Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
oj jak fajnie Marchewa :Rose: kochana :loveu:

to poczekamy z ogłoszeniami do jutra - zobaczymy co lekarz powie i w ogóle jaki jest piecholek

jaki jest?? już ci mówie... obskakuje mnie co tam jestem i domaga sie pieszczot ... a oczka mówią.. JA TU JESTEMM!! WEŹ MNIE!!!

jest przekochany przefajny prze prze prze :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
a ja to nie wiem czy nie jestem po zawale ... :mdleje: za dużo emocji jak dla mnie.... wyjedziemy ze schronu zadzwonie do Ali czy mamy psa ;)

a tera zara ide zalgnąć bo łeb mi rozpierdziela :roll:

będę czekać i zaraz dam cynka na wąteczku :razz::razz:

clockwork napisał(a):

jaki jest?? już ci mówie... obskakuje mnie co tam jestem i domaga sie pieszczot ... a oczka mówią.. JA TU JESTEMM!! WEŹ MNIE!!!

jest przekochany przefajny prze prze prze :loveu::loveu::loveu:

dokładnie mały misiek ....mieciutki taki jeszcze ......szczeniorek koffany :loveu::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):

będę czekać i zaraz dam cynka na wąteczku :razz::razz:

dokładnie mały misiek ....mieciutki taki jeszcze ......szczeniorek koffany :loveu::loveu:

taki ah eh... do serca przytul psa :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
ojj tak... bez wersu "weź na kolana kota" ;)

kota my juz mieli :cool1:

taaaaa nawet rzekłabym kotkę :razz: :razz:
aczkolwiek TZ stwierdził że MAmy kota :hmmmm: ...znaczy nie my Rodzina R....ino MY jako osoby płci zeńskiej znane mu z imion...jako A..... i M.... :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
taaaaa nawet rzekłabym kotkę :razz: :razz:
aczkolwiek TZ stwierdził że MAmy kota :hmmmm: ...znaczy nie my Rodzina R....ino MY jako osoby płci zeńskiej znane mu z imion...jako A..... i M.... :cool1:

pomówienia :cool1:

gdzie my są?? :hmmmm:

aaaaaaaaaaaa!!!!

SZCZENIOR SZUKA DOMU :razz::razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
on jest taki śliczny, że na pewno szybko znajdzie dom :kciuki:

mam taką nadzieję... no i cioteczka marchewka ma dobrą ręke do swoich tymczasowiczów :loveu::loveu:

młody, kochany, całuśny, porzucony :-( szczenior szuka domciu :loveu::loveu:

Posted

Ja też pół nocy nie przespałam:shake:myślę o schronie,straszne jest wejść do schroniska pełnego psów,które czekają na swoją szansę i zabrać tylko jednego:-(....maluszku czekaj na nas.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ja też pół nocy nie przespałam:shake:myślę o schronie,straszne jest wejść do schroniska pełnego psów,które czekają na swoją szansę i zabrać tylko jednego:-(....maluszku czekaj na nas.

Oj wiem ....:-(.....wczoraj jak Magda odeszła z Rogerkiem ...maluszek tak patrzał...Rudy zreszta też ale Mały zaczął płakać ...
One wszystkie na dźwięk dzwonka zaczynają ujadać .....

MALUSZKU ...czekaj na Cioteczkę Madzię :kciuki:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

powiem więcej.. to masakryczne uczucie... do tej pory działałam bardziej pośrednio... to pierwsze psiaki wyciągnięte przez nas z naszego "schronu"...
niestety- wszystkich nie uratujemy, ale te które sobie bez nas nie poradzą.. MUSZE :-(

czache mi dziś rozrywa :roll:

Posted

Dobra,ja jestem przygotowana;),mam obróżkę,smycz i satelitkę na głowę w razie gdyby załozylili mu opatrunki na łapki:razz:tylko satelitka po kocie,więc może byc maława:evil_lol:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dobra,ja jestem przygotowana;),mam obróżkę,smycz i satelitkę na głowę w razie gdyby załozylili mu opatrunki na łapki:razz:tylko satelitka po kocie,więc może byc maława:evil_lol:

:splat: ......a ja se myśle po co ci aureolka :roll::evil_lol::evil_lol:...a to lampiszon na piesa....:roflt:
on chyrdeczek ma maluśki ........on wygląda taki duzy na focie ale to połowa o ile nie 1/3 Dyzia :razz:

Posted

ja też już jestem gotowiec... ale mus czekać do 11tej wcześniej nas nie wpuszczą... :shake:

aaaa... shanti nie doczytała że monika sie zaoferowała z transportem i ukradła mężowi auto i dzwoni mi "TO JEDZIEMY" :grins: także moniczka ma luzik .... niech już ona się nie stresuje schroniskowymi bidami...

dziękuję Wam wszystkim za to że jesteście

Marchewo... weź jakiego kocyka,jak masz bo Iwona swój zostawiła Rogerkowi ;)

Posted

Moniko, bardzo Cię przepraszam, namieszałam z tym transportem:oops:
Przeczytałam rano Magdy wiadomość z gg i zaczęłam działać nie wchodząc na wątek, więc może Ty pojedziesz z Rogerkiem do szczepienia środa/czwartek, albo jeszcze coś innego wymyślimy. Okazji będzie sporo.
A ja przynajmniej czymś się zajmę i nie będę myśleć o dzisiejszym zabiegu mojego psa.