ULKA12 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Jest tutaj ktoś z Sosnowca? Jeśli tak to bardzo proszę odezwać się do mnie na pw. Sprawa dosyć pilna. Quote
ANETTTA Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ula no ja mieszkam nie daleko ........beniowi pomoge pisz do mnie ktos go kupil na allegro dzwonilam ale pani nie mial czasu oddzwonic jest z katowic ........czy taka osoba sie z toba kontaktowała .........mam takie namiary na nią a-trans100 (0) Agnieszka Zioła 1 Maja 144/8 40-231 Katowice 604179242 Quote
ANETTTA Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ula tu jest sunia lubi dzieci koty i bedzie miec sterylke ....mials kiedys chetnego na sunie do mnie gg 3851412 klikaj co z tym sosonowcem Quote
TYGRYS-ica. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 o qurcze :crazyeye: ja to sie juz pogubilam tyle tych beniow jest ;) Quote
ANETTTA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 fotki jutro ........bo dzisija ju brak czasu .... Ula dzieki kawał dobrej roboty Quote
ULKA12 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 No to teraz możemy sobie pogratulować. ANETTA dzięki za allegro bo to tam nowy pan odnalazł naszego pieściocha. Już to gdzieś pisałam ale wierzę w allegro:lol: Pies zamieszkał na parafii w Sosnowcu. Ma dosyć duży teren. Mam obiecane zdjęcia i myślę, że będzie dobrze. Ksiądz jest konkretny myślę, że dobrze się nim zajmie. A, że również tam mieszkają cioteczki z dogomani to kontrola będzie na bieżąco:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czyli czas na pokaz szczęściarza ...( nie chcialm Cie ubiec ULa ) oto on na włościach tu czekam na mojego pana ....czy ja nie jestem piękny chyba sie zorientował ze to jego dom i włosci bo zacząl nas ignorowac ....i tak oto zadomowil sie na kupie piachu ... Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a ta piekność to kolega nerusia z ktorym bedzie sie musiał dogadac i dzielić tym panem Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 i chyba nie jest tak zle z tym zapoznawaniem się szczescia dla psiaka Quote
iwa78 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak dobrze że ktoś go zabrał ze schronu:lol: Jest piękny, napatrzeć się nie mogę:lol: Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ula oby tych beniulkow juz nie było ale jakby cos :angryy: klikaj ...... a nie wiesz dog jeszcze zyje ...wszytko ok Quote
ULKA12 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Nic nie wiem. Ale uważam, że brak wiadomości to dobra wiadomość:lol: A wy dziewczynki w niedzielę do kościółka wiecie gdzie macie iść?:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 hehhehheh no ja tam podjade przy okazji od tyłu tam od kojca strony za rzeką mozna pokukac hehehheheh a jak nie to oficjalnie Quote
ULKA12 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Zapomniałam:oops: ANETTA ty też możesz zdjąć już allegro. Do księdza można iść nawet oficjalnie on nas nawet zachęcał, więc nie widzę problemu. :lol: Quote
Marka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bardzo się cieszę, że benek już nie mieszka w schronie, ale... [quote name='ANETTTA']a ta piekność to kolega nerusia z ktorym bedzie sie musiał dogadac i dzielić tym panem ...czy na tej parafii trzymają doga w budzie..?! :crazyeye: I w zimę też???! PS. Może jeśli te psy się nie zgodzą to zaproponujcie księdzu zostawienie bernardyna (bo to warunki raczej dla niego) a poszukanie lepszego domu dogowi..? :razz: Quote
ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dog podobno jest psem domowym ....teraz chyba jest cieplo siedzial w tym kojcu ....a jak zobaczyl benia to biedak sie tak trząsł chyba ze strachu heheheheh jak galaretka hehehhehehe oby im było razem dobrze .................bez ząbków ...i werczenia Quote
ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ULKA12 napisał(a):Zapomniałam:oops: ANETTA ty też możesz zdjąć już allegro. Do księdza można iść nawet oficjalnie on nas nawet zachęcał, więc nie widzę problemu. :lol: allegro juz sio dawno go nie ma ....a do ksiedza zajrze oj zajrze dajmy mu troche czasu Quote
ULKA12 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Marka']Bardzo się cieszę, że benek już nie mieszka w schronie, ale... ...czy na tej parafii trzymają doga w budzie..?! :crazyeye: I w zimę też???! PS. Może jeśli te psy się nie zgodzą to zaproponujcie księdzu zostawienie bernardyna (bo to warunki raczej dla niego) a poszukanie lepszego domu dogowi..? :razz: Ten pies jest trzymany w domu, w kojcu jest zamykany wtedy kiedy ksiądz wyjeżdża poza tym chodzi luzem. Fakt na zdjęciach nie wygląda to ciekawie ale tam naprawdę jest mnóstwo pięknego terenu gdzie te psy mogą chodzić oczywiście na początku muszą być izolowane bo to jednak samce. A bernardyn ma osobny kojec i swoje posłanie. Dog jest młodym psem, też wziętym od nieodpowiedzialnego właściciela około roku temu i mam nadzieję, że się szybko dostosuje do nowej sytuacji. Quote
TYGRYS-ica. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no i super nastepny bernardynek w domu :multi: oby tak dalej :eviltong: Quote
ANETTTA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 czy ktos go odwiedził ..moze a czy był kontakt z ksiedzem ULa ? i cio cos wiadomo Quote
Recommended Posts