Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):

I chcieliśmy się z Tolusiem pochwalić,że wypadł mu ostatni mleczny ząb.....dorasta smrodek...hi,hi

Marchewa a on faktycznie nie ma jajek? Czy malutkie i ich nie widać? Wet to sprawdzał ? Bo jak nie ma jeszcze to już pewnie miał nie będzie i tu zalecana byłaby kastracja .

Posted

Pandisia napisał(a):
Marchewa a on faktycznie nie ma jajek? Czy malutkie i ich nie widać? Wet to sprawdzał ? Bo jak nie ma jeszcze to już pewnie miał nie będzie i tu zalecana byłaby kastracja .

Toluś ma jajeczka,tylko takie małe i ukryte w długiej sierści:evil_lol:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

I chcieliśmy się z Tolusiem pochwalić,że wypadł mu ostatni mleczny ząb.....dorasta smrodek...hi,hi

oby wypadnięty ostatni mleczak przyniósł szczęście i domek :loveu:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Bardzo dziękujemy Alicjo za ogłoszonka:loveu:

talizman na szczęście :kciuki:

Posted

clockwork napisał(a):
oby wypadnięty ostatni mleczak przyniósł szczęście i domek :loveu:

I przyniósł:loveu::loveu::loveu:
Dziś miałam telefon od bardzo miłej pani z Katowic.Państwo po 50-tce na emeryturach,mieszkają w bloku,zawsze mieli pieska,ostatni odszedł po chorobie(mogą mi przywieźć zdjęcia poprzednich piesków)państwo opiekują się 3-letnią wnuczką,ale pani od razu zaznaczyła,że piesek nie jest dla wnusi.Zgadzają się na wizyty poadopcyjne i na podpisanie umowy adopcyjnej.Mogą przyjechać po Tolusia w sobotę,bo do piątku mają autko w warsztacie.

Mam dobre przeczucia,ale dajcie mi namiar do kogoś z Katowic,może znacie jakąś dogomaniaczkę do sprawdzenia domku.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
I przyniósł:loveu::loveu::loveu:
Dziś miałam telefon od bardzo miłej pani z Katowic.Państwo po 50-tce na emeryturach,mieszkają w bloku,zawsze mieli pieska,ostatni odszedł po chorobie(mogą mi przywieźć zdjęcia poprzednich piesków)państwo opiekują się 3-letnią wnuczką,ale pani od razu zaznaczyła,że piesek nie jest dla wnusi.Zgadzają się na wizyty poadopcyjne i na podpisanie umowy adopcyjnej.Mogą przyjechać po Tolusia w sobotę,bo do piątku mają autko w warsztacie.

Mam dobre przeczucia,ale dajcie mi namiar do kogoś z Katowic,może znacie jakąś dogomaniaczkę do sprawdzenia domku.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeżeli na wizyte POadopcyjną to namówiłabym zone- Jastrzębie/K-ce.... ale w ten łikend sie hajta więc nie wiem czy bedzie miała czas na PRZED.... Katowice, katowice :hmmmm: niech pomyśle..... :hmmmm:

lece do pracy .... bede myśleć... też mam dobre przeczucie.... :kciuki: :loveu: Tolek- szykuj sie w droge... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi:

Posted

clockwork napisał(a):
klikłam na gie do amikat.. poprosiłam o pomoc Ją lub jedną z nich .... wysłałam linke ;) lece do pracy ... papapppapa:loveu:

na pewno dziewczyny nie odmówią pomocy .......:kciuki: