malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 oj jak fajnie Marchewa :Rose: kochana :loveu: to poczekamy z ogłoszeniami do jutra - zobaczymy co lekarz powie i w ogóle jaki jest piecholek Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):oj jak fajnie Marchewa :Rose: kochana :loveu: to poczekamy z ogłoszeniami do jutra - zobaczymy co lekarz powie i w ogóle jaki jest piecholek jaki jest?? już ci mówie... obskakuje mnie co tam jestem i domaga sie pieszczot ... a oczka mówią.. JA TU JESTEMM!! WEŹ MNIE!!! jest przekochany przefajny prze prze prze :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):a ja to nie wiem czy nie jestem po zawale ... :mdleje: za dużo emocji jak dla mnie.... wyjedziemy ze schronu zadzwonie do Ali czy mamy psa ;) a tera zara ide zalgnąć bo łeb mi rozpierdziela :roll: będę czekać i zaraz dam cynka na wąteczku :razz::razz: clockwork napisał(a): jaki jest?? już ci mówie... obskakuje mnie co tam jestem i domaga sie pieszczot ... a oczka mówią.. JA TU JESTEMM!! WEŹ MNIE!!! jest przekochany przefajny prze prze prze :loveu::loveu::loveu: dokładnie mały misiek ....mieciutki taki jeszcze ......szczeniorek koffany :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a): będę czekać i zaraz dam cynka na wąteczku :razz::razz: dokładnie mały misiek ....mieciutki taki jeszcze ......szczeniorek koffany :loveu::loveu: taki ah eh... do serca przytul psa :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):taki ah eh... do serca przytul psa :loveu::loveu::loveu: :mdleje: moge bez kota i bez pcheł :razz: :razz: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a): :mdleje: moge bez kota i bez pcheł :razz: :razz: ojj tak... bez wersu "weź na kolana kota" ;) kota my juz mieli :cool1: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):ojj tak... bez wersu "weź na kolana kota" ;) kota my juz mieli :cool1: taaaaa nawet rzekłabym kotkę :razz: :razz: aczkolwiek TZ stwierdził że MAmy kota :hmmmm: ...znaczy nie my Rodzina R....ino MY jako osoby płci zeńskiej znane mu z imion...jako A..... i M.... :cool1: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):taaaaa nawet rzekłabym kotkę :razz: :razz: aczkolwiek TZ stwierdził że MAmy kota :hmmmm: ...znaczy nie my Rodzina R....ino MY jako osoby płci zeńskiej znane mu z imion...jako A..... i M.... :cool1: pomówienia :cool1: gdzie my są?? :hmmmm: aaaaaaaaaaaa!!!! SZCZENIOR SZUKA DOMU :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a): SZCZENIOR SZUKA DOMU :razz::razz: SZCZENIOR SZUKA DOMU :razz::razz: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 oby jeszcze był bo rozpieprzy mi czache :-( Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):oby jeszcze był bo rozpieprzy mi czache :-( bedzie :cool1:.........musi być:cool1:....nie ma innej opcji :cool1: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):bedzie :cool1:.........musi być:cool1:....nie ma innej opcji :cool1: zaciskajcie :kciuki: nie zasne.. już bym po niego jechała :-( Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):zaciskajcie :kciuki: nie zasne.. już bym po niego jechała :-( zaciskam :kciuki: .... Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 on jest taki śliczny, że na pewno szybko znajdzie dom :kciuki: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):on jest taki śliczny, że na pewno szybko znajdzie dom :kciuki: mam taką nadzieję... no i cioteczka marchewka ma dobrą ręke do swoich tymczasowiczów :loveu::loveu: młody, kochany, całuśny, porzucony :-( szczenior szuka domciu :loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A ja że nie mogę wiele zrobić to przynajmniej podniosę psinkę:roll: SZCZENIACZEK SZUKA DOMKU !!! Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja też pół nocy nie przespałam:shake:myślę o schronie,straszne jest wejść do schroniska pełnego psów,które czekają na swoją szansę i zabrać tylko jednego:-(....maluszku czekaj na nas. Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 MARCHEWA napisał(a):Ja też pół nocy nie przespałam:shake:myślę o schronie,straszne jest wejść do schroniska pełnego psów,które czekają na swoją szansę i zabrać tylko jednego:-(....maluszku czekaj na nas. Oj wiem ....:-(.....wczoraj jak Magda odeszła z Rogerkiem ...maluszek tak patrzał...Rudy zreszta też ale Mały zaczął płakać ... One wszystkie na dźwięk dzwonka zaczynają ujadać ..... MALUSZKU ...czekaj na Cioteczkę Madzię :kciuki: Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 MARCHEWA napisał(a):Ja też pół nocy nie przespałam:shake:myślę o schronie,straszne jest wejść do schroniska pełnego psów,które czekają na swoją szansę i zabrać tylko jednego:-(....maluszku czekaj na nas. powiem więcej.. to masakryczne uczucie... do tej pory działałam bardziej pośrednio... to pierwsze psiaki wyciągnięte przez nas z naszego "schronu"... niestety- wszystkich nie uratujemy, ale te które sobie bez nas nie poradzą.. MUSZE :-( czache mi dziś rozrywa :roll: Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dobra,ja jestem przygotowana;),mam obróżkę,smycz i satelitkę na głowę w razie gdyby załozylili mu opatrunki na łapki:razz:tylko satelitka po kocie,więc może byc maława:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 MARCHEWA napisał(a):Dobra,ja jestem przygotowana;),mam obróżkę,smycz i satelitkę na głowę w razie gdyby załozylili mu opatrunki na łapki:razz:tylko satelitka po kocie,więc może byc maława:evil_lol: :splat: ......a ja se myśle po co ci aureolka :roll::evil_lol::evil_lol:...a to lampiszon na piesa....:roflt: on chyrdeczek ma maluśki ........on wygląda taki duzy na focie ale to połowa o ile nie 1/3 Dyzia :razz: Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ja też już jestem gotowiec... ale mus czekać do 11tej wcześniej nas nie wpuszczą... :shake: aaaa... shanti nie doczytała że monika sie zaoferowała z transportem i ukradła mężowi auto i dzwoni mi "TO JEDZIEMY" :grins: także moniczka ma luzik .... niech już ona się nie stresuje schroniskowymi bidami... dziękuję Wam wszystkim za to że jesteście Marchewo... weź jakiego kocyka,jak masz bo Iwona swój zostawiła Rogerkowi ;) Quote
ice_t Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 to pozostaje mocno zaciskac kciki i czekać na małego Quote
shanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Moniko, bardzo Cię przepraszam, namieszałam z tym transportem:oops: Przeczytałam rano Magdy wiadomość z gg i zaczęłam działać nie wchodząc na wątek, więc może Ty pojedziesz z Rogerkiem do szczepienia środa/czwartek, albo jeszcze coś innego wymyślimy. Okazji będzie sporo. A ja przynajmniej czymś się zajmę i nie będę myśleć o dzisiejszym zabiegu mojego psa. Quote
Recommended Posts