Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss, zdjęcia husky są PIĘKNE !!! Masz może więcej ?? PLIS :oops:(chodzi mi przede wszystkim o klasę młodzieży-psów i pośrednią suk-czekoladową sunię, która dostała CWC) :)

Czy ktoś ma zdjęcia z finałów zwycięzców ras ??? (Potrzebuję zdjęć alaskan malamuta:loveu:)

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mortikia']ariss, zdjęcia husky są PIĘKNE !!! Masz może więcej ?? PLIS :oops:(chodzi mi przede wszystkim o klasę młodzieży-psów i pośrednią suk-czekoladową sunię, która dostała CWC) :)

Dziękuję bardzo:lol:
fotek mam całe mnustwo
wstawie później po fotce każdego psiaka jakiego mam i może trafi się ten lub ta o którą Ci chodzi zasygnalizujesz to dam więcej;)

Posted

[quote name='ariss']Dziękuję bardzo:lol:
fotek mam całe mnustwo
wstawie później po fotce każdego psiaka jakiego mam i może trafi się ten lub ta o którą Ci chodzi zasygnalizujesz to dam więcej;)

OK, super! Będę bardzo wdzięczna :multi:

Chodzi mi o tę sukę (zdj. z innej wystawy):

I tego psa:

:)

Masz może zdjęcia malamutów?:oops:

Posted

niestety mam tylko haszczaki:roll:

suki sobie nie przypominam:shake:
ale psiaka chyba mam:razz:tylko jak się pomyle to mi wybacz bo ta rasa nie jest moją mocną stroną;)a jeśli na tej 2 focie to Ty to chyba obok Ciebie stałam robiąc foty:hmmmm:

niestety mam tylko taką:roll:nie jest najlepszej jakości:shake:

mam jeszcze jedną;)jak łapiesz zająca:evil_lol:ale może nie będę wstawiać:diabloti:

i inne:

Posted

betty_labrador napisał(a):
ariss no i sie nie poznalysmy ;]

ja mam zdjecia z bisow ale najpierw musze znalezc czas na wstawienei ich ;]

sliczne foty!

dzięki:razz:

jeszcze się poznamy;)jak będziesz miała dostawe jakiś fajnych obróżek to daj znać,a na bank się pojawie:evil_lol::diabloti:

Posted

Czekam na zdjęcia z finałów zwycięzców ras
(chodzi przede wszystkim o alaskan malamuta:loveu:),
może ktoś będzie tak miły i wstawi...? :oops:

Ariss, dzięki za zdjęcie Firka:) Masz pw.
Posted

Ilka21 napisał(a):
mortikia jak poszło Sky'ai i Szeryfowi(bo chyba on mial byc wystawiany też)?

Cześć Ilonka:*

SKYA - kl. pośrednia, lok. 1, CWC, NSwR :loveu:
HAPPY - kl. otwarta, lok. 1, CWC :loveu:
APACZ z KLANU WYDRY - kl. otwarta, lok. 1, CWC, NPwR, BOB :multi::loveu::multi:

Wszystkie malamuciaki i husky (TOFFI-CWC,FIREK-2DOSK) ja wystawiałam, jestem dumna:multi:
Z Apaczem zostaliśmy na finały, dlatego tak proszę o zdjęcia z ringu... :oops:

Posted

No to gratki, super poszło wam:multi:. Tak myslałam,że psy pokreciłam:evil_lol: Miałam do was podejść ale nie zdazyłam bo grzywki się zaczęły, chciałam zobaczyć Sky'a bo dawno nie widziałam, jestem ciekawa czy mnie pozna:cool3:

Posted

Ilka21 napisał(a):
No to gratki, super poszło wam:multi:. Tak myslałam,że psy pokreciłam:evil_lol: Miałam do was podejść ale nie zdazyłam bo grzywki się zaczęły, chciałam zobaczyć Sky'a bo dawno nie widziałam, jestem ciekawa czy mnie pozna:cool3:

No wiesz? Ładnie to tak?:eviltong: Gdybym wiedziała, że jesteś na wystawie sama przyszłabym ze Skayutą, żeby Ci ją pokazać ;)
Dziękuję za gratulacje, jestem dumna z psiaków :) Apaczek pierwszy raz zgarnął BOBa. Sędzia był nim zachwycony. Miło słyszeć tyle pochwał o swoim ''synku'' :loveu: Skayę rozpierała energia :lol: W porównaniu z Happy wygrała Najlepszą Sukę w Rasie. Krótko mówiąc- tym razem Klan Wydry rządził na ringu :lol: Hihi. Moja husky Toffcia (pamiętasz łobuziarę?;)) zgarnęła CWC, a Firek był niestety drugi - raz na wozie raz pod wozem :cool1:

Posted

No fajnie, mnie też sukcesiki moich dzieciaków cieszą.A gdzie teraz jedziecie bo ja Wrocław,NDM i może Poznan.Odp mi na pw ,zeby tu nie offować bo wkoncu nas utłuką:evil_lol: