Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bylam tylko na miedzynarodowej ale mysle ze bedzie podobnie bo teren ten sam.Ja tez bym chciala kupić mala saszetke na nagrody dziewczyna powiedziala mi ze moge taka dostac ale nie wiem gdzie chodzi mi o stoisko

Posted

grrrond napisał(a):
czy w zeszłym roku na krajówce było dużo stoisk? bo kurczę nie pamiętam, a chciałam się trochę obkupić :cool3:

trochę było, mniej niż na międzynarodowej, ale zawsze to coś. Jednak ceny nie sa konkurencyjne, niestety:flop:

A.

Posted

grrrond napisał(a):
mam nadzieję, że karmę będą mieli trochę taniej.:shake:.. bo głównie o to mi chodzi...

musisz się targować,!
a czy kupujesz może w sklepach internetowych w Wwie, bo ja korzystam z b. fajnego sklepu, (kupujesz przez internet, albo zamawiasz telefonicznie i przywożą do domu lub na miejscu w sklepie, są rabaty; mogę dać ci namiar)

A.

Posted

Kupuje w sklepie internetowym, ale zamawiam przez telefon :) zookarmy.pl :] jak możesz, to prosze o namiary na priv ;]

żeby nie było offa:
czy z psem na teren wystawy można wejść z książeczką ze szczepieniami wszystkimi, czy trzeba jakieś zaświadczenia itp?

Posted

grrrond napisał(a):

czy z psem na teren wystawy można wejść z książeczką ze szczepieniami wszystkimi, czy trzeba jakieś zaświadczenia itp?

ja zabieram tylko książeczki zdrowia z aktualną wścieklizną i to wszystko (na wszelki wypadek jak poczta nie dojdzie to dowod wpłaty, rodowody i nr startowe sposuję ze strony wystawy)

A.

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Ja tam wszytko biorę.Mam troche mnijeszy problem bo tata jest weterynarzem,więc tego typu sprawy zalatwiam prawie w nocy przed wystawą.;P

szczęściara

A.

Posted

Kaya napisał(a):
Na pewno wpadne obfocić was tylko podajcie mi nr. startowy jak dojdzie :)

jasna sprawa, Wwa ma wstawić listę zgłoszonych i plan sędziowania w ten weekend
a ty będziesz sama, czy z psem?

Posted

No wiedziałam! Tyle czekałam na tę wystawę i co? 12ego mam egzamin i niestety muszę na niego iść... i do tego tak w środku dnia, że nie zdąrzę na wystawę... szkoda, że tylko na sobote się załapię... ale pofocę troszkę oczywiście. Fart jedynie, że na teriery się załapię :D bardzo proszę kogoś, kto będzie 12ego, żeby zobaczył, czy jest stoisko Brit Care i/lub Best Choice. Byłabym wdzięczna za wiadomość :loveu:

Ale wrzesień jest psi w Warszawie!
6.09 - w tę sobotę jest piknik Hill'sa na polach mokotowskich
12-13.09 - wystawa
13-14.09 (jakoś tak) - targi zoomarket w PKiN :evil_lol:

coś czuję, że zubożeję we wrześniu ... ;)

Posted

Ja bedę w sobote i w piatek I może załapie sie na jakieś zdjęcia.Będę z Westem na MP i na normalnym ringu.Jak dojdzie numer to podam.Czekam juz na tą liste wystawców i plan co gdzie kiedy.Bo w niedzielę będę pracowac na wystawie i wszytsko musze wiedzieć;)