Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shanti']No dobraaaa, Rogera obejrzy jutro przy okazji szczepienia pewna rodzinka, ale mają dzieci i musi być w stosunku nich przyjazny. Państwo rozumieją, że piesek jest w stresie i myślę, że będą wyrozumiali. Gdyby nie wyszło z nim to poleciłam Tolusia i dałam linka do wątku zbiorczego naszych psiaków, jest jeszcze rudzielec, ruda sunia itp.
Był też mail z allegro, odpisałam i czekam na wiadomości.

Ale jak nie wypali będzie na Was:eviltong:Nie no so ty.........zaciskamy az nam paluchy usychaja więc musi być dobrze.....bardzo w to wierze :lol:

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Ja nie chcialam nic wiedziec wiec bedzie na dzapuszkowa:evil_lol:Taaaaa jak zwykle :mad: Ja tam się nie boję bo wiem że wszytko się poukłada nie może być inaczej:lol:

Posted

[quote name='monika55']Aaale wiadomosc. Juz nic nie mowie zeby nie zapeszyc.:razz:

Skleroza:mdleje:
Monika 55 przekazała mi wczoraj 60 zł na hotelik dla Rogerka:multi:
Dziękuję:loveu:

Posted

klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll:

shanti.. wspomniałaś o umowie adopcyjnej?? ewentualnej wizycie przed/po??
:roll: bez tego nie oddamy :shake:

Posted

[quote name='clockwork']klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll:
zaciśnij w stopkach to też działa ;)mam sprawdzone:multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Trzymam Cie za slowo:diabloti: A trzymaj trzymaj;)

[quote name='clockwork']klikanie z zaciśniętymi kciukami mam opanowane... ale wie ktoś jak się myje okna bez kciuków?? :razz::razz::roll:
Hmmmm no właśnie.....okna i co i teraz nie moge ich umyć:cool3: bede czekać az sie sprawa pomyślnie rozwiąze:eviltong:

Posted

shanti.. wspomniałaś o umowie adopcyjnej?? ewentualnej wizycie przed/po?? :roll: bez tego nie oddamy :shake:

Jasne! Resztę obgadamy na miejscu.
Kto nie widzi fotek z 1 postu?

Posted

A ja dalej ściskam kciukasy :kciuki: ciężko pracuje się z zaciśniętymi więc Klockowa nie miej mi za złe że dzisiaj postanowiłam się poobijać :evil_lol:
No i jestem pewna, że Rogerek będzie wspaniałym towarzyszem przygód dla dużych i małych :loveu:

Posted

dobrze że u mnie pada śnieg to nie musze się zastanawiac jak się myje okna z zaciśniętymi kciukami bo poprostu olałam sprawę okien. Ciekawe jak Młody się czuje w hoteliku??

Posted

[quote name='ice_t']dobrze że u mnie pada śnieg to nie musze się zastanawiac jak się myje okna z zaciśniętymi kciukami bo poprostu olałam sprawę okien. Ciekawe jak Młody się czuje w hoteliku??

chyba dopiero jutro się dowiemy ....no chyba że Shanti zadzwoniła powiedzieć że jutro przyjedzie po Rogerka na wizyte do weta i zapyta jak nasz chłopak :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
chyba dopiero jutro się dowiemy ....no chyba że Shanti zadzwoniła powiedzieć że jutro przyjedzie po Rogerka na wizyte do weta i zapyta jak nasz chłopak :razz::razz:

Nie dzwoniłam, ale ja nie pojadę do hoteliku :shake: nie zostawię mojego bezjajkowca samego. Spotkamy się prawdopodobnie pod McDonaldem wszyscy i będziemy debatować co dalej. Państwo są z Mikołowa, czy z Mysłowic:hmmmm: kurtka wodna, zapomniałam.

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam nadzieje ze Panstwo okaza sie dobrym materialem na rodzinke Rogerkowa:loveu:

Telefonicznie jest ok! Jeszcze spotkanie "na żywo";)
Z kontaktem po adopcji nie będzie problemu. Net jest i zdjęcia też będą.

Posted

shanti napisał(a):
Telefonicznie jest ok! Jeszcze spotkanie "na żywo";)

Oj juz lepiej nic nie pisz zeby nie zapeszyc;):eviltong:

Posted

[quote name='shanti']Telefonicznie jest ok! Jeszcze spotkanie "na żywo";)

ciociu SHANTI ...a jak tam nasz podopieczny ROGER w hoteliku ...bo napewno dzwoniłas umówić się na jutro z panią .....i pewno wiesz jak się zachowuje jak zjada jedzonko :razz: