MARCHEWA Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 gapcio,dziękuję:loveu:i czekam na wieści,oby dobre;) Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że ja trzymam to chyba nie musze mówić :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja se paznokcie optłam :oops:....bo mi sie już powbijały od tych kciuków ;)...:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gapcio Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 dziewczyny dziękuję za wsparcie , jutro wszystko opiszę. Quote
maciaszek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Gapcio, wielkie dzięki :loveu: (tak przy okazji - maila dostałam). Trzymam kciuki! Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Gapcio,czekam z niecierpliwością na wiadomości o domku. Oj...ciężko mi będzie się rozstać z Tolusiem...ciężko i tylko najlepszy domek na świecie może go adoptować:p Quote
clockwork Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif[/IMG]...[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-480.gif[/IMG]..[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-427.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B].................:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='shanti']Marchewo, a Toluś już zdrowy?[/quote] Zdrowy;)nie ma już biegunki. Quote
maciaszek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Gapcio mówiła mi wczoraj, że dopiero po południu będzie mogła wejść na dogo. Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Domek sprawdzony,wszystko super;) Zaraz Gapcio sama wszystko opisze,ale możemy już się cieszyć,że Toluś znalazł swoje miejsce na ziemi;) Quote
gapcio Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jestem.:multi: Domek super. Państwo mieli już 3 pieski i żaden nie zniknął z ich życia jak zbędna rzecz. Decyzja o przyjęciu nowego domownika jest przemyślana - i piesek jest oczekiwany, Ma kupioną obróżkę ze skórki - bo miękka, smyczkę- taką zwykłą bo nie wiadomo jaka będzie dobra, zabawkę- na razie jedną, i karmę dla juniorka. Dopiski po myślnikach to słowa Państwa. Są już miseczki w kuchni-bo tam jemy posiłki. Jest też miejsce na legowisko w pokoju gdzie ciągle sie przebywa, ale po obejrzeniu zdjęć z olbrzymim bernardynem na kanapie wtulonym w swojego opiekuna, to będzie kolejny kanapowiec. Na wczasy psy zawsze jeździły razem w rodziną. Ze średnim psiakiem to wogóle nie było problemu, a z bernardynami też nie bo się wynajmowało domek z trzema miejscami do spania. Widziałam na zdjęciach wczasującego bernardyna na swoim sypialnym i małego czarnuszka w namiocie. Opieka weterynarza na Giszowcu, wizyty poadopcyjne mile widziane i jak sami Państwo stwierdzili - nie oddaje się psa na telefon, to członek rodziny. Dla mnie to wymarzony domek - taki za jaki trzymałyśmy kciuki i o jaki prosiła Marchewa. Jak Ona mnie teraz nie lubi;):evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Lubię cię i bardzo dziękuję za pomoc:loveu: Już się oswajam,że Toluś jutro pojedzie. O taki domek mi chodziło dla niego,więc trzeba się cieszyć a nie smucić;) Quote
maciaszek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Juhuuuuuu :). I ja też BARDZO się cieszę! :) Quote
madzia828 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ja też ja też się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts