Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 :roll:...czy o Rogerku nikt już nie pamięta ...... Quote
furciaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A czy jakies cioteczki beda Rogerka odwiedzac w hoteliku?? Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='furciaczek']A czy jakies cioteczki beda Rogerka odwiedzac w hoteliku?? cioteczka shanti musi jechać po niego na szczepienie i obiecała ze będzie w miarę możliwości wpadać ;) Quote
monika55 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie mialam go okazji jeszcze poznac ale we czwartek bierzemy go na szczepienie i bede miala te przyjemnosc.:cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='monika55']Nie mialam go okazji jeszcze poznac ale we czwartek bierzemy go na szczepienie i bede miala te przyjemnosc.:cool3: :multi::multi:super że Cioteczki w czwartek będą razem z Rogerkiem a ja chciałam poprosić o udział badź reklamę bazarku na nasze wyratowane psiaki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9725825#post9725825 Quote
ice_t Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jak to nikt nie zagląda - zagląda zagląda:loveu: banerki nawet sobie powklejałam do podpisu za ten czas i trzymam mocnko kciuki za oba psiaki Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oj będziemy musiały o domeczki mocno powalczyć ....teraz pewnie przed świętami będzie krucho ....ale wierzę że gdzieś czeka TEN człowiek Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To musimy poczekać do czwartku na nowe wiadomości o Rogerku i na super foty;) Quote
shanti Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Miałam nie pisać, żeby nie zapeszyć, ale co tam:eviltong: Rogerku, szykuj sie na odwiedziny nie tylko ciotek w czwartek:cool3: Tylko musisz lubić dzieci.... Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='shanti']Miałam nie pisać, żeby nie zapeszyć, ale co tam:eviltong: Rogerku, szykuj sie na odwiedziny nie tylko ciotek w czwartek:cool3: Tylko musisz lubić dzieci.... zaciskam zaciskam zaciskam :kciuki: Jak Shantiś po zabiegu ?? Quote
agnes1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 I ja też zaciskam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='shanti']Miałam nie pisać, żeby nie zapeszyć, ale co tam:eviltong: Rogerku, szykuj sie na odwiedziny nie tylko ciotek w czwartek:cool3: Tylko musisz lubić dzieci.... jessoooos marija... jak miałaś nie pisać... napisz coś więcej.... jacy ludzie??? kto co gdzie jak??? :kciuki: Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 dogobranoc Rogerku... nic ta shanti nie chce uchylić rombka tajemnicy.... ale mam nadzieje że to przedostatnia nocka w nieswoim domku :loveu: aha nie zapomnij zjeść kolacyjki i raniołkiem śniadanka jakbym tu nie wpadła :roll: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 shanti :mad:...gadaj jak na spowiedzi ....albo lepiej nie :roll:.gadaj prawde :grins: Bereczek pieseczku :loveu: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 shanti napisał(a):Nie napiszę, bo zapeszę:eviltong: Nie pisz!!! Choc przyznam ze ciekawosc mnie zrzera:lol: Powiedz tylko czy kciuki trzymac??:loveu: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 furciaczek napisał(a):Nie pisz!!! Choc przyznam ze ciekawosc mnie zrzera:lol: Powiedz tylko czy kciuki trzymac??:loveu: Trzymać mocno do jutra;) To chyba dzięki Twojemu któremuś ogłoszeniu, dzięki:loveu: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 shanti napisał(a):Trzymać mocno do jutra;) To chyba dzięki Twojemu któremuś ogłoszeniu, dzięki:loveu: Trzymam i ja i cale moje stado:loveu: Oj ale bede miec nerwa do jutra.... Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']Miałam nie pisać, żeby nie zapeszyć, ale co tam:eviltong: Rogerku, szykuj sie na odwiedziny nie tylko ciotek w czwartek:cool3: Tylko musisz lubić dzieci.... [quote name='shanti']Trzymać mocno do jutra;) To chyba dzięki Twojemu któremuś ogłoszeniu, dzięki:loveu:Shanti ale troszku chociaz powiedz...troszku:roll:....ja zaciskam kciukaski :thumbs: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To ja zaciskam :kciuki: ...i nie musisz mówić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Shanti ale troszku chociaz powiedz...troszku:roll:....ja zaciskam kciukaski :thumbs: No dobraaaa, Rogera obejrzy jutro przy okazji szczepienia pewna rodzinka, ale mają dzieci i musi być w stosunku nich przyjazny. Państwo rozumieją, że piesek jest w stresie i myślę, że będą wyrozumiali. Gdyby nie wyszło z nim to poleciłam Tolusia i dałam linka do wątku zbiorczego naszych psiaków, jest jeszcze rudzielec, ruda sunia itp. Był też mail z allegro, odpisałam i czekam na wiadomości. Ale jak nie wypali będzie na Was:eviltong: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja nie chcialam nic wiedziec wiec bedzie na dzapuszkowa:evil_lol: Quote
Recommended Posts