madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Do zobaczenia jutro! Ja już spakowana praktycznie, ech ale mi sie tych rzeczy narobiło, a plecak czemu taki ciężki to ja naprawdę nie wiem.. przeciez prawie nic w nim nie ma;d;d <tak sie wydaje>...Już wiem o której wyjeżdżamy a więc koło 9, znając życie nieco pózniej wieć pewnie na miejscu będziemy w okolicach 12:):) I gratulacje wygranej w konkursie!!! Quote
halgre Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No to będzie pełno fotek z tego obozu ... ;) Przyjemnego obozowania :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hej:) Baw się tam dobrze:D i dużo zdjęć nam przywieź:razz::razz: Quote
Kalunia_C Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Cześć! My własnie odprowadzilismy Darię i Brando do pociagu. Szkoda, ze mie udało się spotkać. Powodzenia na obozie i dobrej zabawy. Quote
BellaLab Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tak jak obiecałam zaglądam! :evil_lol: Przejrzałam doszczętnie już 132 strony galerii :diabloti: Quote
BellaLab Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ja oczekuję już jutro fotek! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania :) Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wróciliście już? :razz: Czekamy na (foto)relacje z obozu ;) Quote
Recommended Posts