Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:oops:...serio na szybko .... ale zresztą co z tego jak nikt się nie zgłasza :placz:
Alu więcej wiary w Tych dobrych ludzi, na pewno ktoś się zgłosi

Posted

[quote name='ice_t']Alu więcej wiary w Tych dobrych ludzi, na pewno ktoś się zgłosi

wiara wiarą .....wierzę w mały odsetek ludzi :razz::razz:

hopaj mały ......

Posted

[quote name='Alicja']Ciociu Marcheweczko .....jak braknie pieniążków to Toluś i Rudasek ....ten schroniskowy ....mają u mnie bazarek

Kochana,my z Tolusiem jakoś sobie damy radę;)trzymajcie kaskę dla innych ze schroniska.
Ciekawe,czy ruda sunia i Rudzik jeszcze tam są:roll:

Posted

[quote name='MARCHEWA']Kochana,my z Tolusiem jakoś sobie damy radę;)trzymajcie kaskę dla innych ze schroniska.
Ciekawe,czy ruda sunia i Rudzik jeszcze tam są:roll:
mam nadzieje że Rudy został przez kogoś już zabrany bo unaczej na wyjście nie ma szans :-(.....dzwoniłam do 2znajomych ktore mają domki z pytaniem czy by mi go chociaż do budki do ogrodu nie wzięły .....TZ by po pracy zmajstrował ale nie chca psiaka przechować ....a ja nie mam tu nigdzie blisko hotelu zebym mogła go zabrać :shake:a do domu nie dam rady zabrać ....

Posted

W niktorych ogloszeniach podawalam swojego maila, niestety na poczte sie dostac nie moge:angryy: a moze ktos sie odezwal...

Alu i Madziu tzrymajcie sie ciotki kochane i sie nie rozsypujcie:calus::loveu::calus:

Posted

Toluś podbił nasze serducha:loveu:,to jest skarb a nie pies:loveu:.
Na razie nikt o niego nie pytał,ludzie przed Świętami za jajcami biegają i czasu nie mają......trudno,nam się nie śpieszy.Na ten jedyny,najwspanialszy domek zaczekamy;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Toluś podbił nasze serucha:loveu:,to jest skarb a nie pies:loveu:.
Na razie nikt o niego nie pytał,ludzie przed Świętami za jajcami biegają i czasu nie mają......trudno,nam się nie śpieszy.Na ten jedyny,najwspanialszy domek zaczekamy;)

O widzę ze i Bruno pokochał Waszego Tolusia :loveu:

Posted

[quote name='MARCHEWA']A ja dostałam maila z prośbą o zdjęcia Tolusia,więc posłałam i czekam na odpowiedź...o ile taką dostanę:roll:

o rany .............:kciuki: