Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzisiaj z Tolkiem jadę do weta,bo chłopak ma od kilku dni biegunkę,najpierw myślałam,że to zmiana jedzenia no,ale cóś to za długo trwa,lepiej się zapytać.

no to :kciuki: za wizytkę u weta...musi być zdrowy chłoptaś ......kurcze miał mieć szczepienie :razz:...

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toluś dostał antybiotyk(nie pamiętam nazwy,ale jakiś o przedłuzonym działaniu)w piątek następna wizyta.
Jestem pod wielkim wrażeniem weterynarza z Katowickiej,który zajmuje się naszymi psami,za wizytę pan nie chciał pieniążków mimo,iż chciałam zapłacić:loveu:
shanti,jak ten wet się nazywa?bo aż głupio,ale ja nie pamiętam nazwiska.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Toluś dostał antybiotyk(nie pamiętam nazwy,ale jakiś o przedłuzonym działaniu)w piątek następna wizyta.
Jestem pod wielkim wrażeniem weterynarza z Katowickiej,który zajmuje się naszymi psami,za wizytę pan nie chciał pieniążków mimo,iż chciałam zapłacić:loveu:
shanti,jak ten wet się nazywa?bo aż głupio,ale ja nie pamiętam nazwiska.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
pan Suraj- jeżeli był ten sam co wtedy, ten drugi to Żambo- nie pytaj o imiona... chodziłam do nich 6 lat temu :p

zdrowiej chłopie- domek sie kroi ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Oj Toluś ...zdrowiej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a co mu właściwie dolega :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Może mieć jakiegoś wirusa,bo ma biegunkę od kilku dni.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oj Toluś ...zdrowiej :loveu:

a co mu właściwie dolega :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]stresuje sie przed adopcją... symuluje że chory bo nie chce opuszczać marchewy :evil_lol::evil_lol: biegunka nerwicowa tak zwana :evil_lol::evil_lol:

a tak wogóle?? co mu dolega??? :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Green][B]Toluś, bo ciotka wiata Ci dupeczkę przetrzepie. Domek Ci się cacany szykuje a Ty tu jakieś chróbska łapiesz. Sio biegunko, sio.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='MARCHEWA']Toluś dostał antybiotyk(nie pamiętam nazwy,ale jakiś o przedłuzonym działaniu)w piątek następna wizyta.
shanti,jak ten wet się nazywa?bo aż głupio,ale ja nie pamiętam nazwiska.[/quote]

[B]Pewnie był mój ukochany pan Jarek, taki czarnowłosy w okularach:loveu:[/B]

Posted

[quote name='MARCHEWA']Tak,dokładnie ten.Takich wetów często się nie spotyka;)[/quote]

[B]Na wagę złota są:evil_lol: Moją tymczasowiczkę Kropcię, na razie odrobaczył też za darmo, chociaż brat chciał jej to zasponsorzyć. Nie wziął. Za parę dni idziemy z nią na szczepienie i już mi trochę głupio.:oops:[/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Marchewa ...a z jakiego ogłoszenia znaleźli Tolusia ... kurde może jest jakieś czarodziejskie :razz::razz:gdzie resztę też damy :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Poprosiłam Jotkę,aby pomogła mi z wizytą przed-adopcyjną,obiecała,że kogoś znajdzie,bardzo dziekuję.
Muszę mieć pewność 100%,że Toluś pojedzie do najlepszego domku.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Toluś... trzymam kciuki i mam nadzieje że zaczniesz nowe lepsze zycie :loveu:

lepsze niż poniewierka nie lepsze niż u marchewy ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

no wiec zglaszam sie z Maciaszek do wizyty przedadopcyjnej.
prawdopodobnie w piatek, jezeli panstwu bedzie pasowalo.
ale mamy do Was prośbe:
napiszcie nam w skrocie, na co mamy zwrocic szczegolna uwage, poniewaz nie znamy psiaka ani watku nie znamy jego slabosci i wymagan jakie musi spelnic domek.

Posted

Witajcie!
Na wątku katowickiego schronu zaoferowała swą pomoc osoba, która mieszka na Giszowcu. Jeszcze ustalimy kto z nas podjedzie, ale nie wiem czy nie lepiej by była to właśnie Gapcio (taki nick), bo potem będzie mogła zrobić też wizytę poadopcyjną i będzie miała państwa "na oku". Co myślicie?

Tak czy inaczej, napiszcie kilka słów o psiaku i na co zwrócić szczególną uwagę.

Posted

[quote name='maciaszek']Witajcie!
Na wątku katowickiego schronu zaoferowała swą pomoc osoba, która mieszka na Giszowcu. Jeszcze ustalimy kto z nas podjedzie, ale nie wiem czy nie lepiej by była to właśnie Gapcio (taki nick), bo potem będzie mogła zrobić też wizytę poadopcyjną i będzie miała państwa "na oku". Co myślicie?

Tak czy inaczej, napiszcie kilka słów o psiaku i na co zwrócić szczególną uwagę.[/quote]

Piesek jest bardzo grzeczny i mądry,nauczony czystości także pani o tym wszystkim wie.Dogaduje sie z psami,kotami,dziećmi;)nie niszczy w domu-po prostu skarb.Jest niewielki(30 cm do karku)i większy chyba nie będzie.

Chciałabym,abyście ogólnie sprawdziły domek,czy ludzie mieli wcześniej psy,co się z nimi stało,czy w razie ich urlopu lub choroby ktoś zaopiekuje się pieskiem.I to tyle chyba.

Dziękuję wam za pomoc:loveu:

Posted

Ustaliłyśmy z Marchewą, żeby na spotkanie pojechała Gapcio.
Wysyłam do Gapcio PW z danymi państwa. Mam nadzieję, że pojawi się niebawem na dogo, odczyta i zadzwoni, coby się umówić :).

Posted

Bardzo dziękuję i postaram sie spełnić oczekiwania. Jestem po telefonicznej rozmowie z Państwem u których piesek ma zamieszkać i jesteśmy umówieni na jutro, może uda sie nawet rano. Wiem, że piesek mógł by zamieszkać w domku od soboty.:multi: Jeśli jeszcze macie wskazówki, przykazania itp. to piszcie, a ja będę notować.