Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula no ja mieszkam nie daleko ........beniowi pomoge pisz do mnie

ktos go kupil na allegro dzwonilam ale pani nie mial czasu oddzwonic jest z katowic ........czy taka osoba sie z toba kontaktowała .........mam takie namiary na nią

a-trans100 (0)
Agnieszka Zioła
1 Maja 144/8
40-231 Katowice
604179242

Posted

No to teraz możemy sobie pogratulować. ANETTA dzięki za allegro bo to tam nowy pan odnalazł naszego pieściocha. Już to gdzieś pisałam ale wierzę w allegro:lol:
Pies zamieszkał na parafii w Sosnowcu. Ma dosyć duży teren. Mam obiecane zdjęcia i myślę, że będzie dobrze. Ksiądz jest konkretny myślę, że dobrze się nim zajmie. A, że również tam mieszkają cioteczki z dogomani to kontrola będzie na bieżąco:evil_lol:

Posted

czyli czas na pokaz szczęściarza ...( nie chcialm Cie ubiec ULa )

oto on na włościach

tu czekam na mojego pana ....czy ja nie jestem piękny

chyba sie zorientował ze to jego dom i włosci bo zacząl nas ignorowac ....i tak oto zadomowil sie na kupie piachu ...

Posted

Nic nie wiem. Ale uważam, że brak wiadomości to dobra wiadomość:lol:
A wy dziewczynki w niedzielę do kościółka wiecie gdzie macie iść?:evil_lol:

Posted

Zapomniałam:oops: ANETTA ty też możesz zdjąć już allegro.
Do księdza można iść nawet oficjalnie on nas nawet zachęcał, więc nie widzę problemu. :lol:

Posted

Bardzo się cieszę, że benek już nie mieszka w schronie, ale...

[quote name='ANETTTA']a ta piekność to kolega nerusia z ktorym bedzie sie musiał dogadac i dzielić tym panem

...czy na tej parafii trzymają doga w budzie..?! :crazyeye: I w zimę też???!

PS. Może jeśli te psy się nie zgodzą to zaproponujcie księdzu zostawienie bernardyna (bo to warunki raczej dla niego) a poszukanie lepszego domu dogowi..? :razz:

Posted

dog podobno jest psem domowym ....teraz chyba jest cieplo siedzial w tym kojcu ....a jak zobaczyl benia to biedak sie tak trząsł chyba ze strachu heheheheh jak galaretka hehehhehehe

oby im było razem dobrze .................bez ząbków ...i werczenia

Posted

ULKA12 napisał(a):
Zapomniałam:oops: ANETTA ty też możesz zdjąć już allegro.
Do księdza można iść nawet oficjalnie on nas nawet zachęcał, więc nie widzę problemu. :lol:

allegro juz sio dawno go nie ma ....a do ksiedza zajrze oj zajrze dajmy mu troche czasu

Posted

[quote name='Marka']Bardzo się cieszę, że benek już nie mieszka w schronie, ale...

...czy na tej parafii trzymają doga w budzie..?! :crazyeye: I w zimę też???!

PS. Może jeśli te psy się nie zgodzą to zaproponujcie księdzu zostawienie bernardyna (bo to warunki raczej dla niego) a poszukanie lepszego domu dogowi..? :razz:
Ten pies jest trzymany w domu, w kojcu jest zamykany wtedy kiedy ksiądz wyjeżdża poza tym chodzi luzem. Fakt na zdjęciach nie wygląda to ciekawie ale tam naprawdę jest mnóstwo pięknego terenu gdzie te psy mogą chodzić oczywiście na początku muszą być izolowane bo to jednak samce. A bernardyn ma osobny kojec i swoje posłanie. Dog jest młodym psem, też wziętym od nieodpowiedzialnego właściciela około roku temu i mam nadzieję, że się szybko dostosuje do nowej sytuacji.

• 2 weeks later...