Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za allegro jest odzew

Tą foskie chce pani z Lublina to za Tarnowskimi Górami tylko prosi o transport bo nie jest w stanie dojechać dom z ogrodem pani po rozmowie wydaje się bardzo odpowiedzialna wie co to za rasa ile potrebuje ruchu mieszka mobok lasu zapewnia spaceru prócz wybiegu na ogrodzie mieskzanie w domu nie w budzie.

Zastanawia się jeszcze rodzina z Poznznia ale też nie maja jak po pieska przyjechać może dadzą się nakłonić na naszego teriera walijsiego bardzo zaniedbanewgo zaraz wstawie jego zdjęcia, to oszołom pełen energii w schronisku prędzej czy później będzie pogryziony zaczepia inne psy to konfliktowy psiak

Posted

Chyba z Lublińca, nie z Lublina? Justyna, jesli masz jakieś jej dane, ale adres maila, czyli numer telefonu napisz mi, bo musze coś sprawdzić :roll: Choiaż ta kobieta, o której myślę raczej by przyjechała sama....

Posted

Mysia_ napisał(a):
Chyba z Lublińca, nie z Lublina? Justyna, jesli masz jakieś jej dane, ale adres maila, czyli numer telefonu napisz mi, bo musze coś sprawdzić :roll: Choiaż ta kobieta, o której myślę raczej by przyjechała sama....

Tak, tak Lubliniec.

Szukamy transportu, tamci ludzie z Poznania zdecydowali się na naszego teriera

Posted

Lubliniec to całkiem blisko, chyba 40-50 km, więc można popytac osób z najbliższych okolic, niektórzy na mapie dogo mają wpisane, że jeżdzą na niedalekie trasy ;)
Prosze Was jednak, napiszcie mi na PW maila albo numer tej osoby, żebym mogła sprawdzić czy to nie czasami pewna Pani, która powinna znaleźć się na czarnej liście :roll:

Posted

Sprawdzajcie szybko ten domek (Mysia_ ma jakieś podejrzenia), bo... Moja Kochana Mama zaoferowała transport :)
Przynajmniej to możemy dla psiaka zrobić teraz.
No o ile nadajemy się na transport... bo właściwie to nie wiem, czy coś szczególnego jest potrzebne? Smycz i obroża jest...

Możliwy termin - najlepiej sobota, niedziela.

Proszę o jakieś informacje, dajcie znać kiedy, jak, co i gdzie, itd...
Może być na PW, podam wtedy telefon/gg i wszystko obgadamy. Teraz nie do końca wiem, do kogo się zwrócić - dlatego piszę tu.

Posted

A teraz mała foto-relacja z podróży do domu.

Po wyjściu ze swojego boksu Sunia (ciekawe, jak będzie miała na imię... ) była dość zdziwiona i zaciekawiona wszystkim dookoła. Wszystko dokładnie obwąchała, wszędzie chciała pozaglądać.

Po wyjściu poza teren schroniska, to już w ogóle chyba nie wiedziała o co chodzi. Tak strasznie niepewnie i powolutku pooglądała teren.

Do auta sama wejść nie chciała, ale po wzięciu na ręce nie było żadnych sprzeciwów. A w środku grzeczniutko usiadła i patrzyła gdzie to jedziemy...

Czy to jest uśmiechnięta psia morda?

Podróż nie była całkiem miła dla psiaka... Cóż - była zaraz po śniadaniu i z 4 razy to dało 'efekt'. Dlatego często się zatrzymywałyśmy i był czas na dodatkowe zdjęcia, żeby się pokazać:

http://img114.imageshack.us/img114/4443/51014418td6.jpg

A tu już w nowym domku. Pooglądała całą kuchnię i spokojniutko usiadła sobie na wybranym, małym dywaniku. I tak leżała cichutko i grzecznie.

http://img244.imageshack.us/img244/549/63565647ln1.jpg

http://img244.imageshack.us/img244/5416/93662614sm0.jpg

Naprawdę przekochana psinka. Tęsknię za nią trochę, choć widziałam ją tylko ze dwie godziny.

Myślę, że dobrze jej tam będzie. Domek z ogródkiem, na około łąki i co najmniej dwie fajnie Panie do zajmowania się i głaskania. A i psiak taki bezproblemowy się wydawał (no ale może to tylko zasługa stresu związanego z przeprowadzką...).

Możliwe, że jeszcze zobaczymy zdjęcia z jej nowego domku, już od właścicielek.

• 1 month later...