Ania&Fibi Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kinia napisał(a):Cieszyn to miasto graniczne z Czechami, śląskie. Dokładniej Śląsk Cieszyński;) Ach, no właśnie. Ostatnio się pytałam kogoś i zapomniałam. :lol:;) Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ania&Fibi napisał(a):Ach, no właśnie. Ostatnio się pytałam kogoś i zapomniałam. :lol:;) Mam nadzieję, że teraz już zapamiętasz;) Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cześć wieczorową porą :) u nas padało a zaraz będzie burza :p fajne zabaweczki;) A. Quote
Bewarka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Inne/IMG_3954.jpg :turn-l:... Marley to istny potfur, ja mam dwa małe CSy i są całe, może jedynie mocno porysowane :p :diabloti: :evil_lol: Ale ma zabawek :D To teraz czekamy na psaaa...:) Quote
madzior_ka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 "Kinia" napisał(a): Co do obozu to aktualnie prowadze walke z facetem od namiotu i nie wiem czy będe miała gdzie spać i czy mój namiot się nie zawali jak tak dalej pójdzie:shake:. Proponuję Ci zadać te pytania w obozowym temacie, tam się pewnie Hanik odezwie, a ona byla w zeszłym roku:) Umiesz gotować, bo ja chyba będe żyła na gorących kubkach itp:evil_lol: u nas wyszło słoneczko:multi::multi::multi::multi::multi: (...) Moje plany co do slalomu narazie nie wyglądają kolorowo. Jesteśmy przy 9cm, a zostało mało czasu. Poza tym mamy problemy... Teraz bardzo staniał... Ja namiot mam juz załątwiony, dzisiaj juz dostałam potwierdzenie, że jechać też mam z kim, a co do gotowania to hm... gorące kubki na pewno wezme, a jeśli chodzi o gotowanie to u mnie nie najgorzej z tym - przynajmniej z tym co ja jadam czyli wege:) Więc ja mogę przez ten tydzien gorące kubki przeplatać makaronami z różnymi sosami i będe w 7 niebie:) A co do C40D to rzeczywiscie staniał, choc teraz chyba juz ciezko dostac go nowego, ja kupowałam jakos w marcu jak wchodził 50D to i tak musiałąm sie nadzwonc po sklepach gdzie akurat mieli jeszcze 40d ale sie udało i nieee zaluje:) U nas tez dzis na chwilk wyszlo słoneczko choc obecnie znowu pada..;/ ale wyciągłam dzis slalom i zrobiłam Denisowi powtórke - super pracował! Swego czasu robiłam tunelowo ale daawno i myślałam ze bedzie trzeba dluzej przypominac a tu kilka razy na lekko rozstawionym, potem juz w lini prostej i super bylo. Nawet udalo sie go nagradzac zabawkami:) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Pan Em to wybredniś :evil_lol: u Bartleja najważniejszą rolę odgrywają zabawki piszczące i maskotki :loveu: sznury mu nie podchodzą Quote
halgre Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Georgia]Witam ... [/FONT] [FONT=Georgia]Zabawek, a zabawek :crazyeye::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Taki sznur Dindek też kiedyś miał, ale ... niedługo :shake::grins:[/FONT] Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Izabela124.']No, strasznie szybko się ją czyta Ale przynajmniej się nie nudzi:p [quote name='Maks i Spark']Cześć wieczorową porą :) u nas padało a zaraz będzie burza :p fajne zabaweczki;) A. U nas w nocy była burza, co chwile mialam jasno w pokoju, a grubas poszedł o 11 na siku i nawet się nie przejął jasnością:lol: [quote name='Martunia']Ale ciekawe są te zabawki. :cool3: Zaraz znajde jakieś fotki eM [quote name='Bewarka']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Inne/IMG_3954.jpg :turn-l:... Marley to istny potfur, ja mam dwa małe CSy i są całe, może jedynie mocno porysowane :p :diabloti: :evil_lol: Ale ma zabawek :D To teraz czekamy na psaaa...:) CSy giną po pierwszym wyjściu do ogrodu, dlatego już ich nie kupuje [quote name='madzior_ka']Ja