clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 no i sie poryczałam :placz::placz::placz: marchewa... czy ty coś sugerujesz z tym dt:razz::razz: myśle że jakoś damy radę .. bazarki porobię, wyniosłam pół sklepu dziś na bazarki :roll::oops: ja chyba splajtuje :cool1: ino mus czasu troche wykombinować i powstawiać to wszystko :p leczenie nie musi być drogie- mogą zalecić przemywanie i opatrunki żeby nie wylizywał.....ale w czystym miejscu nie w zajszczanym boxie :shake::shake: sama nie wiem czy to zadrapania głębsze czy kości na wierzchu:niewiem: nie dał sobie zajrzeć.... mimo wszystko jest żywiołowy, radosny i całuśny... i płaczliwy jak się odchodzi od boxu :-( Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 MARCHEWA napisał(a):No...ale jakby dt się znalazł,to czy ktoś jeszcze dołoży się do leczenia? madzia828 napisał(a):jakiś grosik dołoże ;) tylko trzeba by znaleźć dt :roll: :razz::razz:Marcheweczko ;)......Madzia się widzę dokłada ...na mnie też możesz liczyć ...zresztą jakby co to kliknę na GG ;) Quote
shanti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A ja go też wesprę bazarkami i transportem:cool3:, tylko lokum skombinujcie... Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 żeby to była suczka... żebym wiedziała że Clock go zaakceptuje... od czasu jak pogryzły go takie małe harczki nie darzy ich sympatią....:shake::shake: jesooo dostane zara zawału... mam złe przeczucie :placz::placz: Quote
shanti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mnie cała ta kwarantanna męczy:shake:, a ta smutna ruda sunia, sama w boksie:placz: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 shanti napisał(a):Mnie cała ta kwarantanna męczy:shake:, a ta smutna ruda sunia, sama w boksie:placz: i rudzielec kopulujący ze szczeniorem :p Quote
shanti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ten rudasek jest bezbłędny, takie kochane adhd. Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 w domu remanent .......szukamy rzeczy na bazarek :razz::razz: Quote
MARCHEWA Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A więc mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9719231#post9719231 Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 zastanawiam się nad ogłoszeniami.... pies może ze schronu zniknąć w każdej chwili :roll::placz::placz::placz: i nigdy nie dowiemy sie czy poszedł do adopcji czy............. nie co pisać w ogłoszeniach??? mam mentlik w głowie :placz::placz: Quote
MARCHEWA Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jezeli obiecujecie,że nie zostawicie nas samych,że pomozecie w leczeniu i szukaniu domku,to dam dt maluchowi mimo sytuacji jaką mam obecnie. Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 MARCHEWA napisał(a):Jezeli obiecujecie,że nie zostawicie nas samych,że pomozecie w leczeniu i szukaniu domku,to dam dt maluchowi mimo sytuacji jaką mam obecnie. MASZ NA TO NASZE SŁOWO I CZYNY :Rose: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 MARCHEWA napisał(a):Jezeli obiecujecie,że nie zostawicie nas samych,że pomozecie w leczeniu i szukaniu domku,to dam dt maluchowi mimo sytuacji jaką mam obecnie. przysięgam na... :hmmmm: na wszystko co mam.....:loveu::loveu::loveu: KTO MOŻE MNIE JUTRO PODWIEŹĆ DO SCHRONU????? :modla::modla::modla: marchewa!!! aniele ty nasz.... nie wyprowadzaj sie z Jebia :placz::placz::placz: Quote
monika55 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 O ktorej godzinie. Do 16 jest auto z kierowca. Quote
madzia828 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 MARCHEWA napisał(a):Jezeli obiecujecie,że nie zostawicie nas samych,że pomozecie w leczeniu i szukaniu domku,to dam dt maluchowi mimo sytuacji jaką mam obecnie. obiecuje:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 monika55 napisał(a):O ktorej godzinie. Do 16 jest auto z kierowca. im wcześniej tym lepiej... schron jest czynny od 11tej, z rana bym dzwoniła rezerwować..... ja jestem dyspozycyjna non stop jak dla szczeniora :loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 monika55 napisał(a):O ktorej godzinie. Do 16 jest auto z kierowca. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:....:Rose: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 o 11tej jade z moniką 55 po szczeniora :loveu::loveu: nie mam głowy do textu na ogłoszenia, może jutro po konsultacji z wetem??? zobaczymy jaka bedzie diagnoza ;) Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):o 11tej jade z moniką 55 po szczeniora :loveu::loveu: nie mam głowy do textu na ogłoszenia, może jutro po konsultacji z wetem??? zobaczymy jaka bedzie diagnoza ;) :multi::multi::multi: kurde .....aż sie poryczałam się :oops:..........Magda czekam na fona zaraz jak wyjdziesz ze schronu .....:mdleje: plissssssssssssssssssss Moniko 55 Dzięki :loveu: Quote
ice_t Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 to w takim razie :Rose:dla Marchewy za DT dla szczeniorka Quote
madzia828 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dziewczyny trzymam kciuki;);) powodzenia:p to jutro bedę siedziec jak na szpilkach :roll: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 madzia828 napisał(a):dziewczyny trzymam kciuki;);) powodzenia:p to jutro bedę siedziec jak na szpilkach :roll: załozymy stowarzyszenie fakirek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale tak serio serio ....kciuki są potrzebne :cool1: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 a ja to nie wiem czy nie jestem po zawale ... :mdleje: za dużo emocji jak dla mnie.... wyjedziemy ze schronu zadzwonie do Ali czy mamy psa ;) a tera zara ide zalgnąć bo łeb mi rozpierdziela :roll: Quote
Recommended Posts