Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roger biedaku....:-(nie wpadaj juz w depresje...ciotki juz po ciebie jada....uszy do gory.....

zaplace za 5 dob Rogerowi...dajcie znac ale najlepiej na gie bo ostatnio nie mam czasu na dogo-na jakie konto.....

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpadłam do domu przebrać odzienie po którym skakały mi psiaki z boxu Rogera :placz::placz: ja jestem za mientka do takich akcji :placz::placz: chciałabym zabrać oba szczeniory tego z rozwalonymi łapami i rudzielca.... jak one płakały jak Roger poszedł z nami :placz::placz::placz:

Roger w hoteliku... w ciepłym/ogrzewanym boxie :loveu::loveu: z pełną michą żarełka i wody, dostał od shanti kocyk, obróżke i smyczke :loveu:... ma wybieg na zewnątrz :multi::multi:

tu właśnie pił wode... nie widać :p kolejną razą narobimy więcej fotek dziś były my jakieś takieś rozkojarzone :cool1:

wizyta u weta zaliczona, więcej opowie shanti , bo ja lece do pracy ;)

ogólnie pies podniósł ogon... odżyje :loveu::loveu:

Posted

monika55 napisał(a):
Juz doczekac sie nie moglam na te wiadomosci. Dziewczyny jestescie wielkie. Pieniadze jak przekazac? Jak to dobrze, ze ten hotel go przyjal.

Moniko ten kudłaczek to na 100% nie Morusek:shake:
Jak Magda wróci z pracy to wszystko uzgodnimy, ja mam dzisiaj dość, pogoda beznadziejna, jechało się fatalnie, ale warto było!
Uaktualniłam krótko pierwszy post.
Na razie mój wet nie wziął nic, a jeszcze dał reklamówkę próbek royalka, za hotelik rozliczymy się za parę dni jak pojedziemy go zaszczepić.

Domku dla Rogerka, gdzie jesteś !

Posted

clockwork napisał(a):
wpadłam do domu przebrać odzienie po którym skakały mi psiaki z boxu Rogera :placz::placz: ja jestem za mientka do takich akcji :placz::placz: chciałabym zabrać oba szczeniory tego z rozwalonymi łapami i rudzielca.... jak one płakały jak Roger poszedł z nami :placz::placz::placz:

Roger w hoteliku... w ciepłym/ogrzewanym boxie :loveu::loveu: z pełną michą żarełka i wody, dostał od shanti kocyk, obróżke i smyczke :loveu:... ma wybieg na zewnątrz :multi::multi:

tu właśnie pił wode... nie widać :p kolejną razą narobimy więcej fotek dziś były my jakieś takieś rozkojarzone :cool1:

wizyta u weta zaliczona, więcej opowie shanti , bo ja lece do pracy ;)

ogólnie pies podniósł ogon... odżyje :loveu::loveu:

Moje wy wszystkie wielkie kobity...koffane jestescie...mówił wam to juz kiedys ktoś:razz::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: super!!! :loveu: to on taki malutki jest czy tylko tak na tej fotce Madzia taka duża? :lol:

jestem 5 x cięższa od szkielecika... ważyliśmy sie u weta :evil_lol::evil_lol: nie powiem ile ja waże ale Roger między 9-10 kilo... nie chciał wejść na wage :p

BRAWA bedziemy se bić jak Roger bedzie w swoim własnym prywatnym domku ;) miejmy nadzieję że niebawem :loveu::loveu:

SZUKAMY DOMECKU!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa to on nieduży bo na tamtych fotach sięwydawał sporawy taki a to malizna jest :loveu:

jest dosyć wysoki- długołapy taki.....koło kolana cosik :roll: ale taki borok zabiedzony .... :-(:-( jak go odkarmimy myśle że z 5 kilo mu przybędzie :razz::razz:

Posted

;) Rogerek to miniatura Ogara ma taką fajną MIKI ;)na głwie jak kto wie o co mnie chodzi :evil_lol:......ten pies agresywny mnie nawet nie napoczął a miał być taki agresor :cool1:....zjadał mi z ręki delikatniutko Jogurtowe Dropsiki ;)

a Klocusiowa nie napisała ze dostaje u Pani w hoteliku Oriona a wieczorkiem na kolacyjkę ciepłe mokre jedzonko ....:multi:

Posted

Alicja napisał(a):
;) Rogerek to miniatura Ogara ma taką fajną MIKI ;)na głwie jak kto wie o co mnie chodzi :evil_lol:......ten pies agresywny mnie nawet nie napoczął a miał być taki agresor :cool1:....zjadał mi z ręki delikatniutko Jogurtowe Dropsiki ;)

a Klocusiowa nie napisała ze dostaje u Pani w hoteliku Oriona a wieczorkiem na kolacyjkę ciepłe mokre jedzonko ....:multi:

Alu Oriona czy Ariona , Oriona ja nie znaju

Posted

Pandisia napisał(a):
Alu Oriona czy Ariona , Oriona ja nie znaju

:oops:...Ariona .....ja dziś cała w nerwach i w stresie i już mi sie plączą literki...niby nie mój psiak ...ale byłam ...widziałam go 10 dni temu i dziś głaskalam .....odprowadzałam do hoteliku ...i zostawiłam w schronie serducho przy szczeniaczku ......................

Posted

zona napisał(a):
Klockowa, jako że bierzesz moją Bruxę na czas mojego weselicha i nie muszę płacić za hotelik dla niej przez te 3-4 dni, to mogę tę kaskę przelać na Rogera. Hotel dla psów w Katowicach, w którym miałam ją zostawić, kosztuje 25 zł za dobę. Brukselindę podrzucę Ci w piątek rano 28 marca i odbiorę w poniedziałek 31 marca, czyli to w zaokrągleniu będą 4 dni. W hoteliku zabuliłabym 100 zł, i tyle mam odłożone, więc mogę Ci to przekazać na Rogera. Może tak być?

skoro nalegasz......... :roll::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
:oops:...Ariona .....ja dziś cała w nerwach i w stresie i już mi sie plączą literki

Myślałam że to jakaś nowa karma , stąd to pytanko.
Dziewczyny jesteście WIELKIE , kocham Was :loveu:

Posted

Pandisia napisał(a):

powtórzysz to jak znajdzie sie domek dla Rogera i wyciągniemy szczeniora z dziurami w łapkach :razz::razz: i to nie my a MY ... dogomaniacy!!!! bo bez WAS jesteśmy w stanie zrobić niewiele :loveu:

KTO MOŻE POOGŁASZAĆ ROGERKA GDZIEKOLWIEK??? :razz::razz:

na razie mamy allegro, ja nie jestem zalogowana nigdzie indziej :shake:

Posted

Pandisia napisał(a):
Myślałam że to jakaś nowa karma , stąd to pytanko.

Ja tam trafiłam tylko dzięki Magdzie .......Magda :calus:....bo nawet nie wiedziałam ze w Jebiu jest schron:cool1:......bo tak jak mówiłam wcześniej o schronisko w Rybolku nie martwie sie ...bo tam i opieka i żarło i adopcje są .....a tutaj .....:shake:

Posted

clockwork napisał(a):

KTO MOŻE POOGŁASZAĆ ROGERKA GDZIEKOLWIEK??? :razz::razz:

na razie mamy allegro, ja nie jestem zalogowana nigdzie indziej :shake:

Malawaszka ogłosi nam chłopaczków :loveu::loveu::loveu::loveu:na allegratce

tylko potrzebne wyróżnienia ......zaraz wkleje co i jak ;)

Posted

Mnie też zwerbowała Klockowa:eviltong:, chociaż czasem mam ochotę jej za to przywalić, bo już nie sypiam w nocy tak spokojnie jak kiedyś :shake:

Posted

shanti napisał(a):
Mnie też zwerbowała Klockowa:eviltong:, chociaż czasem mam ochotę jej za to przywalić, bo już nie sypiam w nocy tak spokojnie jak kiedyś :shake:

:siara::siara::siara: zawsze wszystko co najgorsze to ja :multi::multi::multi::diabloti: