Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz obejrze strone;) my mamy jakąś staaara nawet nie wiem czy jeszcze działa (denis.dog.pl) ale zaieram sie od hm.. nawet nie licze od kiedy za jej aktualizację i zmiane i nie moe sie zabrać..

a Denis dzisiaj zachipowany został i tez dostalismy różowa gumeczkę informująca o tym:) Tylko ona jest jakas dziwna i ciezko ja pryzczepić do czegokolwiek - ale cos wymyślę;)

Nam też dzisiaj karma przyszła Acana Sport&Agility prwsze wrażenia super, ziarenka fajne rozmiarowo - Denis będzie gryzł a nie połykał, bo są troche większe, a pachnie tak, że mały od worka nie chciał odejsć;)

Posted

[quote name='BellaLab']Prosze
Pies, pasja, �ycie, mi�o�� - Onet.pl Blog

Ja miałam czekać na frisbee... i czekałam, aż w końcu straciłam nadzieje, ze dziś będzie i poszłam z psicą na spacer i teraz muszę iść to odebrać

A my przez to czekanie nie poszliśmy na spacer i nie mamy karmy...

[quote name='madzior_ka']Zaraz obejrze strone;) my mamy jakąś staaara nawet nie wiem czy jeszcze działa (denis.dog.pl) ale zaieram sie od hm.. nawet nie licze od kiedy za jej aktualizację i zmiane i nie moe sie zabrać..

a Denis dzisiaj zachipowany został i tez dostalismy różowa gumeczkę informująca o tym:) Tylko ona jest jakas dziwna i ciezko ja pryzczepić do czegokolwiek - ale cos wymyślę;)

Nam też dzisiaj karma przyszła Acana Sport&Agility prwsze wrażenia super, ziarenka fajne rozmiarowo - Denis będzie gryzł a nie połykał, bo są troche większe, a pachnie tak, że mały od worka nie chciał odejsć;)
Nie działa mi strona:-(

Ja tą gumke przyczepiłam do obroży, poprostu włożyłam w nią obroże. Teraz mam Pana eM w ciemnej obroży z różową gumką:evil_lol:

A nam nie przyszła, mieszkamy w takim miejscu, że kurierzy docierają tu na końcu. Czekałam do 18 i nic. Wczoraj pałąki przyszły o 17.45:roll: Mam nadzieję, że jutro nam przywiozą.

Poza tym jesteśmy uziemieni w domu. Drzwi się zepsuły przez wilgoć i żeby zamknąć trzeba bardzo mocno nimi walnąć, ale ja się boje, ze jak walne to wylecą z zawiasów:evil_lol: Także siedzimy w ogrodzie, a jak ktoś wróci do domu to dopiero gdzieś pójdziemy.

Posted

I to też jest dobry pomysł, żeby włożyć w nią obrożę tylko nie każda się da, a Denis dużo(no.. kilka) ma półzaciskowych nie rozpinanych, ale cos wymyślę:)

a zdjęcie śliczne, ja też ostatnio się ogrodem mamy zainspirowałam:) ale takie cuda mi jeszcze nie wychodzą:)

Posted

madzior_ka napisał(a):
I to też jest dobry pomysł, żeby włożyć w nią obrożę tylko nie każda się da, a Denis dużo(no.. kilka) ma półzaciskowych nie rozpinanych, ale cos wymyślę:)

a zdjęcie śliczne, ja też ostatnio się ogrodem mamy zainspirowałam:) ale takie cuda mi jeszcze nie wychodzą:)

Ja ledwo przecisnęłam rogza przez to, i prawie sobie złamałam klips;)

Które cuda? ja tu nic takiego nie widze

Posted

[quote name='Kinia']Dzięki za komentarze.
Chwilowo nie mam zdjęć Pana eM, może się pojawią ale nie obiecuje:oops:
Ale za to mam www:lol:
Narazie jest w trakcie robienia, więc w sumie nie ma co oglądać, ale gdyby ktoś miał jakieś opinie na temat www to bardzo proszę o napisanie;)
Aaaa no i ktoś chce jeszcze być w linkach??
Marley czyli Pan eM

Aaaa i jeszcze jedno: macie polskie znaki na www?

