agbar Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Roger biedaku....:-(nie wpadaj juz w depresje...ciotki juz po ciebie jada....uszy do gory..... zaplace za 5 dob Rogerowi...dajcie znac ale najlepiej na gie bo ostatnio nie mam czasu na dogo-na jakie konto..... Quote
wiata Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Przeczytałam wszystko. Koszmar... Teraz jadę do Gliwic, będę wieczorkiem. Zajrzę zobaczyć jakie wieści. Szukamy domku... Quote
shanti Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Pies już w hoteliku, bezpieczny i nakarmiony. Zero agresji. Więcej potem:lol: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 wpadłam do domu przebrać odzienie po którym skakały mi psiaki z boxu Rogera :placz::placz: ja jestem za mientka do takich akcji :placz::placz: chciałabym zabrać oba szczeniory tego z rozwalonymi łapami i rudzielca.... jak one płakały jak Roger poszedł z nami :placz::placz::placz: Roger w hoteliku... w ciepłym/ogrzewanym boxie :loveu::loveu: z pełną michą żarełka i wody, dostał od shanti kocyk, obróżke i smyczke :loveu:... ma wybieg na zewnątrz :multi::multi: tu właśnie pił wode... nie widać :p kolejną razą narobimy więcej fotek dziś były my jakieś takieś rozkojarzone :cool1: wizyta u weta zaliczona, więcej opowie shanti , bo ja lece do pracy ;) ogólnie pies podniósł ogon... odżyje :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :klacz: super!!! :loveu: to on taki malutki jest czy tylko tak na tej fotce Madzia taka duża? :lol: Quote
monika55 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Juz doczekac sie nie moglam na te wiadomosci. Dziewczyny jestescie wielkie. Pieniadze jak przekazac? Jak to dobrze, ze ten hotel go przyjal. Quote
shanti Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 monika55 napisał(a):Juz doczekac sie nie moglam na te wiadomosci. Dziewczyny jestescie wielkie. Pieniadze jak przekazac? Jak to dobrze, ze ten hotel go przyjal. Moniko ten kudłaczek to na 100% nie Morusek:shake: Jak Magda wróci z pracy to wszystko uzgodnimy, ja mam dzisiaj dość, pogoda beznadziejna, jechało się fatalnie, ale warto było! Uaktualniłam krótko pierwszy post. Na razie mój wet nie wziął nic, a jeszcze dał reklamówkę próbek royalka, za hotelik rozliczymy się za parę dni jak pojedziemy go zaszczepić. Domku dla Rogerka, gdzie jesteś ! Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):wpadłam do domu przebrać odzienie po którym skakały mi psiaki z boxu Rogera :placz::placz: ja jestem za mientka do takich akcji :placz::placz: chciałabym zabrać oba szczeniory tego z rozwalonymi łapami i rudzielca.... jak one płakały jak Roger poszedł z nami :placz::placz::placz: Roger w hoteliku... w ciepłym/ogrzewanym boxie :loveu::loveu: z pełną michą żarełka i wody, dostał od shanti kocyk, obróżke i smyczke :loveu:... ma wybieg na zewnątrz :multi::multi: tu właśnie pił wode... nie widać :p kolejną razą narobimy więcej fotek dziś były my jakieś takieś rozkojarzone :cool1: wizyta u weta zaliczona, więcej opowie shanti , bo ja lece do pracy ;) ogólnie pies podniósł ogon... odżyje :loveu::loveu: Moje wy wszystkie wielkie kobity...koffane jestescie...mówił wam to juz kiedys ktoś:razz::loveu: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: super!!! :loveu: to on taki malutki jest czy tylko tak na tej fotce Madzia taka duża? :lol: jestem 5 x cięższa od szkielecika... ważyliśmy sie u weta :evil_lol::evil_lol: nie powiem ile ja waże ale Roger między 9-10 kilo... nie chciał wejść na wage :p BRAWA bedziemy se bić jak Roger bedzie w swoim własnym prywatnym domku ;) miejmy nadzieję że niebawem :loveu::loveu: SZUKAMY DOMECKU!!!!! Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 aaa to on nieduży bo na tamtych fotach sięwydawał sporawy taki a to malizna jest :loveu: Quote
