Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noooo ale chlopaki szaleja:evil_lol:super filmik ...az sobie zaglosowalam a cooo:diabloti:
kochani ja niebawem wyjezdzam, Ala i Magda -zamelduje sie jak dotre:loveu:

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='boloo77']Na forach na których bywam określenie "@shani" oznacza, że zwracam się do shani, bynajmniej nie znaczy "małpo" ;)

Kilka zdjęć za chwilę wrzucę, a na razie filmik... Chyba się zakolegowali :)

http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5

:multi::multi::multi::multi:normalnie siedzeprzed ekranem i się śmieję ....CUDNE :loveu::loveu::loveu:
to nie ten smutasek ze schronu ....nie ten z hoteliku ....to szczęśliwy pies ze szczęśliwego domku :loveu:

Posted

[quote name='agbar']noooo ale chlopaki szaleja:evil_lol:super filmik ...az sobie zaglosowalam a cooo:diabloti:
kochani ja niebawem wyjezdzam, Ala i Magda -zamelduje sie jak dotre:loveu:

czekam na melduneczek :loveu:

Posted

to już jestem spokojna... szczęśliwy psiur...ja tysz WAS koffam ;) i ile terenu do biegania :crazyeye::loveu:

nie chcecie mnie adoptować?? :siara::siara:

EDIT: pomyliłam wątki ;)

Posted

tak teraz to jest w pełni najszczęśliwszy pies na ziemi - nie dośc że ma kochająca rodzine to ma kolege do przekopywania ogródka :eviltong:

Posted

[quote name='boloo77']Na forach na których bywam określenie "@shani" oznacza, że zwracam się do shani, bynajmniej nie znaczy "małpo" ;)

Kilka zdjęć za chwilę wrzucę, a na razie filmik... Chyba się zakolegowali :)

http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5

Aaaaaaaaaa! Człowiek się do śmierci uczy;)

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Roger jest u Was:sweetCyb:
Daliście psiakowi nowe życie.

Posted

http://www.aplikacje.net/psiak/IMG_2306_1_1.jpg aaaale taniec radości

boloo- fotki max 640x640 bo moderatorzy zamienią na linki a szkoda by było takich pięknych fotek ;)

aaaa i 5 fotek na post ;)

i jak z tą adopcja mnie?? :cool3::cool3:

jak z załatwianiem potrzeb?? czy Rogerek czy jak mu tam sygnalizuje potrzebę wyjścia?? :razz:

no i rankiem czekam na relacje jak nocka- czy sypia w łóżku :grins:

jeeesssooooo Rogeruś... cieszkam z Twojego szczęścia

Posted

Co do zdjęć dostosuję się...
@clockword: co do adopcji... no nie wiem... moja żona musiałaby się zgodzić ;)

I teraz już oficjalna informacja: Roger od dzisiaj nazywa się Chaps. Dlaczego akurat tak? Ano mamy w domu Trampa, a jest to imię bohatera bajki "Zakochany kundel". No i dzieci wymyśliły że skoro jest Tramp to może teraz dać imię jego syna z "Zakochanego kundla 2", jako że nie było głosów sprzeciwu tak zostało.

Wszystkie potrzeby załatwia na dworze, sygnalizuje to stając pod drzwiami i piszcząc... o czym babcia mogła się przekonać dzisiaj o 4:45 :)

Jeszcze jest niepewny, ale już duuużo lepiej i pewniej się zachowuje niż wczoraj.

Zna dźwięk otwieranej lodówki, od razu się zrywa i przybiega :)

I już wie, że babcia to jest jego nowa Pani. Dzisiaj była na mieście, nie było jej godzinę, w tym czasie siedzieliśmy z Chapsem, żeby go jeszcze samego nie zostawiać. Jak wyszła to przez 1/3 czasu siedział i patrzył na drzwi, jak wróciła to została godnie przywitana, ogonek latał że hej! Została obskakana i... oblizana :) Czego ja, żona ani dzieci nie doświadczyliśmy po całej nocy niewidzenia ;)

Co do tego gdzie śpi... zdania są podzielone ;) rano (koło 7:00) spał na swoim legowisku, ale jak go wieczorem (o 0:30) wypuszczałem (babcia już spała) to mógłbym przysiąc, że zeskakiwał z tapczanu (ale nie z tego gdzie babcia śpi tylko z drugiego)

Apetyt dalej dopisuje, do tego jest to "słodka dziurka" - babcia kupiła trochę ciasteczek, to stanął przed dziećmi jak jadły i je hipnotyzował wzrokiem, jednocześnie dając jednoznacznie do zrozumienia o co mu chodzi - cały czas się oblizywał... ;) No i niestety wysępił w ten sposób kilka ciasteczek.

Aaa i już jego broń biologiczna się wyczerpała (już nas nie zagazowuje :) )

Posted

Ach... człowiek nawet na chwilę nie może być niedyspozycyjny, bo potem ciężko nadrobić zaległości. Choć akurat takie to nadrabia się z przyjemnością :lol:. To cudownie, że przystojniak ma dom :loveu:.