monika55 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Szczesciarz Tolus. Gapcio super wiadomosc.:loveu: Quote
gapcio Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 dzięki wszystkim, ale to dzięki Wam mamy taki domek więc brawa dla wszystkich i wielkie DZIęKUJEMY dla przyszłej rodziny Tolusia. Trzymamy kciuki za nowe psie szczęście.!!! Quote
clockwork Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jesoooo jak sie chłopcu poszczęściło :loveu::loveu: Marcheffko czy byłąś z nim dzisiaj u weta?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:nareszcie mogę napisać jak bardzo się cieszkam ...chociaż od początku wiem że domek jest supcio :loveu::loveu::loveu:bo czytałam u Magdy :multi: Toluś :loveu::loveu::loveu:to Twój ząbek przyniósł Ci to szczęście :loveu::loveu: .....Marchewa .......a nie masz ochoty nas zaadoptować albo wziąć na tymczas na te Mazury :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] .....Marchewa .......a nie masz ochoty nas zaadoptować albo wziąć na tymczas na te Mazury :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pytałam wczoraj... odpowiedź była wymijająca.... a mogłyby my jej jakiego Tolka czy Dyzia kolejnego na tymczas zawieźć :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pytałam wczoraj... odpowiedź była wymijająca.... a mogłyby my jej jakiego Tolka czy Dyzia kolejnego na tymczas zawieźć :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:o świetny pomysl .......a z takich Mazur nie ma takiego połączenia żeby zaraz do domeczku na Śląsk wracać :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ja też sie cieszę! :multi: i ja też chcę na Mazury, tylko nas jest pięcioro... :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:o świetny pomysl .......a z takich Mazur nie ma takiego połączenia żeby zaraz do domeczku na Śląsk wracać :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no nie ma.. droga długa i męcząca... z tydzień by my musiały odpoczywać.... w lecie najlepiej... coby nie zmarznąc w podróży :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='halbina']ja też sie cieszę! :multi: i ja też chcę na Mazury, tylko nas jest pięcioro... :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no taaaa ale Marffefka nas nie koffa :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no nie ma.. droga długa i męcząca... z tydzień by my musiały odpoczywać.... w lecie najlepiej... coby nie zmarznąc w podróży :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nooo bez serca taka by nie była i nie wywaliłaby nas na ulicę :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='MARCHEWA']Domek sprawdzony,wszystko super;) Zaraz Gapcio sama wszystko opisze,ale możemy już się cieszyć,że Toluś znalazł swoje miejsce na ziemi;)[/quote] [CENTER][SIZE=3][COLOR=red]CUDOWNIE!!!!![/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no taaaa ale Marffefka nas nie koffa :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Koffa,koffa;)i zapraszam na Mazury:loveu:tylko hamaki pozabierać,bo ja do kawalerki 35m2 się przenoszę zanim mi jakiś domecek wybudują:eviltong: Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='MARCHEWA']Koffa,koffa;)i zapraszam na Mazury:loveu:tylko hamaki pozabierać,bo ja do kawalerki 35m2 się przenoszę zanim mi jakiś domecek wybudują:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] mam namiot... pojedziem na mazury pod wymioty:eviltong:bede spać z Twoim Bronciem[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=#006699][IMG]http://yelims1.free.fr/Animaux/Chien.gif[/IMG][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] .......ale ci zazdroszce tych Mazur....ehhhhhh ... no i pod względem jedynego DT w Jebiu lipa.... do kogo sie bede uśmiechac o tymczas?? :placz: Marfefko... ucałuj od cioteczki Klockowej Tolka szczęściarza :loveu::loveu: i powiedz no mi..... łapki już całkiem ok?????? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='MARCHEWA']Koffa,koffa;)i zapraszam na Mazury:loveu:tylko hamaki pozabierać,bo ja do kawalerki 35m2 się przenoszę zanim mi jakiś domecek wybudują:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :multi::multi::multi:Klockowa ma wymiota ...ja mam samopompujące :evil_lol::evil_lol::evil_lol:się materace :roll:;)....i jadziem ino nie płakać dziś za bardzo :calus: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 No właśnie dzwonili pańciowie Tolka,że wyjechali. Idę beczeć.... Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='MARCHEWA']No właśnie dzwonili pańciowie Tolka,że wyjechali. Idę beczeć....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam [/B][/COLOR][/FONT]:glaszcze: Quote
ice_t Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Toluś szczęściarz, nie płacz Marchewo:loveu:trafili mu sie super ludzie:loveu::loveu: na pewno bedzie mu tam dobrze Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='MARCHEWA']No właśnie dzwonili pańciowie Tolka,że wyjechali. Idę beczeć....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie płakaj... lepiej nie mógł trafić... co zrobić jak to takie nierealne przygarniać i zostawiać każdą bide- nawet taką kochaną jak Pan Tolek :loveu: serce by chciało ale rozum/ rozsądek nie pozwala..... Toleczku..... cioteczki Cie kochają :loveu: mocno mocno mocno..:loveu:. marfeweczko Ciebie też :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [B]I pojechali....[/B] [B]Państwo przesympatyczni:loveu:.[/B] Mam wysłać na ich maila link do wątku Tolusia,tak więc jest szansa,że Państwo się zalogują i napiszą od czasu do czasu co u nich.;) [B]Clockworkowa,zmieniaj tytuł,że szczenior w suuuuper domku:loveu::multi:[/B] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='MARCHEWA'][B]I pojechali....[/B] [B]Państwo przesympatyczni:loveu:.[/B] Mam wysłać na ich maila link do wątku Tolusia,tak więc jest szansa,że Państwo się zalogują i napiszą od czasu do czasu co u nich.;) [B]Clockworkowa,zmieniaj tytuł,że szczenior w suuuuper domku:loveu::multi:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak jest... robi sie ... banerek też wyrzucam ... Toluś... szczęściarzu :multi::multi::loveu: Marchewko [/B][/COLOR][/FONT]:Rose: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] licze na jakie sprawozdania z domku ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='MARCHEWA'][B]I pojechali....[/B] [B]Państwo przesympatyczni:loveu:.[/B] Mam wysłać na ich maila link do wątku Tolusia,tak więc jest szansa,że Państwo się zalogują i napiszą od czasu do czasu co u nich.;) [B]Clockworkowa,zmieniaj tytuł,że szczenior w suuuuper domku:loveu::multi:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szerokiej drogi Toluś ;).......i pamiętaj nas troszkę :loveu::loveu::loveu: Czekamy na relację z domeczku :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Było by miło jakby się zalogowali :bigcool::bigcool: Quote
halbina Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 namiot się kupi, Marcheweczko... albo taki domek na kółkach... I nie płacz za psiakiem, w końcu ma domek, a to najważniejsze! Maluszku, bądź szczęsliwy! Quote
wiata Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=Green][B]Fajno, że Toluś już u swoich ludziów :multi::multi::multi:, a że łzy się same do oczu cisną..., czasem trza se popłakać... Ja też ryczałam jak Trzyłapek domek znalazł, płakałam nad samą sobą, bo choć dom dla psiaka to szczęście to i tak serducho boli.[/B][/COLOR] Quote
MARCHEWA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mam kontakt telefoniczny z domkiem Tolusia i wiem,że wszystko jest dobrze,najważniejsza wiadomość,to,że Tolus juz tak nie rzuca sie na jedzenie,bo u mnie czuł zagrożenie ze strony moich psów i miskę jedzonka pochłaniał w 30 sekund:crazyeye:,a tam po jednym dniu już jadł spokojniej:loveu:W nastepnym tygodniu Gapcio ma spotkać się z domkiem na wizytę poadopcyjną. Quote
Recommended Posts