Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
To straszne, ledwo uda sie wyciągnąć jednego jamnisia a na jego miejscu juz jest drugi -jakiś koszmar.

Oj tak, ja cały czas mam jednak nadzieję, ze ta psina ma swój dom. I może to ten dom nie może sobie poradzić ze znalezieniem jej. No bo pomimo wszystko ciągle nie mogę dopuścić do siebie myśli że można psa się pozbyć tylko dlatego że wiekowy.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj cioteczki, to nie Pelasia, to nie Stefunia,to istna moja Zuzinka...
Wszystkie wiemy,jak jamnisie czują się w schronie,jak małe mają tam szanse na przeżycie.Czy naprawdę nie możemy nic zrobić oprócz czekania na właścicieli sunieczki, którzy tak naprawdę już dawno powinni jej szukać(jeśli zginęła)...?

Posted

Ojej cioteczki ale się ruch zrobił u staruszki!

Ja się juz dowiadywałam co i jak.

Więc tak schronisko wyda psicę warunkowo do momentu zakończenia kwarantanny.Musiałaby zostać we Wrocławiu -jakby znalazł sie właściciel, zeby
była na miejscu.Musze się zorientować jeszcze ale może mogłaby być ten tydzień u mnie.
Co do chip'a nie mam jeszcze numeru sprobuje cos podziałac.
Tanitko a ten tymczas u Ciebie po Swietach jest pewny?

Posted

Dorotko nie dam rady pojechać dzisiaj do schronu więc nie wiem co u niej- ale mam nadzieję ,że staruszka jakoś sobie radzi - choć to dla niej na pewno bardzo trudne.Może się wyjaśni co z tym czipem -ja osobiście mam przeczucie , że ją jednak wyrzucono ale obym sie myliła!

Posted

iwa77 napisał(a):
Dorotko nie dam rady pojechać dzisiaj do schronu więc nie wiem co u niej- ale mam nadzieję ,że staruszka jakoś sobie radzi - choć to dla niej na pewno bardzo trudne.Może się wyjaśni co z tym czipem -ja osobiście mam przeczucie , że ją jednak wyrzucono ale obym sie myliła!

Czekam zatem. Jakie ona ma smutne te oczęta :(