Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i sie poryczałam :placz::placz::placz:

marchewa... czy ty coś sugerujesz z tym dt:razz::razz:

myśle że jakoś damy radę .. bazarki porobię, wyniosłam pół sklepu dziś na bazarki :roll::oops: ja chyba splajtuje :cool1: ino mus czasu troche wykombinować i powstawiać to wszystko :p
leczenie nie musi być drogie- mogą zalecić przemywanie i opatrunki żeby nie wylizywał.....ale w czystym miejscu nie w zajszczanym boxie :shake::shake: sama nie wiem czy to zadrapania głębsze czy kości na wierzchu:niewiem: nie dał sobie zajrzeć.... mimo wszystko jest żywiołowy, radosny i całuśny... i płaczliwy jak się odchodzi od boxu :-(

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
No...ale jakby dt się znalazł,to czy ktoś jeszcze dołoży się do leczenia?

madzia828 napisał(a):
jakiś grosik dołoże ;) tylko trzeba by znaleźć dt :roll:

:razz::razz:Marcheweczko ;)......Madzia się widzę dokłada ...na mnie też możesz liczyć ...zresztą jakby co to kliknę na GG ;)

Posted

żeby to była suczka... żebym wiedziała że Clock go zaakceptuje... od czasu jak pogryzły go takie małe harczki nie darzy ich sympatią....:shake::shake: jesooo dostane zara zawału... mam złe przeczucie :placz::placz:

Posted

zastanawiam się nad ogłoszeniami.... pies może ze schronu zniknąć w każdej chwili :roll::placz::placz::placz: i nigdy nie dowiemy sie czy poszedł do adopcji czy............. nie

co pisać w ogłoszeniach??? mam mentlik w głowie :placz::placz:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Jezeli obiecujecie,że nie zostawicie nas samych,że pomozecie w leczeniu i szukaniu domku,to dam dt maluchowi mimo sytuacji jaką mam obecnie.

MASZ NA TO NASZE SŁOWO I CZYNY :Rose:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Jezeli obiecujecie,że nie zostawicie nas samych,że pomozecie w leczeniu i szukaniu domku,to dam dt maluchowi mimo sytuacji jaką mam obecnie.

przysięgam na... :hmmmm: na wszystko co mam.....:loveu::loveu::loveu:

KTO MOŻE MNIE JUTRO PODWIEŹĆ DO SCHRONU?????

:modla::modla::modla:

marchewa!!! aniele ty nasz.... nie wyprowadzaj sie z Jebia :placz::placz::placz:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

obiecuje:loveu::loveu:

Posted

monika55 napisał(a):
O ktorej godzinie. Do 16 jest auto z kierowca.

im wcześniej tym lepiej... schron jest czynny od 11tej, z rana bym dzwoniła rezerwować..... ja jestem dyspozycyjna non stop jak dla szczeniora :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
o 11tej jade z moniką 55 po szczeniora :loveu::loveu:

nie mam głowy do textu na ogłoszenia, może jutro po konsultacji z wetem??? zobaczymy jaka bedzie diagnoza ;)

:multi::multi::multi: kurde .....aż sie poryczałam się :oops:..........Magda czekam na fona zaraz jak wyjdziesz ze schronu .....:mdleje: plissssssssssssssssssss

Moniko 55 Dzięki :loveu:

Posted

madzia828 napisał(a):
dziewczyny trzymam kciuki;);) powodzenia:p to jutro bedę siedziec jak na szpilkach :roll:

załozymy stowarzyszenie fakirek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale tak serio serio ....kciuki są potrzebne :cool1:

Posted

a ja to nie wiem czy nie jestem po zawale ... :mdleje: za dużo emocji jak dla mnie.... wyjedziemy ze schronu zadzwonie do Ali czy mamy psa ;)

a tera zara ide zalgnąć bo łeb mi rozpierdziela :roll: