Bzikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To ile on ma tych chustek? :lol: Zazdrościmy całego tygodnia z agility, nasz obóz dopiero pod koniec sierpnia ;) Quote
Kinia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Bzikowa']To ile on ma tych chustek? :lol: Zazdrościmy całego tygodnia z agility, nasz obóz dopiero pod koniec sierpnia ;) Sporo:evil_lol: Kiedyś pisałam w galerii ile tego ma i nawet zdjęcie było, ale dam dla Ciebie znowu do tego jeszcze: -jedna biała -jedna czarna -dwie polarowe -jedna z MP Quote
Dynamique Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No co ! Marley po prostu lubi się ubierać modnie ! :eviltong: Na każdą okazje ma jakąś chusteczke :eviltong: Np: pod kolor ubrania panci :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kinia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 BellaLab napisał(a):A karma dojechała w końcu?? Tak o 19.40 we wtorek:angryy: Kurierzy zawsze dociekrają do nas na końcu Dynamique napisał(a):No co ! Marley po prostu lubi się ubierać modnie ! :eviltong: Na każdą okazje ma jakąś chusteczke :eviltong: Np: pod kolor ubrania panci :eviltong::eviltong::eviltong: Marley poprotu ma dobry gust i wie jak się ubrać. Przecież to on wybiera sobie chustke jak ja się nie moge zdecydować:evil_lol: Karze mu przynieść chusteczke i przynosi którą chce:p Quote
Dynamique Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Marley poprotu ma dobry gust i wie jak się ubrać. Przecież to on wybiera sobie chustke jak ja się nie moge zdecydować:evil_lol: Karze mu przynieść chusteczke i przynosi którą chce:p haha :evil_lol: Dobre :lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Dynamique napisał(a):haha :evil_lol: Dobre :lol::evil_lol: Taaa zdecydowanie najczęściej przynosi żółtą:lol: Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ale on ma tych chustek:crazyeye: :crazyeye: ale nic dziwnego slicznie w nich wyglada:loveu: :loveu: Quote
Kinia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Marta_Ares napisał(a):ale on ma tych chustek:crazyeye: :crazyeye: ale nic dziwnego slicznie w nich wyglada:loveu: :loveu: Więcej chustek niż obroży:lol: Ania&Fibi napisał(a):Ma gust chłopak. Też wybrałabym żółtą. ;) ja go najbardziej lubie w zółtej;) Quote
Berneska Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3631.jpg my mamy też taką czerwoną :cool3: i z mojego psa też :cool3: A faktycznie w żółtej wygląda bajecznie :loveu: Ale w zielonej chyba też :cool3: Nie widziałam zdj w samej zielonej, ale z tego co tu widać też ładnie wygląda :loveu: Quote
Kinia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Berneska']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3631.jpg my mamy też taką czerwoną :cool3: i z mojego psa też :cool3: A faktycznie w żółtej wygląda bajecznie :loveu: Ale w zielonej chyba też :cool3: Nie widziałam zdj w samej zielonej, ale z tego co tu widać też ładnie wygląda :loveu: W zielonej wygląda tak: A poza tym ładnemu we wszystkim ładnie:p Quote
Bzikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Żółta najfajniej kontrastuje z czarnym :loveu: :D Quote
taxelina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ciekawa masz pasje zbierania rzeczy dla psa - akurat chustki :D Quote
Dynamique Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ja go najbardziej lubie w zółtej;-) Widzisz... chce udobruchać Pancie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
madzior_ka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ależ macie tych hustek - i jak eM w nich twarzowo wygląda;) a ja wyprałam Deniosowi obroże z Rogza (ja zaś na tym punkcie mam świra;d, choc ostatnio troche przystopowałam:) i również byłam na zakupach:) Kupilam mu płucka suszone, ze swieżych rzeczy serda z kurczaka;d, do tego ciasteczka wątróbkowe,które mu własnoręcznie upiekłam, a i nową piłeczkę ma:) Quote
BellaLab Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 W żółtej mu zdecydowanie najbardziej do pyska :evil_lol: Ale ładnemu we wszystkim ładnie :lol: Quote
Inkaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_0033.jpg Świetna! Zielony my pasuje! Obroża też niczego sobie. Ileee chustek! Mniej więcej tyle, ile my posiadaliśmy kiedyś obroży! Ale jakiś czas temu (diabeł mnie chyba podkusił :cool1:) połowę sprzedałam. A bandamek/chustek nie mamy wcale. A nie, przepraszam! Mamy jedną, ale jakby ... hmmm ... ciut za dużą. Quote
Kalunia_C Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Cześć Kinia! Chcemy wybrać się z Darianną i Brando na spacerek na Kaplicówkę dzisiaj o 14:30. Jeśli macie ochotę iść z nami, to zapraszamy o 14:30 pod kościołem ewangelickim w Skoczowie. Pozdrawiam Quote
Kinia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Bzikowa']Żółta najfajniej kontrastuje z czarnym :loveu: :D zgadzam się;) [quote name='deer_1987']Ciekawa masz pasje zbierania rzeczy dla psa - akurat chustki :D No każdy coś zbiera, ja akurat chustki:cool1: [quote name='Martunia']We wszystkich pięknie wygląda. :loveu: Dzięki [quote name='Dynamique']Widzisz... chce udobruchać Pancie :eviltong::eviltong::eviltong: jasne w końcu to mądry pies:evil_lol: [quote name='madzior_ka']Ależ macie tych hustek - i jak eM w nich twarzowo wygląda;) a ja wyprałam Deniosowi obroże z Rogza (ja zaś na tym punkcie mam świra;d, choc ostatnio troche przystopowałam:) i również byłam na zakupach:) Kupilam mu płucka suszone, ze swieżych rzeczy serda z kurczaka;d, do tego ciasteczka wątróbkowe,które mu własnoręcznie upiekłam, a i nową piłeczkę ma:) Ja też miałam piec, ale jak mama zobaczyła ile wydałam w zoologicznym, a potem jeszcze chciałam wątróbke to powiedziała, że to już koniec bo ona nie może patrzeć na to jak przez tego psa ja bankrutuje, a ona musi potem dawać kase:diabloti: [quote name='BellaLab']W żółtej mu zdecydowanie najbardziej do pyska :evil_lol: Ale ładnemu we wszystkim ładnie :lol: właśnie;) [quote name='Inkaa']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_0033.jpg Świetna! Zielony my pasuje! Obroża też niczego sobie. Ileee chustek! Mniej więcej tyle, ile my posiadaliśmy kiedyś obroży! Ale jakiś czas temu (diabeł mnie chyba podkusił :cool1:) połowę sprzedałam. A bandamek/chustek nie mamy wcale. A nie, przepraszam! Mamy jedną, ale jakby ... hmmm ... ciut za dużą. Ja naszych chustek nigdy nie oddam. Mój przystojniak je uwielbia i czuje się bardziej dowartościowany;) [quote name='BellaLab']Hej Wam :hand: cześć!!! [quote name='Kalunia_C']Cześć Kinia! Chcemy wybrać się z Darianną i Brando na spacerek na Kaplicówkę dzisiaj o 14:30. Jeśli macie ochotę iść z nami, to zapraszamy o 14:30 pod kościołem ewangelickim w Skoczowie. Pozdrawiam Oj nie dam rady, tata pojechał już rano na działke my zostaliśmy w domu, bo tam jest bardzo dużo wody, więc szkoda jechać:shake: Jutro jedziemy na obóz:multi: Mam nadzieję, ze ktoś od czasu do czasu coś tu napisze... Quote
Dynamique Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jasne w końcu to mądry pies:evil_lol: Madrzejszy niz Pancia ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts