukamy domeczku ..:kciki:

oj a aparatosie ani nie mów .......ja se go potrzymalam:razz::razz:...ino fot jeszcze nie cykałam bo nie umiam :roll::oops: