furciaczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,rozne,podaruje,tolus-6-miesieczny-szczeniak,ogl7-37-1-13366.html ;) Ma talent kobieta:loveu: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='furciaczek']Ma talent kobieta:loveu: na szybko pisała :grins: :loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']na szybko pisała :grins: :loveu: :oops:...serio na szybko .... ale zresztą co z tego jak nikt się nie zgłasza :placz: Quote
ice_t Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']:oops:...serio na szybko .... ale zresztą co z tego jak nikt się nie zgłasza :placz: Alu więcej wiary w Tych dobrych ludzi, na pewno ktoś się zgłosi Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='ice_t']Alu więcej wiary w Tych dobrych ludzi, na pewno ktoś się zgłosi wiara wiarą .....wierzę w mały odsetek ludzi :razz::razz: hopaj mały ...... Quote
shanti Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A myślałam, że przeczytam dobre wiadomości u Tolusia:-( Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Toluś w górę ........ cioteczko Marcheweczko ........trzymamy :kciuki: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 trzymamy trzymamy.... kijowy okres święta- ludzie zabiegani... ale mamy czas co??? parę dni??? :roll: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ciociu Marcheweczko .....jak braknie pieniążków to Toluś i Rudasek ....ten schroniskowy ....mają u mnie bazarek Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']Ciociu Marcheweczko .....jak braknie pieniążków to Toluś i Rudasek ....ten schroniskowy ....mają u mnie bazarek Kochana,my z Tolusiem jakoś sobie damy radę;)trzymajcie kaskę dla innych ze schroniska. Ciekawe,czy ruda sunia i Rudzik jeszcze tam są:roll: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='MARCHEWA']Kochana,my z Tolusiem jakoś sobie damy radę;)trzymajcie kaskę dla innych ze schroniska. Ciekawe,czy ruda sunia i Rudzik jeszcze tam są:roll: mam nadzieje że Rudy został przez kogoś już zabrany bo unaczej na wyjście nie ma szans :-(.....dzwoniłam do 2znajomych ktore mają domki z pytaniem czy by mi go chociaż do budki do ogrodu nie wzięły .....TZ by po pracy zmajstrował ale nie chca psiaka przechować ....a ja nie mam tu nigdzie blisko hotelu zebym mogła go zabrać :shake:a do domu nie dam rady zabrać .... Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 dobranoc Toluś.. szukaj domku- ja ci go dac nie mogę ........:-( Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 U mnie też nadal cisza ......jak tam Toleczku ...może u Was dziś zadzwoni telefon Quote
furciaczek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 W niktorych ogloszeniach podawalam swojego maila, niestety na poczte sie dostac nie moge:angryy: a moze ktos sie odezwal... Alu i Madziu tzrymajcie sie ciotki kochane i sie nie rozsypujcie:calus::loveu::calus: Quote
MARCHEWA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Toluś podbił nasze serducha:loveu:,to jest skarb a nie pies:loveu:. Na razie nikt o niego nie pytał,ludzie przed Świętami za jajcami biegają i czasu nie mają......trudno,nam się nie śpieszy.Na ten jedyny,najwspanialszy domek zaczekamy;) Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='MARCHEWA']Toluś podbił nasze serucha:loveu:,to jest skarb a nie pies:loveu:. Na razie nikt o niego nie pytał,ludzie przed Świętami za jajcami biegają i czasu nie mają......trudno,nam się nie śpieszy.Na ten jedyny,najwspanialszy domek zaczekamy;) O widzę ze i Bruno pokochał Waszego Tolusia :loveu: Quote
clockwork Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 ale szukamy domku??? nie zostaje u ciebie?? Quote
MARCHEWA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='clockwork']ale szukamy domku??? nie zostaje u ciebie?? Szukamy,szukamy! Toluś fajniuchny,ale zostać u mnie na stałe nie może:shake: Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 na poczcie z rybnickiego portalu też cisza ....... Quote
MARCHEWA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A ja dostałam maila z prośbą o zdjęcia Tolusia,więc posłałam i czekam na odpowiedź...o ile taką dostanę:roll: Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='MARCHEWA']A ja dostałam maila z prośbą o zdjęcia Tolusia,więc posłałam i czekam na odpowiedź...o ile taką dostanę:roll: o rany .............:kciuki: Quote
Recommended Posts