Dobrze , to poczekamy na fotki:eviltong::eviltong:
I ja poproszę , bo chcę być w linkach:evil_lol:

Posted

[quote name='BellaLab']A ja widzę, choćby to: http://photos.nasza-klasa.pl/3162651/27/other/std/a4e5d6fec5.jpeg

dzięki:loveu:
[quote name='Ania&Fibi']Śliczny owad. :loveu:
dziękuje!
[quote name='Martunia']Robisz cudowne zdjęcia. :loveu::loveu::loveu:
Równeż dziękuje!
[quote name='bianka19']Dobrze , to poczekamy na fotki:eviltong::eviltong:
I ja poproszę , bo chcę być w linkach:evil_lol:
Tylko podaj mi adres strony/bloga;)

Dzisiaj idziemy na godzinke na agility. Umówilam się o 11 i to był wielki błąd, będzie strasznie gorąco, a jeszcze trzeba tam dojść:shake:

Posted

BellaLab napisał(a):
I jak było na agility??

A nawet mi nie mów:shake: Masakra, 30 stopni i zero cienia:shake:
Grubas pokochał tunele, z huśtawki zeskoczył bo genialna pańcia zapomniała ją przytrzymać. Na palisade w ogóle nie chciał włazić... Większość czasu przeleżał pod palisadą:evil_lol: No na koniec zaprezentował sztuczki, to mu sie akurat bardzo udało:lol: I Pani Aneta zawiozła nas do domu:p

Posted

Kinia napisał(a):
Grubas pokochał tunele, z huśtawki zeskoczył bo genialna pańcia zapomniała ją przytrzymać. Na palisade w ogóle nie chciał włazić... Większość czasu przeleżał pod palisadą:evil_lol: No na koniec zaprezentował sztuczki, to mu sie akurat bardzo udało:lol: I Pani Aneta zawiozła nas do domu:p

I tak podziwiam ze byliście w stanie biegać w taki upał, na dodatek bez grama cienia.

Posted

Oj współczuję.. ale u nas tez upały dopiero popołudniu się zaczęło robić lepiej, po tym deszczu, ale i tak dzisiaj ostrzygłam Denisa bo jednak lżej mu będzie biegac w króciutkiej fryzurce;)

Posted

No ja się nie dziwię, że w taką pogodę Marley nie ma najlepszej kondycji - w końcu to masywny a na dodatek czarny pies ;) więc i tak jest dzielny :loveu:

Posted

Kinia napisał(a):

Uhuhu... u Nas ostatnio było podobnie. Tyle, ze mieliśmy trochę cienia i ćwiczyliśmy o 18:00, ale i tak za gorąco. Też coś w granicach 25-30 stopni :angryy: Juz mam dosyć tej pogody. Może być gorąco,ale bez przesady :roll:

Posted

[quote name='BellaLab']I tak podziwiam ze byliście w stanie biegać w taki upał, na dodatek bez grama cienia.
cień był, ale tylko pod palisadą:roll:
[quote name='madzior_ka']Oj współczuję.. ale u nas tez upały dopiero popołudniu się zaczęło robić lepiej, po tym deszczu, ale i tak dzisiaj ostrzygłam Denisa bo jednak lżej mu będzie biegac w króciutkiej fryzurce;)
Pewnie, że w krótkiej lepiej, skura lepiej oddycha itd.
[quote name='Bzikowa']No ja się nie dziwię, że w taką pogodę Marley nie ma najlepszej kondycji - w końcu to masywny a na dodatek czarny pies ;) więc i tak jest dzielny :loveu:
Wiesz, jak pobędzie z 5minut na ślońcu to dosłownie parzy ręce:roll:
[quote name='Kaya93']Hej Wam:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Bartiśkowa_']Hej Marleyowi :loveu:
[quote name='halgre58']Cześć ...
hejo:multi:
[quote name='Dynamique']Uhuhu... u Nas ostatnio było podobnie. Tyle, ze mieliśmy trochę cienia i ćwiczyliśmy o 18:00, ale i tak za gorąco. Też coś w granicach 25-30 stopni :angryy: Juz mam dosyć tej pogody. Może być gorąco,ale bez przesady :roll:
Dokładnie
[quote name='bianka19']Heej wam!:loveu::loveu:
cześć!
[quote name='Kalunia_C']Przyszłam się przywitać, bo dawno mnie nie było, ale Ty też coś nas ostatnio nie odwiedzasz :mad: a u nas nowe zdjęcia.
Pozdrawiam
Przed chwilką byłam:lol:

Kupiłam Panu eM 50 ciasteczek i 4 kości prasowane na obóz. Po wejściu do domu, po minucie na podłodze była kałuża śliny i musiałam myć całą kuchnie:evil_lol:. kupiłam mu jeszcze ryż jako dodatkowa energia... I najważniejsze wyprałam wszystkie jego chustki:lol: