agbar Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 noooo ale chlopaki szaleja:evil_lol:super filmik ...az sobie zaglosowalam a cooo:diabloti: kochani ja niebawem wyjezdzam, Ala i Magda -zamelduje sie jak dotre:loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='boloo77']Na forach na których bywam określenie "@shani" oznacza, że zwracam się do shani, bynajmniej nie znaczy "małpo" ;) Kilka zdjęć za chwilę wrzucę, a na razie filmik... Chyba się zakolegowali :) http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5 :multi::multi::multi::multi:normalnie siedzeprzed ekranem i się śmieję ....CUDNE :loveu::loveu::loveu: to nie ten smutasek ze schronu ....nie ten z hoteliku ....to szczęśliwy pies ze szczęśliwego domku :loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='agbar']noooo ale chlopaki szaleja:evil_lol:super filmik ...az sobie zaglosowalam a cooo:diabloti: kochani ja niebawem wyjezdzam, Ala i Magda -zamelduje sie jak dotre:loveu: czekam na melduneczek :loveu: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 to już jestem spokojna... szczęśliwy psiur...ja tysz WAS koffam ;) i ile terenu do biegania :crazyeye::loveu: nie chcecie mnie adoptować?? :siara::siara: EDIT: pomyliłam wątki ;) Quote
ice_t Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 tak teraz to jest w pełni najszczęśliwszy pies na ziemi - nie dośc że ma kochająca rodzine to ma kolege do przekopywania ogródka :eviltong: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='boloo77']Na forach na których bywam określenie "@shani" oznacza, że zwracam się do shani, bynajmniej nie znaczy "małpo" ;) Kilka zdjęć za chwilę wrzucę, a na razie filmik... Chyba się zakolegowali :) http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5 Aaaaaaaaaa! Człowiek się do śmierci uczy;) Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Roger jest u Was:sweetCyb: Daliście psiakowi nowe życie. Quote
Anetka83 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 super filmik:) psiaki chyba się polubiły :) Quote
shanti Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 No psinko, trafiło ci się lepiej niż szóstkę w lotka! Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :calus: dziękuję Wam za przyjęcie Naszego Rogerka do Swojej Rodziny :loveu: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://www.aplikacje.net/psiak/IMG_2306_1_1.jpg aaaale taniec radości boloo- fotki max 640x640 bo moderatorzy zamienią na linki a szkoda by było takich pięknych fotek ;) aaaa i 5 fotek na post ;) i jak z tą adopcja mnie?? :cool3::cool3: jak z załatwianiem potrzeb?? czy Rogerek czy jak mu tam sygnalizuje potrzebę wyjścia?? :razz: no i rankiem czekam na relacje jak nocka- czy sypia w łóżku :grins: jeeesssooooo Rogeruś... cieszkam z Twojego szczęścia Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :loveu: ale się uśmiałam z filmiku :loveu: rewelacja!!! Quote
furciaczek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cudowne zdiecia:loveu: Uwielbiam takie zakonczenia:multi: Quote
ice_t Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 śliczne zdjęcia, Młody się juz chyba zdążył zaklimatyzować:loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wspaniałe fotki:loveu:bardzo się cieszę ze szczęścia Rogera:multi::loveu: Quote
boloo77 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Co do zdjęć dostosuję się... @clockword: co do adopcji... no nie wiem... moja żona musiałaby się zgodzić ;) I teraz już oficjalna informacja: Roger od dzisiaj nazywa się Chaps. Dlaczego akurat tak? Ano mamy w domu Trampa, a jest to imię bohatera bajki "Zakochany kundel". No i dzieci wymyśliły że skoro jest Tramp to może teraz dać imię jego syna z "Zakochanego kundla 2", jako że nie było głosów sprzeciwu tak zostało. Wszystkie potrzeby załatwia na dworze, sygnalizuje to stając pod drzwiami i piszcząc... o czym babcia mogła się przekonać dzisiaj o 4:45 :) Jeszcze jest niepewny, ale już duuużo lepiej i pewniej się zachowuje niż wczoraj. Zna dźwięk otwieranej lodówki, od razu się zrywa i przybiega :) I już wie, że babcia to jest jego nowa Pani. Dzisiaj była na mieście, nie było jej godzinę, w tym czasie siedzieliśmy z Chapsem, żeby go jeszcze samego nie zostawiać. Jak wyszła to przez 1/3 czasu siedział i patrzył na drzwi, jak wróciła to została godnie przywitana, ogonek latał że hej! Została obskakana i... oblizana :) Czego ja, żona ani dzieci nie doświadczyliśmy po całej nocy niewidzenia ;) Co do tego gdzie śpi... zdania są podzielone ;) rano (koło 7:00) spał na swoim legowisku, ale jak go wieczorem (o 0:30) wypuszczałem (babcia już spała) to mógłbym przysiąc, że zeskakiwał z tapczanu (ale nie z tego gdzie babcia śpi tylko z drugiego) Apetyt dalej dopisuje, do tego jest to "słodka dziurka" - babcia kupiła trochę ciasteczek, to stanął przed dziećmi jak jadły i je hipnotyzował wzrokiem, jednocześnie dając jednoznacznie do zrozumienia o co mu chodzi - cały czas się oblizywał... ;) No i niestety wysępił w ten sposób kilka ciasteczek. Aaa i już jego broń biologiczna się wyczerpała (już nas nie zagazowuje :) ) Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wspaniałe wiadomości :loveu:żeby każdy psiak mógł tak trafić i żeby każdy domek przekazywał takie wieści :multi::multi: Quote
shanti Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Śmieję się i płaczę jak to czytam, nie napiszę nic sensownego, bo zalewam klawiaturę :placz::placz::placz: Quote
madzia828 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 fajnie jest czytać takie super wieści:multi::multi: oby więcej takich domków :loveu::loveu: Quote
chalimala Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 lalalalalalaaaaaa :D nic dodać nic ująć :D Quote
wiata Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ach... człowiek nawet na chwilę nie może być niedyspozycyjny, bo potem ciężko nadrobić zaległości. Choć akurat takie to nadrabia się z przyjemnością :lol:. To cudownie, że przystojniak ma dom :loveu:. Quote
clockwork Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 mizianiec dla Rogerka vel :hmmmm: :oops::oops: buziak w nochal :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts