Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 MARCHEWA napisał(a):Dzisiaj z Tolkiem jadę do weta,bo chłopak ma od kilku dni biegunkę,najpierw myślałam,że to zmiana jedzenia no,ale cóś to za długo trwa,lepiej się zapytać. no to :kciuki: za wizytkę u weta...musi być zdrowy chłoptaś ......kurcze miał mieć szczepienie :razz:... Quote
MARCHEWA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Toluś dostał antybiotyk(nie pamiętam nazwy,ale jakiś o przedłuzonym działaniu)w piątek następna wizyta. Jestem pod wielkim wrażeniem weterynarza z Katowickiej,który zajmuje się naszymi psami,za wizytę pan nie chciał pieniążków mimo,iż chciałam zapłacić:loveu: shanti,jak ten wet się nazywa?bo aż głupio,ale ja nie pamiętam nazwiska. Quote
clockwork Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='MARCHEWA']Toluś dostał antybiotyk(nie pamiętam nazwy,ale jakiś o przedłuzonym działaniu)w piątek następna wizyta. Jestem pod wielkim wrażeniem weterynarza z Katowickiej,który zajmuje się naszymi psami,za wizytę pan nie chciał pieniążków mimo,iż chciałam zapłacić:loveu: shanti,jak ten wet się nazywa?bo aż głupio,ale ja nie pamiętam nazwiska.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] pan Suraj- jeżeli był ten sam co wtedy, ten drugi to Żambo- nie pytaj o imiona... chodziłam do nich 6 lat temu :p zdrowiej chłopie- domek sie kroi ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oj Toluś ...zdrowiej :loveu: a co mu właściwie dolega :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
MARCHEWA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Oj Toluś ...zdrowiej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a co mu właściwie dolega :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Może mieć jakiegoś wirusa,bo ma biegunkę od kilku dni. Quote
clockwork Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oj Toluś ...zdrowiej :loveu: a co mu właściwie dolega :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]stresuje sie przed adopcją... symuluje że chory bo nie chce opuszczać marchewy :evil_lol::evil_lol: biegunka nerwicowa tak zwana :evil_lol::evil_lol: a tak wogóle?? co mu dolega??? :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
wiata Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [COLOR=Green][B]Toluś, bo ciotka wiata Ci dupeczkę przetrzepie. Domek Ci się cacany szykuje a Ty tu jakieś chróbska łapiesz. Sio biegunko, sio.[/B][/COLOR] Quote
shanti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='MARCHEWA']Toluś dostał antybiotyk(nie pamiętam nazwy,ale jakiś o przedłuzonym działaniu)w piątek następna wizyta. Jestem pod wielkim wrażeniem weterynarza z Katowickiej,który zajmuje się naszymi psami,za wizytę pan nie chciał pieniążków mimo,iż chciałam zapłacić:loveu: shanti,jak ten wet się nazywa?bo aż głupio,ale ja nie pamiętam nazwiska.[/quote] [B]Pewnie był mój ukochany pan Jarek, taki czarnowłosy w okularach:loveu:[/B] Quote
MARCHEWA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='shanti'][B]Pewnie był mój ukochany pan Jarek, taki czarnowłosy w okularach:loveu:[/B][/quote] Tak,dokładnie ten.Takich wetów często się nie spotyka;) Quote
shanti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='MARCHEWA']Tak,dokładnie ten.Takich wetów często się nie spotyka;)[/quote] [B]Na wagę złota są:evil_lol: Moją tymczasowiczkę Kropcię, na razie odrobaczył też za darmo, chociaż brat chciał jej to zasponsorzyć. Nie wziął. Za parę dni idziemy z nią na szczepienie i już mi trochę głupio.:oops:[/B] Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Marchewa ...a z jakiego ogłoszenia znaleźli Tolusia ... kurde może jest jakieś czarodziejskie :razz::razz:gdzie resztę też damy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
MARCHEWA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Poprosiłam Jotkę,aby pomogła mi z wizytą przed-adopcyjną,obiecała,że kogoś znajdzie,bardzo dziekuję. Muszę mieć pewność 100%,że Toluś pojedzie do najlepszego domku. Quote
clockwork Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Toluś... trzymam kciuki i mam nadzieje że zaczniesz nowe lepsze zycie :loveu: lepsze niż poniewierka nie lepsze niż u marchewy ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
kako80 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no wiec zglaszam sie z Maciaszek do wizyty przedadopcyjnej. prawdopodobnie w piatek, jezeli panstwu bedzie pasowalo. ale mamy do Was prośbe: napiszcie nam w skrocie, na co mamy zwrocic szczegolna uwage, poniewaz nie znamy psiaka ani watku nie znamy jego slabosci i wymagan jakie musi spelnic domek. Quote
maciaszek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witajcie! Na wątku katowickiego schronu zaoferowała swą pomoc osoba, która mieszka na Giszowcu. Jeszcze ustalimy kto z nas podjedzie, ale nie wiem czy nie lepiej by była to właśnie Gapcio (taki nick), bo potem będzie mogła zrobić też wizytę poadopcyjną i będzie miała państwa "na oku". Co myślicie? Tak czy inaczej, napiszcie kilka słów o psiaku i na co zwrócić szczególną uwagę. Quote
furciaczek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Chwile mnie nie bylo a tu takie wiesci:multi: Oby domek okazal sie "TYM" domkiem:loveu: Quote
shanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 O Tolusiu opowie pewnie coś więcej Marchewa, bo mały jest u niej. Tylko ona dzisiaj trochę zabiegana i może być póżniej. Ale dziękujemy Katowicom! Quote
MARCHEWA Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='maciaszek']Witajcie! Na wątku katowickiego schronu zaoferowała swą pomoc osoba, która mieszka na Giszowcu. Jeszcze ustalimy kto z nas podjedzie, ale nie wiem czy nie lepiej by była to właśnie Gapcio (taki nick), bo potem będzie mogła zrobić też wizytę poadopcyjną i będzie miała państwa "na oku". Co myślicie? Tak czy inaczej, napiszcie kilka słów o psiaku i na co zwrócić szczególną uwagę.[/quote] Piesek jest bardzo grzeczny i mądry,nauczony czystości także pani o tym wszystkim wie.Dogaduje sie z psami,kotami,dziećmi;)nie niszczy w domu-po prostu skarb.Jest niewielki(30 cm do karku)i większy chyba nie będzie. Chciałabym,abyście ogólnie sprawdziły domek,czy ludzie mieli wcześniej psy,co się z nimi stało,czy w razie ich urlopu lub choroby ktoś zaopiekuje się pieskiem.I to tyle chyba. Dziękuję wam za pomoc:loveu: Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: za pozytywny wynik spotkanka przedadopcyjnego[/B][/COLOR][/FONT] Quote
maciaszek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ustaliłyśmy z Marchewą, żeby na spotkanie pojechała Gapcio. Wysyłam do Gapcio PW z danymi państwa. Mam nadzieję, że pojawi się niebawem na dogo, odczyta i zadzwoni, coby się umówić :). Quote
gapcio Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Bardzo dziękuję i postaram sie spełnić oczekiwania. Jestem po telefonicznej rozmowie z Państwem u których piesek ma zamieszkać i jesteśmy umówieni na jutro, może uda sie nawet rano. Wiem, że piesek mógł by zamieszkać w domku od soboty.:multi: Jeśli jeszcze macie wskazówki, przykazania itp. to piszcie, a ja będę notować. Quote
Recommended Posts