apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']No dobraaaa, Rogera obejrzy jutro przy okazji szczepienia pewna rodzinka, ale mają dzieci i musi być w stosunku nich przyjazny. Państwo rozumieją, że piesek jest w stresie i myślę, że będą wyrozumiali. Gdyby nie wyszło z nim to poleciłam Tolusia i dałam linka do wątku zbiorczego naszych psiaków, jest jeszcze rudzielec, ruda sunia itp. Był też mail z allegro, odpisałam i czekam na wiadomości. Ale jak nie wypali będzie na Was:eviltong:Nie no so ty.........zaciskamy az nam paluchy usychaja więc musi być dobrze.....bardzo w to wierze :lol: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='furciaczek']Ja nie chcialam nic wiedziec wiec bedzie na dzapuszkowa:evil_lol:Taaaaa jak zwykle :mad: Ja tam się nie boję bo wiem że wszytko się poukłada nie może być inaczej:lol: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Taaaaa jak zwykle :mad: Ja tam się nie boję bo wiem że wszytko się poukłada nie może być inaczej:lol: Trzymam Cie za slowo:diabloti: Quote
monika55 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Aaale wiadomosc. Juz nic nie mowie zeby nie zapeszyc.:razz: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 no to zaciskam :kciuki: i już nic w domu nie robię ....TZ nic nie powie ...bo widział foty Rogerka :razz::razz: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='monika55']Aaale wiadomosc. Juz nic nie mowie zeby nie zapeszyc.:razz: Skleroza:mdleje: Monika 55 przekazała mi wczoraj 60 zł na hotelik dla Rogerka:multi: Dziękuję:loveu: Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll: shanti.. wspomniałaś o umowie adopcyjnej?? ewentualnej wizycie przed/po?? :roll: bez tego nie oddamy :shake: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='clockwork']klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll: zaciśnij w stopkach to też działa ;)mam sprawdzone:multi: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='furciaczek']Trzymam Cie za slowo:diabloti: A trzymaj trzymaj;) [quote name='clockwork']klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll: Hmmmm no właśnie.....okna i co i teraz nie moge ich umyć:cool3: bede czekać az sie sprawa pomyślnie rozwiąze:eviltong: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='clockwork']klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll: shanti.. wspomniałaś o umowie adopcyjnej?? ewentualnej wizycie przed/po?? :roll: bez tego nie oddamy :shake: Jasne! Resztę obgadamy na miejscu. Kto nie widzi fotek z 1 postu? Quote
MARCHEWA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Więc i ja zaciskam kciukasy najmocniej jak potrafię:kciuki:. Zdjęcia na pierwszej są widoczne;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 trzymam :kciuki: za jutro!!! Shanti zapytaj ich gdzie znaleźli Rogera bo warto wiedzieć gdzie ludzie zaglądają :razz: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Zapytam, jutro już mi stresior przejdzie i będę przytomniejsza;) Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ciekawe jak sie miewa Rogerek w hoteliku, mam nadzieje ze odzyskal humor i apetyt:loveu: Quote
agnes1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja dalej ściskam kciukasy :kciuki: ciężko pracuje się z zaciśniętymi więc Klockowa nie miej mi za złe że dzisiaj postanowiłam się poobijać :evil_lol: No i jestem pewna, że Rogerek będzie wspaniałym towarzyszem przygód dla dużych i małych :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Pomimo jutrzejszego spotkanka Roger ma też ogłoszenie na portalu rybnickim http://www.rybnik.com.pl/twoje-ogloszenia,oto2-1.html Quote
ice_t Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dobrze że u mnie pada śnieg to nie musze się zastanawiac jak się myje okna z zaciśniętymi kciukami bo poprostu olałam sprawę okien. Ciekawe jak Młody się czuje w hoteliku?? Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='ice_t']dobrze że u mnie pada śnieg to nie musze się zastanawiac jak się myje okna z zaciśniętymi kciukami bo poprostu olałam sprawę okien. Ciekawe jak Młody się czuje w hoteliku?? chyba dopiero jutro się dowiemy ....no chyba że Shanti zadzwoniła powiedzieć że jutro przyjedzie po Rogerka na wizyte do weta i zapyta jak nasz chłopak :razz::razz: Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']Pomimo jutrzejszego spotkanka Roger ma też ogłoszenie na portalu rybnickim http://www.rybnik.com.pl/twoje-ogloszenia,oto2-1.html http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,rozne,podaruje,nazywam-sie-roger,ogl7-37-1-13347.html :grins: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] chyba dopiero jutro się dowiemy ....no chyba że Shanti zadzwoniła powiedzieć że jutro przyjedzie po Rogerka na wizyte do weta i zapyta jak nasz chłopak :razz::razz: Nie dzwoniłam, ale ja nie pojadę do hoteliku :shake: nie zostawię mojego bezjajkowca samego. Spotkamy się prawdopodobnie pod McDonaldem wszyscy i będziemy debatować co dalej. Państwo są z Mikołowa, czy z Mysłowic:hmmmm: kurtka wodna, zapomniałam. Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mam nadzieje ze Panstwo okaza sie dobrym materialem na rodzinke Rogerkowa:loveu: Quote
shanti Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 furciaczek napisał(a):Mam nadzieje ze Panstwo okaza sie dobrym materialem na rodzinke Rogerkowa:loveu: Telefonicznie jest ok! Jeszcze spotkanie "na żywo";) Z kontaktem po adopcji nie będzie problemu. Net jest i zdjęcia też będą. Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 shanti napisał(a):Telefonicznie jest ok! Jeszcze spotkanie "na żywo";) Z kontaktem po adopcji nie będzie problemu. Net jest i zdjęcia też będą. Oj juz lepiej nic nie pisz zeby nie zapeszyc;):eviltong: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='shanti']Telefonicznie jest ok! Jeszcze spotkanie "na żywo";) Z kontaktem po adopcji nie będzie problemu. Net jest i zdjęcia też będą. ciociu SHANTI ...a jak tam nasz podopieczny ROGER w hoteliku ...bo napewno dzwoniłas umówić się na jutro z panią .....i pewno wiesz jak się zachowuje jak zjada jedzonko :razz: Quote
Recommended Posts