namiot mam juz załątwiony, dzisiaj juz dostałam potwierdzenie, że jechać też mam z kim, a co do gotowania to hm... gorące kubki na pewno wezme, a jeśli chodzi o gotowanie to u mnie nie najgorzej z tym - przynajmniej z tym co ja jadam czyli wege:) Więc ja mogę przez ten tydzien gorące kubki przeplatać makaronami z różnymi sosami i będe w 7 niebie:) A co do C40D to rzeczywiscie staniał, choc teraz chyba juz ciezko dostac go nowego, ja kupowałam jakos w marcu jak wchodził 50D to i tak musiałąm sie nadzwonc po sklepach gdzie akurat mieli jeszcze 40d ale sie udało i nieee zaluje:) U nas tez dzis na chwilk wyszlo słoneczko choc obecnie znowu pada..;/ ale wyciągłam dzis slalom i zrobiłam Denisowi powtórke - super pracował! Swego czasu robiłam tunelowo ale daawno i myślałam ze bedzie trzeba dluzej przypominac a tu kilka razy na lekko rozstawionym, potem juz w lini prostej i super bylo. Nawet udalo sie go nagradzac zabawkami:) Ja pewnie też będe na makaronach, bo to jedyne cos jakoś mi wychodzi:evil_lol: Ja kupiłam mojego 1 czerwca 2008, wtedy był jeszcze drogi, również nie żałuję chociaż mam problemy z errorem99 Mojemu czarnemu nie chce się slalomować i robi to wooooolno, nie wiem co mu się wczoraj odmieniło, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej:) [quote name='Bartiśkowa_']Pan Em to wybredniś :evil_lol: u Bartleja najważniejszą rolę odgrywają zabawki piszczące i maskotki :loveu: sznury mu nie podchodzą u nas najważniejsze, żeby dało się przeciągać [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Witam ... [/FONT] [FONT=Georgia]Zabawek, a zabawek :crazyeye::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Taki sznur Dindek też kiedyś miał, ale ... niedługo :shake::grins:[/FONT] Troszke się tego nazbierało:) Znowu nie pada i jest ciepło:multi: Kondycja pana eM jest tak słaba, że aż nie wierze, że może z nim być tak źle:shake: Podobno od soboty ma być ładnie, ale 30 stopni, jakoś przetrwamy. Quote
cockermaister Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sliczny z niego pies :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Kinia'] U nas w nocy była burza, co chwile mialam jasno w pokoju, a grubas poszedł o 11 na siku i nawet się nie przejął jasnością:lol: Znowu nie pada i jest ciepło:multi: Kondycja pana eM jest tak słaba, że aż nie wierze, że może z nim być tak źle:shake: Podobno od soboty ma być ładnie, ale 30 stopni, jakoś przetrwamy. [FONT=Georgia]U nas też była w nocy burza. Dzisiaj od rana jest jako tako ... słońce przeplatane z chmurami, ale zapowiadali znów burze i deszcze ... :diabloti: Od soboty ma być ładnie, ale czy nie będzie burzy ... [/FONT] Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='cockermaister']Sliczny z niego pies :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy! [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]U nas też była w nocy burza. Dzisiaj od rana jest jako tako ... słońce przeplatane z chmurami, ale zapowiadali znów burze i deszcze ... :diabloti: Od soboty ma być ładnie, ale czy nie będzie burzy ... [/FONT] Moim zdaniem od soboty zacznie się wakacyjna pogoda;) Quote
kaskaSz Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja też mam nadzieję, że pogoda się poprawi. :mad: Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='kaskaSz']Ja też mam nadzieję, że pogoda się poprawi. :mad: Poprawi sięm przecież nie może ciągle padać;) Quote
.Labradore. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 jeeejku! Jakie śliczne fotki robisz:loveu: A Marleyek to taki cudny model! Pasujecie do siebie:p Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Asiqs napisał(a):jeeejku! Jakie śliczne fotki robisz:loveu: A Marleyek to taki cudny model! Pasujecie do siebie:p Dziękuje za tak miłe słowa:oops::oops::oops: A tak w ogóle to byliśmy dziś na dłuzej w ogrodzie, stan czereśni przez te deszcze jest straszny, okropnie popękały:shake: Marley jak biegnie to wyrywa trawe i zostaje bagno, taki wariat:evil_lol: Slalom mu coraz fajniej wychodzi, czasami jeszcze pomija ostatnią tyczkę, albo wypada jak biegniemy od drugiej strony, nie wiem czemu tak robi, przecież zawsze robiliśmy w każdą strone tyle samo powtórzeń... Quote
.Labradore. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kinia napisał(a):Dziękuje za tak miłe słowa:oops::oops::oops: A tak w ogóle to byliśmy dziś na dłuzej w ogrodzie, stan czereśni przez te deszcze jest straszny, okropnie popękały:shake: Marley jak biegnie to wyrywa trawe i zostaje bagno, taki wariat:evil_lol: Slalom mu coraz fajniej wychodzi, czasami jeszcze pomija ostatnią tyczkę, albo wypada jak biegniemy od drugiej strony, nie wiem czemu tak robi, przecież zawsze robiliśmy w każdą strone tyle samo powtórzeń... może mu sie pomieszało:evil_lol: a ćwiczycie na torze? Quote
cockermaister Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3673.jpg śliczna mordeczka :loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Merleyek jest poprostu przecudowny :loveu: Uwielbiam labki a zwłaszcza czarniutkie ;) Zapraszam do mnie Quote
Dynamique Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jakie fajne łapeczki :loveu: Mój też czasem wypada na ostatniej tyczce [tyle, ze on już robi normalnie slalom]... z tego co patrzyłam np: na zawodach to własnie często psy wypadają na ostatniej tyczce :cool1: Geniuszem agilitowym nie jestem i się nie znam mocno, ale jestem ciekawa dlaczego tak się dzieje :razz: Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Asiqs']może mu sie pomieszało:evil_lol: a ćwiczycie na torze? Aktualnie tylko w ogrodzie:roll: [quote name='cockermaister']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3673.jpg śliczna mordeczka :loveu::loveu: dzięki [quote name='bianka19']Merleyek jest poprostu przecudowny :loveu: Uwielbiam labki a zwłaszcza czarniutkie ;) Zapraszam do mnie Dziękujemy:loveu: [quote name='Dynamique']Jakie fajne łapeczki :loveu: Mój też czasem wypada na ostatniej tyczce [tyle, ze on już robi normalnie slalom]... z tego co patrzyłam np: na zawodach to własnie często psy wypadają na ostatniej tyczce :cool1: Geniuszem agilitowym nie jestem i się nie znam mocno, ale jestem ciekawa dlaczego tak się dzieje :razz: Mi się wydaje, ze jak pies chce szybciej skręcić to już tą ostatnią omija, dlatego ja mam lekko po skosie od końca slalomu wbity patyk i po slalomie każe psu go obiec, dzięki temu uczy się, że ma nie skręcać tak szybko i nie wypada często. Quote
madzior_ka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 My tez slalomujemy teraz - mam nadzieje ze na obozie uda sie srawic by Denis wbiegał w niego a nie zwalniał... bo tyczek nie omija ale wlasnie z tempem mamy ptoblem.. a co do burzy oj u nas bylo, grzmiało strasznie przez co przez jakies 2 godziny tylko drzemałam a nie spałam głaskajac Denisa ktory mi sie wpychał pod ręke dysząc i trzęąc... momentami wchodzil mi prawie na głowe, potem znowu wkopywał się pod kołre i tak non stop... Quote
Bewarka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3673.jpg Achh, piękne...! :loveu: [quote name='Kinia'] CSy giną po pierwszym wyjściu do ogrodu, dlatego już ich nie kupuje Toż mówie, że Marley potfur :diabloti: Właśnie moimi CeeSami bawiła się nie tylko Nika, ale też kilka razy znajomy ON i dalej żyją, a to są te mini :evil_lol: Quote
Recommended Posts