Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 deer_1987 napisał(a):My bedziemy zagladac! O to bardzo się cieszę!:multi: Dynamique napisał(a):Madrzejszy niz Pancia ? :evil_lol: Może, kto wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 BellaLab napisał(a):W takim razie, czekam na powrót i jakieś sprawozdanie :evil_lol: Ja na pewno coś napisze Sprawozdanie pewnie będzie i zdjęcia oczywiście też:lol: Quote
BellaLab Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kinia napisał(a): Jutro jedziemy na obóz:multi: Mam nadzieję, ze ktoś od czasu do czasu coś tu napisze... W takim razie, czekam na powrót i jakieś sprawozdanie :evil_lol: Ja na pewno coś napisze Quote
madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja zaglądać nie będę, ale juz jutro się spotkamy na obozie więć to Ci musi wystarczyc:) Nie mogę sie doczekac:) Denis chyba tez bo juz widzi ze jakis wyjazd sie szykuj widzac sterte porozrzucanych po moim pokoju rzecy, ktore jeszcze musze gdzies zapakowac:) Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Marzenuś napisał(a):Udanego wyjazdu :) Dzięki Marzenko:loveu: madzior_ka napisał(a):Ja zaglądać nie będę, ale juz jutro się spotkamy na obozie więć to Ci musi wystarczyc:) Nie mogę sie doczekac:) Denis chyba tez bo juz widzi ze jakis wyjazd sie szykuj widzac sterte porozrzucanych po moim pokoju rzecy, ktore jeszcze musze gdzies zapakowac:) Taaa eM jak jutro zobaczy, że sie pakuje to bedzie chodził smutny, ponieważ będzie myślał, że jade bez niego. Mocno się zdziwi jak go ubiore:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Kinia']Dzięki Marzenko:loveu: Taaa eM jak jutro zobaczy, że sie pakuje to bedzie chodził smutny, ponieważ będzie myślał, że jade bez niego. Mocno się zdziwi jak go ubiore:evil_lol: I ta jego mina radosna,widok bezcenny :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Rinuś']I ta jego mina radosna,widok bezcenny :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Taaa i ten ogon, który robi siniaki na nogach:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Kinia']Taaa i ten ogon, który robi siniaki na nogach:evil_lol: Ale za to je kochamy :loveu: Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Rinuś']Ale za to je kochamy :loveu: Aż za bardzo:evil_lol: Testowałam dzisiaj kolejny obiektyw, więc nie zabijajcie za zdjęcia ale coś wstawić musze przecież. Poza tym monitor coś mi się ściemnił:shake: Quote
madzior_ka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jaki dostojny Marley na tym ostatnim zdjęciu:) Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 madzior_ka napisał(a):Jaki dostojny Marley na tym ostatnim zdjęciu:) Bo to arystokrata:evil_lol: Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Fauka napisał(a):A nieznośny jak ten ksiązkowy to jest? :P Tylko troszeczke:lol: Quote
halgre Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Prześliczne te zdjęcia ...:loveu::loveu::loveu: A można wiedzieć - jaki to obiektyw testowałaś :roll: Quote
BellaLab Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Fotki cud miód :loveu: Czekam na te z obozu:lol: Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='halgre58']Prześliczne te zdjęcia ...:loveu::loveu::loveu: A można wiedzieć - jaki to obiektyw testowałaś :roll: testowałam sobie Heliosa 44mm:loveu: [quote name='BellaLab']Fotki cud miód :loveu: Czekam na te z obozu:lol: oj to troszke sobie jeszcze poczekasz:diabloti: Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 o zobaczcie: http://pl.uniteddogs.com/campaign/cover2009/results/p794058 trzeba sobie skopiować i wkleić :multi::multi::multi::multi: Quote
BellaLab Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Kinia']o zobaczcie: http://pl.uniteddogs.com/campaign/cover2009/results/p794058trzeba sobie skopiować i wkleić :multi::multi::multi::multi: Gratuluje!!! Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Musze przyznać, że się nie spodziewałam:multi: Quote
Ania&Fibi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Piękne fotki. Szczególnie ta z profilu. :loveu: A co to za obóz? :p Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Ania&Fibi napisał(a):Piękne fotki. Szczególnie ta z profilu. :loveu: A co to za obóz? :p dzięki;) Agility w Horni Suchej;) Quote
halgre Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 HELIOS 44M-4 58mm/2 :: test obiektywu z mocowaniem M42 Ten ...? Quote
Dynamique Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ale fajne fotki :loveu: Ja to nie znam sie na tym i nie mam talentu, więc nawet nie mam po co zbierać na taki aparat :lol: Quote
Recommended Posts