BellaLab Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):jesteśmy;) Hura :lol: Witamy :)A może coś więcej?:cool3::cool3::evil_lol::mad: Quote
Inkaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):jesteśmy;) iii? Generalnie czekam na obfitą relację, nie zadowoliłam się 'jesteśmy' :lol: Quote
Ania :) Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):jesteśmy;) Super :multi: to teraz relacje :D Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Hej Wam:loveu::cool3: szybciutko fotki i relacje poprosze:diabloti: Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):jesteśmy;) Tylko tyle ? :roll::eviltong: Quote
Kinia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 BellaLab napisał(a):Hura :lol: Witamy :)A może coś więcej?:cool3::cool3::evil_lol::mad: Inkaa napisał(a):iii? Generalnie czekam na obfitą relację, nie zadowoliłam się 'jesteśmy' :lol: Ania :) napisał(a):Super :multi: to teraz relacje :D Pusiakowa napisał(a):hej:) zegnamy sie:(:hand: Kaya93 napisał(a):Hej Wam:loveu::cool3: szybciutko fotki i relacje poprosze:diabloti: Dynamique napisał(a):Tylko tyle ? :roll::eviltong: agaciaaa napisał(a):Czekam na relacje i fotki z obozu ;) Potrzymam Was troszke w napięciu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Widze, że tu ogromny ruch, aż własnym oczom nie wierzę:crazyeye: Jestem mega dumna z Pana eM :multi::multi::multi: Quote
BellaLab Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):Potrzymam Was troszke w napięciu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Widze, że tu ogromny ruch, aż własnym oczom nie wierzę:crazyeye: Jestem mega dumna z Pana eM :multi::multi::multi: :mad::mad::mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Kinia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 BellaLab napisał(a)::mad::mad::mad::mad::mad::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BellaLab Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ładnie to tak traktować ludzi!?!?:evil_lol: Ja tu grzecznie odwiedzałam i oglądałam galerie i muszę jeszcze czekać na relacje z obozu! :shake::evil_lol::eviltong: Quote
Kinia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Dasz w koncu cos z wypadu? Spokojnie, wszystko w swoim czasie, czekam aż ktoś wstawi eM ale pewnie większość osób wraca właśnie do domu. BellaLab napisał(a):Ładnie to tak traktować ludzi!?!?:evil_lol: Ja tu grzecznie odwiedzałam i oglądałam galerie i muszę jeszcze czekać na relacje z obozu! :shake::evil_lol::eviltong: Oj tam czekać, gdybym dzisiaj wyjechała to byś jeszcze na nasz powrót czekała:evil_lol: Quote
BellaLab Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):Spokojnie, wszystko w swoim czasie, czekam aż ktoś wstawi eM ale pewnie większość osób wraca właśnie do domu. Oj tam czekać, gdybym dzisiaj wyjechała to byś jeszcze na nasz powrót czekała:evil_lol: To poczekam jeszcze trochę na foty:evil_lol: Ale choć jakaś słowna relacja by się przydała:evil_lol::eviltong: Quote
Kinia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 BellaLab napisał(a):To poczekam jeszcze trochę na foty:evil_lol: Ale choć jakaś słowna relacja by się przydała:evil_lol::eviltong: Słowną musze jeszcze przemyśleć;) Quote
Sweet Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ej weź już nam opowiedz coś no:mad: I masz foty?:razz: Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kinia napisał(a):Słowną musze jeszcze przemyśleć;) Tutaj nie ma nad czym myśleć ! :lol: Trzeba pisać ! :eviltong: Quote
BellaLab Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witam poniedziałkowo:) Czekam cierpliwie na fotorelacje :evil_lol: Quote
Recommended Posts