Martynaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 o właśnie :) a to jest jej Wiktor jeśli dobrze pamiętam?Bo z daleka taki podobny :cool3: Quote
Martynaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 macie więcej zdjęć lub jakiś film?:cool3: Quote
Guest Reyes Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Goldenka 02 napisał(a):Tak, Ola z Wiktorkiem :] ;) Wątpię - na Crufcie nie wolno być ze swoim psem. Losują Ci. Zresztą Ola była jak pisali z Seterem... Zgłupiałam... Quote
Martynaaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Reyes napisał(a):Wątpię - na Crufcie nie wolno być ze swoim psem. Losują Ci. Zresztą Ola była jak pisali z Seterem... Zgłupiałam... Reyes,ale na zdjęciu nie wygląda mi to na setera :cool3: a na wzrok jakoś nie narzekam :evil_lol: Quote
Agasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Niczego Ci nie losują... ;) Ola byla z borzojem na 100% - czy z Wiktorem nie wiem :) Quote
AlaNowak Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://www.dogsisland.it/ W dziale CRUFT EXPO- zdjecia i filmik z jh;) Na fotkach rowniez Olcia:) Quote
Goldenka 02 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Agasia napisał(a):Niczego Ci nie losują... ;) Ola byla z borzojem na 100% - czy z Wiktorem nie wiem :) Jeśli to nie, to w takim razie bardzo podobny borzoj.;) Alu, dziękuję(emy) za fotki Quote
Guest Reyes Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Agasia napisał(a):Niczego Ci nie losują... ;) Ola byla z borzojem na 100% - czy z Wiktorem nie wiem :) Nie miałam na myśli rasy a losowanie psa... To można sobie zawieźć swojego na Crufts ? Kiedyś z tytułu kwarantanny wszyscy (wyspiarze też ) dostawali swoje psy na godzinę przed startem - zmienili to czy ja coś mylę? Quote
Guest Reyes Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 AlaNowak napisał(a):Przciez pies to nie maszyna... Co nie zmienia faktu... Quote
Martynaaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Reyes ,ale nie sądzisz że borzoj na zdj,który stoi z Olka jest naprawdę łudząco podobny do Wiktora?:) Quote
Guest Reyes Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Martynaaaa napisał(a):Reyes ,ale nie sądzisz że borzoj na zdj,który stoi z Olka jest naprawdę łudząco podobny do Wiktora?:) Wole poznać jak to stoi z przepisami zamiast analizować centymetr borzoja z półtoraj centymetrem dziewczynki odwróconej do fotografa tyłem... :P Quote
Ewelina & Hera Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Sandi napisał(a):No niezupełnie :razz: nie dała rady opanować mojego psa :shake: Ala zgadzam się z Tobą. To zależy od charakteru psa, jak jest ułożony i czy miał kiedyś w ogóle kontakt z obcymi ludźmi na ringu. Ja nie chcę nic mówć - ale sprawdziła się moja teoria , na temat, osób startujących z samymi wychowanymi psami...:cool3: Ale ja mam inne zdanie jak wszyscy, nie będę roztrząsać tematu, bo zraz na mnie nakrzyczą :diabloti::evil_lol: Quote
Goldenka 02 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie zgodzę się z Toba. Ola na zamianie psami poszła z moim psem - który nie chodzi znikim... kto jest raczej niski. Wystawia wiele obcych psów na ringach, nie tylko Victora. Quote
Ewelina & Hera Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Goldenka 02 napisał(a):Nie zgodzę się z Toba. Ola na zamianie psami poszła z moim psem - który nie chodzi znikim... kto jest raczej niski. Wystawia wiele obcych psów na ringach, nie tylko Victora. Ok, mówiłam ,że nikt się ze mną nie zgodzi, więc nie roztrząsajmy teamtu kto się ze mną zgadza, a kto nie ;)... Ma ktoś może jakieś fotki z JH...? Quote
Guest Reyes Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Olka to Elita naszego juniora i zapewniam że obcy pies nie jest dla niej problemem. Osobiście uważam że wymiana powinna być przeprowadzana troszkę inaczej żeby naprawdę spr. umiejętności - ale nic nie zmienia faktu że to ona jest aktualną mistrzynią. Ciekawe że gdy Ola dostaje dzień to jest tylko zdawkowe "gratulacje" a gdy wariuje jej jakiś pies na wymianie to ten konkurs jest czterokrotnie analizowany i wielokrotnie przytaczany ... Ps. Wydaje mi się że pierwsza 8 to rekord w naszym kraju? Ktoś był najbliżej zwycięstwa z naszych? Pss. A miałam w ramach odwyku tutaj nie pisać... :shake::shake: :P Psss. Współczuje temu kto to będzie czytał - tak mało czytelnie sie zrobiło po łączeniu tematów... Quote
Martynaaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 no to nasze wątpliwości co do psa Oli są rozwiane ;) Quote
flashka-g Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ps. Wydaje mi się że pierwsza 8 to rekord w naszym kraju? Ktoś był najbliżej zwycięstwa z naszych? Agneszka Małecka takze była w pół finale;) Quote
AlaNowak Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dla zainteresowanych na youtube.com sa filmiki z JH Podaje link do filmiku z wejscia na ring wszystkich reprezentantow JH;) Reszta w odnośnikach do innych filmow http://pl.youtube.com/watch?v=mJZq_ZW66Sc&feature=related Quote
Zuza i Noddy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Nie wiem jak innym, ale mi nie chce sie strona z filmikiem otworzyć. Quote
jefta Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Nie wiem jak innym, ale mi nie chce sie strona z filmikiem otworzyć. teraz jest dobrze ;) Quote
Guest Reyes Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):To chyba tylko mi sie nie otwiera. Mi też nie :-( Quote
Recommended Posts