Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę,iż noc minęła spokojnie.Toluś wytrzymał do rana z potrzebami,które zrobił oczywiście na dworze:loveu:Jest bardzo posłuszny,aż dźiw bierze,że taki młody psiak może być tak mądry.Nowy właściciel będzie miał dużo radości z niego,gwarantujuę.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Napiszę,iż noc minęła spokojnie.Toluś wytrzymał do rana z potrzebami,które zrobił oczywiście na dworze:loveu:Jest bardzo posłuszny,aż dźiw bierze,że taki młody psiak może być tak mądry.Nowy właściciel będzie miał dużo radości z niego,gwarantujuę.

nawet po tabletce na robale wytrzymał???? :multi::multi: zuch chłopak!!! :loveu::loveu:

a testa na kota już miał??? :razz::razz: dobrze wiedzieć jakie relacje z kotami ;) jak jest okazja :roll:

Posted

Widział kota,chciał się z nim bawić,ale nie na siłę tylko go delikatnie zaczepiał.Niestety mój kot ma dość psów,bo Bruno go strasznie wymęczył i spi najczęściej u teściowej w mieszkaniu,także Toluś widział go tylko raz i myślę,że spokojnie może iść do domu z kotami;)

Posted

qrde... zapomniałam rzec że poranny Toluś CUDO :loveu::loveu:

furciaczkowa... dziękujemy za ogłoszonka :multi::multi::loveu:

już wklejam do 1 postu coby nie dublować.....

nie wyrabiam na wątkach :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']

furciaczkowa... dziękujemy za ogłoszonka :multi::multi::loveu:

już wklejam do 1 postu coby nie dublować.....

Polecam sie na przyszlosc:p

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Furciaczkowa ....Nasz ty jAniołku :loveu::loveu:

Oj wypraszam sobie...ja jestem diabolek:diabloti:

Posted

Toluś dużo śpi,sygnalizuje potrzebę wyjścia na siusiu:loveu:smutne jest to,że w domu chowa się po kątach,pod krzesła...tak jakby chciał nie przeszkadzać swoją obecnością,jest cichutki,grzeczniutki aż nienaturalne dla takiego szczylka.
Z moimi psami się dogadał,ale nie bawi się z nimi,tylko siedzi z boku i obserwuje.Do mnie przywiązał się az za bardzo,kiedy znikam mu z oczu popiskuje,oby fajny domek się zjawił jak najszybciej,żeby mały nie przezywł rozstania.