Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Toluś :loveu::loveu:....cioteczce Marcheweczce niespodziewankę i zamieszkaj w jakimś fajnym domeczku Quote
clockwork Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Akadna- dziękujemy za banerek podlinkowałam... można wkleic do 1 posta... kto zakładał wątek???? :hmmmm: EDIT!!! ja zakładałam... już wklejam do 1 ;) Quote
wiata Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Domek dla uroczego i przystojnego Tolusia potrzebny. Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 http://gliwice.olx.pl/item_page.php?Id=8639427&g=6 http://dabrowagornicza.olx.pl/item_page.php?Id=8641170&g=6 http://bielskobiala.olx.pl/item_page.php?Id=8641215&g=6 http://rybnik.olx.pl/item_page.php?Id=8641241&g=6 Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 troche bez sensu :razz::razz::razz:ale hopamy ............... Quote
MARCHEWA Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bardzo dziękujemy Alicjo za ogłoszonka:loveu: I chcieliśmy się z Tolusiem pochwalić,że wypadł mu ostatni mleczny ząb.....dorasta smrodek...hi,hi Quote
Pandisia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 MARCHEWA napisał(a): I chcieliśmy się z Tolusiem pochwalić,że wypadł mu ostatni mleczny ząb.....dorasta smrodek...hi,hi Marchewa a on faktycznie nie ma jajek? Czy malutkie i ich nie widać? Wet to sprawdzał ? Bo jak nie ma jeszcze to już pewnie miał nie będzie i tu zalecana byłaby kastracja . Quote
MARCHEWA Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Pandisia napisał(a):Marchewa a on faktycznie nie ma jajek? Czy malutkie i ich nie widać? Wet to sprawdzał ? Bo jak nie ma jeszcze to już pewnie miał nie będzie i tu zalecana byłaby kastracja . Toluś ma jajeczka,tylko takie małe i ukryte w długiej sierści:evil_lol: Quote
wiata Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dobry wieczór Tolusiu, jak idą poszukiwania domku?? Quote
clockwork Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 MARCHEWA napisał(a): I chcieliśmy się z Tolusiem pochwalić,że wypadł mu ostatni mleczny ząb.....dorasta smrodek...hi,hi oby wypadnięty ostatni mleczak przyniósł szczęście i domek :loveu: Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 MARCHEWA napisał(a):Bardzo dziękujemy Alicjo za ogłoszonka:loveu: I chcieliśmy się z Tolusiem pochwalić,że wypadł mu ostatni mleczny ząb.....dorasta smrodek...hi,hi talizman na szczęście :kciuki: Quote
shanti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Zamień się, dam Ci za Tolusia 7 tygodniowego gryzonia-terrorystę:razz:;) Quote
MARCHEWA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 clockwork napisał(a):oby wypadnięty ostatni mleczak przyniósł szczęście i domek :loveu: I przyniósł:loveu::loveu::loveu: Dziś miałam telefon od bardzo miłej pani z Katowic.Państwo po 50-tce na emeryturach,mieszkają w bloku,zawsze mieli pieska,ostatni odszedł po chorobie(mogą mi przywieźć zdjęcia poprzednich piesków)państwo opiekują się 3-letnią wnuczką,ale pani od razu zaznaczyła,że piesek nie jest dla wnusi.Zgadzają się na wizyty poadopcyjne i na podpisanie umowy adopcyjnej.Mogą przyjechać po Tolusia w sobotę,bo do piątku mają autko w warsztacie. Mam dobre przeczucia,ale dajcie mi namiar do kogoś z Katowic,może znacie jakąś dogomaniaczkę do sprawdzenia domku. Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :multi::multi::multi:wiedziałam że to TALIZMAN :loveu::loveu: zaciskam :kciuki: Quote
clockwork Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 MARCHEWA napisał(a):I przyniósł:loveu::loveu::loveu: Dziś miałam telefon od bardzo miłej pani z Katowic.Państwo po 50-tce na emeryturach,mieszkają w bloku,zawsze mieli pieska,ostatni odszedł po chorobie(mogą mi przywieźć zdjęcia poprzednich piesków)państwo opiekują się 3-letnią wnuczką,ale pani od razu zaznaczyła,że piesek nie jest dla wnusi.Zgadzają się na wizyty poadopcyjne i na podpisanie umowy adopcyjnej.Mogą przyjechać po Tolusia w sobotę,bo do piątku mają autko w warsztacie. Mam dobre przeczucia,ale dajcie mi namiar do kogoś z Katowic,może znacie jakąś dogomaniaczkę do sprawdzenia domku. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeżeli na wizyte POadopcyjną to namówiłabym zone- Jastrzębie/K-ce.... ale w ten łikend sie hajta więc nie wiem czy bedzie miała czas na PRZED.... Katowice, katowice :hmmmm: niech pomyśle..... :hmmmm: lece do pracy .... bede myśleć... też mam dobre przeczucie.... :kciuki: :loveu: Tolek- szykuj sie w droge... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi: Quote
zona Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja teraz nie dam rady, będę wolna dopiero we wtorek/środę, ale napisz o wizycie przedadopcyjnej na wątku katowickiego schroniska, tam same ludzie z Katowic siedzą: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461&page=207 Quote
clockwork Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 klikłam na gie do amikat.. poprosiłam o pomoc Ją lub jedną z nich .... wysłałam linke ;) lece do pracy ... papapppapa:loveu: Quote
shanti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie znam nikogo z Katowic, ale kciuki zaciskam mocno:kciuki: Quote
monika55 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jaka wiadomosc:crazyeye: Takiej slicznosci nalezy sie super domek.:buzi: Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 clockwork napisał(a):klikłam na gie do amikat.. poprosiłam o pomoc Ją lub jedną z nich .... wysłałam linke ;) lece do pracy ... papapppapa:loveu: na pewno dziewczyny nie odmówią pomocy .......:kciuki: Quote
MARCHEWA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dzisiaj z Tolkiem jadę do weta,bo chłopak ma od kilku dni biegunkę,najpierw myślałam,że to zmiana jedzenia no,ale cóś to za długo trwa,lepiej się zapytać. Quote
Recommended Posts