monika55 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Podnosze. Biedactwo. Jak pomoc. Nawet u nas hotelikow nie ma. A w Bziu? tam jest hodowla i moze tez hotelik. Gdzie znalezc numer tam.Pomysle. Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja też podnoszę :placz: popytam u znajomych czy chociaż na tymczas :-( Quote
chalimala Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 podnosze...nic wiecej nie bede komentowala...szok Quote
clockwork Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 zaoferowano sie mi z transportem :Rose: tera TYLKO DOM!!! ja mogę zrobić bazarki ale to jak pies bedzie już w jakimkolwiek bezpieczniejszym miejscu :roll: moniko.... hodowla czego??? słyszałam o jakimś hoteliku prywatnym na bziu ale nie wiem czy to nie pomówienia......wiem że można dać na przetrzymanie psy typu york, west... etc... to chyba nieogólnodostępny hotel... wiem!!! znajomi dawali tam na hotel westke!!! szukam kontaktu do niej!!!!!! Quote
monika55 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ta pani ma hodowle psow roznych ras. Szukam numeru do niej. Quote
shanti Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Szukajcie, kwestia kasy nie gra roli, poskładamy się i zrobimy bazarki, tylko go ratujmy! Zwariuję dzisiaj, dogo mnie co chwilę wywala a mój image-gupek też świruje. Ale zrobię ten drugi wątek zbiorczy choćbym miała do rana siedzieć:cool3::angryy: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 shanti napisał(a):Szukajcie, kwestia kasy nie gra roli, poskładamy się i zrobimy bazarki, tylko go ratujmy! Zwariuję dzisiaj, dogo mnie co chwilę wywala a mój image-gupek też świruje. Ale zrobię ten drugi wątek zbiorczy choćbym miała do rana siedzieć:cool3::angryy: dokładnie shanti ..ja już zaraz robie remanent co mogę wystawić :hmmmm: na bazara Quote
clockwork Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 monika55 napisał(a):Ta pani ma hodowle psow roznych ras. Szukam numeru do niej. czy oni hodują min. HOVARTY???? bo znalazłam taką HODOWLE W JEBIU :crazyeye::crazyeye: EDIT.... to nie na Bziu Quote
monika55 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie umiem znalezc, chyba wywalilam. To niedaleko szkoly w Bziu. Ma rozne rasy, bylam tam ogladac.Tylko nie wiem czy prowadzi hotelik. Quote
shanti Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Jest miejsce w tym hoteliku w Bziu, 20 zł doba. Dajemy? Magda, pamiętasz kiedy mu się kwarantanna kończy? Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 shanti napisał(a):Jest miejsce w tym hoteliku w Bziu, 20 zł doba. Dajemy? Magda, pamiętasz kiedy mu się kwarantanna kończy? jeśli był zabrany 4 marca to wychodziłoby 18-19 marca ...on tego nie dożyje :shake:jak nadal bedzie głodował .... Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dziś 16 czyli dwa trzy dni zostały Oprócz hoteliku jeszcze karma i weterynarz jest potrzebny Quote
clockwork Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 shanti napisał(a):Jest miejsce w tym hoteliku w Bziu, 20 zł doba. Dajemy? Magda, pamiętasz kiedy mu się kwarantanna kończy? :multi::multi::multi: czyli negocjowałaś cene?? wiedziałam że sie uda:multi::multi: dajemy... myślę że to jedyny ratunek dla tego bidulka :loveu::loveu: miejmy nadzieje że teraz i my możemy liczyć na pomoc dogomaniaków KAZDA ZŁOTÓWka TO żYCIE DLA ROGERA:-( pojechał 4 marzec czyli 18tego.. :crazyeye::crazyeye: no mówił coś gość że za 2 dni już do adopcji jeżei bedzie hotelik to myśle że wyda i jutro :roll: przecież im też powinno zależeć na doprowadzeniu psa do porządku :loveu::loveu: ja porobie bazarki ale cholewcia mam ograniczony dostęp do kompa.. w pracy padł i mam tylko w domu ale dam rade jakoś ;) Quote
monika55 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Numer znalazlam w internecie ale widze ze bylyscie szybsze. Teraz decydujcie co dalej. A potem co? Sluze transportem i dorzuce pare groszy. Quote
shanti Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Najpierw może podjedziemy do mojego weta, niech go zbada. Myślę, że jak go babka zobaczy to jeszcze zejdzie z ceny. Mam vitawet w tabletkach, pewnie mu się przyda. Matko, spać zaś w nocy nie będę:placz: Moniko, za każdą pomoc dziękujemy, przyda się! Najpotrzebniejszy dom stały i to na wczoraj! Quote
madzia828 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dziewczyny możecie na mnie liczyć dokładam się do hotelu;) ratujmy Rogera Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 shanti napisał(a):Najpierw może podjedziemy do mojego weta, niech go zbada. Myślę, że jak go babka zobaczy to jeszcze zejdzie z ceny. Mam vitawet w tabletkach, pewnie mu się przyda. Matko, spać zaś w nocy nie będę:placz: Do weta koniecznie tez tak uważam :loveu: Quote
shanti Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Moniko, co do transportu to najprawdopodobniej pojedziemy jutro z Magdą moim autem, jeśli coś nie wypali to się do Ciebie zgłosimy po pomoc;) Mam nadzieję, że uda nam się go jutro wydostać. Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A do kogo ewentualnie kierować złotówki na chłopaczka? Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 shanti napisał(a):Moniko, co do transportu to najprawdopodobniej pojedziemy jutro z Magdą moim autem, jeśli coś nie wypali to się do Ciebie zgłosimy po pomoc;) Mam nadzieję, że uda nam się go jutro wydostać. Jadę jutro z Wami po psiaczka ;)...muszą wydać Quote
shanti Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Pandisia napisał(a):A do kogo ewentualnie kierować złotówki na chłopaczka? Dziękujemy wszystkim za chęć pomocy:lol:. Ale poczekajmy do jutra, jak pies będzie w hotelu, wtedy zrobimy zbiórkę. Na razie śledżcie proszę wątek, kibicujcie nam i rozglądajcie się za domkiem. Quote
clockwork Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jesoooo... a ja nie moge myśleć o niczym innym :-(:-( serce mi pęknie do jutra :roll::-( Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 clockwork napisał(a):jesoooo... a ja nie moge myśleć o niczym innym :-(:-( serce mi pęknie do jutra :roll::-( A o której tam jedziecie ? Quote
Recommended Posts