ice_t Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 to super że malutki juz jest w ciepłym hoteliku a nie w schronie. Dziewczyny jak zwykle niezastąpione :lol: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):aaa to on nieduży bo na tamtych fotach sięwydawał sporawy taki a to malizna jest :loveu: jest dosyć wysoki- długołapy taki.....koło kolana cosik :roll: ale taki borok zabiedzony .... :-(:-( jak go odkarmimy myśle że z 5 kilo mu przybędzie :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ;) Rogerek to miniatura Ogara ma taką fajną MIKI ;)na głwie jak kto wie o co mnie chodzi :evil_lol:......ten pies agresywny mnie nawet nie napoczął a miał być taki agresor :cool1:....zjadał mi z ręki delikatniutko Jogurtowe Dropsiki ;) a Klocusiowa nie napisała ze dostaje u Pani w hoteliku Oriona a wieczorkiem na kolacyjkę ciepłe mokre jedzonko ....:multi: Quote
Pandisia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):;) Rogerek to miniatura Ogara ma taką fajną MIKI ;)na głwie jak kto wie o co mnie chodzi :evil_lol:......ten pies agresywny mnie nawet nie napoczął a miał być taki agresor :cool1:....zjadał mi z ręki delikatniutko Jogurtowe Dropsiki ;) a Klocusiowa nie napisała ze dostaje u Pani w hoteliku Oriona a wieczorkiem na kolacyjkę ciepłe mokre jedzonko ....:multi: Alu Oriona czy Ariona , Oriona ja nie znaju Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pandisia napisał(a):Alu Oriona czy Ariona , Oriona ja nie znaju :oops:...Ariona .....ja dziś cała w nerwach i w stresie i już mi sie plączą literki...niby nie mój psiak ...ale byłam ...widziałam go 10 dni temu i dziś głaskalam .....odprowadzałam do hoteliku ...i zostawiłam w schronie serducho przy szczeniaczku ...................... Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 zona napisał(a):Klockowa, jako że bierzesz moją Bruxę na czas mojego weselicha i nie muszę płacić za hotelik dla niej przez te 3-4 dni, to mogę tę kaskę przelać na Rogera. Hotel dla psów w Katowicach, w którym miałam ją zostawić, kosztuje 25 zł za dobę. Brukselindę podrzucę Ci w piątek rano 28 marca i odbiorę w poniedziałek 31 marca, czyli to w zaokrągleniu będą 4 dni. W hoteliku zabuliłabym 100 zł, i tyle mam odłożone, więc mogę Ci to przekazać na Rogera. Może tak być? skoro nalegasz......... :roll::razz: Quote
Pandisia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a)::oops:...Ariona .....ja dziś cała w nerwach i w stresie i już mi sie plączą literki Myślałam że to jakaś nowa karma , stąd to pytanko. Dziewczyny jesteście WIELKIE , kocham Was :loveu: Quote
zona Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):skoro nalegasz......... :roll::razz: No ba.;] Podajcie nr konta, na które wpłacić kaskę. Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pandisia napisał(a): Dziewczyny jesteście WIELKIE , kocham Was :loveu: powtórzysz to jak znajdzie sie domek dla Rogera i wyciągniemy szczeniora z dziurami w łapkach :razz::razz: i to nie my a MY ... dogomaniacy!!!! bo bez WAS jesteśmy w stanie zrobić niewiele :loveu: KTO MOŻE POOGŁASZAĆ ROGERKA GDZIEKOLWIEK??? :razz::razz: na razie mamy allegro, ja nie jestem zalogowana nigdzie indziej :shake: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pandisia napisał(a):Myślałam że to jakaś nowa karma , stąd to pytanko. Dziewczyny jesteście WIELKIE , kocham Was :loveu: Ja tam trafiłam tylko dzięki Magdzie .......Magda :calus:....bo nawet nie wiedziałam ze w Jebiu jest schron:cool1:......bo tak jak mówiłam wcześniej o schronisko w Rybolku nie martwie sie ...bo tam i opieka i żarło i adopcje są .....a tutaj .....:shake: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a): KTO MOŻE POOGŁASZAĆ ROGERKA GDZIEKOLWIEK??? :razz::razz: na razie mamy allegro, ja nie jestem zalogowana nigdzie indziej :shake: Malawaszka ogłosi nam chłopaczków :loveu::loveu::loveu::loveu:na allegratce tylko potrzebne wyróżnienia ......zaraz wkleje co i jak ;) Quote
shanti Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Mnie też zwerbowała Klockowa:eviltong:, chociaż czasem mam ochotę jej za to przywalić, bo już nie sypiam w nocy tak spokojnie jak kiedyś :shake: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 shanti napisał(a):Mnie też zwerbowała Klockowa:eviltong:, chociaż czasem mam ochotę jej za to przywalić, bo już nie sypiam w nocy tak spokojnie jak kiedyś :shake: :siara::siara::siara: zawsze wszystko co najgorsze to ja :multi::multi::multi::diabloti: Quote
Recommended Posts