Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia napisał(a):
Cieszyn to miasto graniczne z Czechami, śląskie. Dokładniej Śląsk Cieszyński;)

Ach, no właśnie. Ostatnio się pytałam kogoś i zapomniałam. :lol:;)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania&Fibi napisał(a):
Ach, no właśnie. Ostatnio się pytałam kogoś i zapomniałam. :lol:;)

Mam nadzieję, że teraz już zapamiętasz;)

Posted

"Kinia" napisał(a):

Co do obozu to aktualnie prowadze walke z facetem od namiotu i nie wiem czy będe miała gdzie spać i czy mój namiot się nie zawali jak tak dalej pójdzie:shake:. Proponuję Ci zadać te pytania w obozowym temacie, tam się pewnie Hanik odezwie, a ona byla w zeszłym roku:) Umiesz gotować, bo ja chyba będe żyła na gorących kubkach itp:evil_lol:

u nas wyszło słoneczko:multi::multi::multi::multi::multi:
(...)
Moje plany co do slalomu narazie nie wyglądają kolorowo. Jesteśmy przy 9cm, a zostało mało czasu. Poza tym mamy problemy...

Teraz bardzo staniał...

Ja namiot mam juz załątwiony, dzisiaj juz dostałam potwierdzenie, że jechać też mam z kim, a co do gotowania to hm... gorące kubki na pewno wezme, a jeśli chodzi o gotowanie to u mnie nie najgorzej z tym - przynajmniej z tym co ja jadam czyli wege:) Więc ja mogę przez ten tydzien gorące kubki przeplatać makaronami z różnymi sosami i będe w 7 niebie:)

A co do C40D to rzeczywiscie staniał, choc teraz chyba juz ciezko dostac go nowego, ja kupowałam jakos w marcu jak wchodził 50D to i tak musiałąm sie nadzwonc po sklepach gdzie akurat mieli jeszcze 40d ale sie udało i nieee zaluje:)

U nas tez dzis na chwilk wyszlo słoneczko choc obecnie znowu pada..;/ ale wyciągłam dzis slalom i zrobiłam Denisowi powtórke - super pracował! Swego czasu robiłam tunelowo ale daawno i myślałam ze bedzie trzeba dluzej przypominac a tu kilka razy na lekko rozstawionym, potem juz w lini prostej i super bylo. Nawet udalo sie go nagradzac zabawkami:)

Posted

[FONT=Georgia]Witam ... [/FONT]

[FONT=Georgia]Zabawek, a zabawek :crazyeye::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]Taki sznur Dindek też kiedyś miał, ale ... niedługo :shake::grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']No, strasznie szybko się ją czyta
Ale przynajmniej się nie nudzi:p

[quote name='Maks i Spark']Cześć wieczorową porą :)

u nas padało a zaraz będzie burza :p

fajne zabaweczki;)

A.
U nas w nocy była burza, co chwile mialam jasno w pokoju, a grubas poszedł o 11 na siku i nawet się nie przejął jasnością:lol:
[quote name='Martunia']Ale ciekawe są te zabawki. :cool3:
Zaraz znajde jakieś fotki eM
[quote name='Bewarka']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Inne/IMG_3954.jpg
:turn-l:... Marley to istny potfur, ja mam dwa małe CSy i są całe, może jedynie mocno porysowane :p :diabloti:

:evil_lol:

Ale ma zabawek :D To teraz czekamy na psaaa...:)
CSy giną po pierwszym wyjściu do ogrodu, dlatego już ich nie kupuje
[quote name='madzior_ka']Ja namiot mam juz załątwiony, dzisiaj juz dostałam potwierdzenie, że jechać też mam z kim, a co do gotowania to hm... gorące kubki na pewno wezme, a jeśli chodzi o gotowanie to u mnie nie najgorzej z tym - przynajmniej z tym co ja jadam czyli wege:) Więc ja mogę przez ten tydzien gorące kubki przeplatać makaronami z różnymi sosami i będe w 7 niebie:)

A co do C40D to rzeczywiscie staniał, choc teraz chyba juz ciezko dostac go nowego, ja kupowałam jakos w marcu jak wchodził 50D to i tak musiałąm sie nadzwonc po sklepach gdzie akurat mieli jeszcze 40d ale sie udało i nieee zaluje:)

U nas tez dzis na chwilk wyszlo słoneczko choc obecnie znowu pada..;/ ale wyciągłam dzis slalom i zrobiłam Denisowi powtórke - super pracował! Swego czasu robiłam tunelowo ale daawno i myślałam ze bedzie trzeba dluzej przypominac a tu kilka razy na lekko rozstawionym, potem juz w lini prostej i super bylo. Nawet udalo sie go nagradzac zabawkami:)
Ja pewnie też będe na makaronach, bo to jedyne cos jakoś mi wychodzi:evil_lol:

Ja kupiłam mojego 1 czerwca 2008, wtedy był jeszcze drogi, również nie żałuję chociaż mam problemy z errorem99

Mojemu czarnemu nie chce się slalomować i robi to wooooolno, nie wiem co mu się wczoraj odmieniło, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej:)
[quote name='Bartiśkowa_']Pan Em to wybredniś :evil_lol: u Bartleja najważniejszą rolę odgrywają zabawki piszczące i maskotki :loveu: sznury mu nie podchodzą
u nas najważniejsze, żeby dało się przeciągać
[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Witam ... [/FONT]

[FONT=Georgia]Zabawek, a zabawek :crazyeye::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]Taki sznur Dindek też kiedyś miał, ale ... niedługo :shake::grins:[/FONT]
Troszke się tego nazbierało:)

Znowu nie pada i jest ciepło:multi:
Kondycja pana eM jest tak słaba, że aż nie wierze, że może z nim być tak źle:shake: Podobno od soboty ma być ładnie, ale 30 stopni, jakoś przetrwamy.

Posted

[quote name='Kinia']
U nas w nocy była burza, co chwile mialam jasno w pokoju, a grubas poszedł o 11 na siku i nawet się nie przejął jasnością:lol:

Znowu nie pada i jest ciepło:multi:
Kondycja pana eM jest tak słaba, że aż nie wierze, że może z nim być tak źle:shake: Podobno od soboty ma być ładnie, ale 30 stopni, jakoś przetrwamy.

[FONT=Georgia]U nas też była w nocy burza.
Dzisiaj od rana jest jako tako ... słońce przeplatane z chmurami, ale zapowiadali znów burze i deszcze ... :diabloti:
Od soboty ma być ładnie, ale czy nie będzie burzy ...
[/FONT]

Posted

[quote name='cockermaister']Sliczny z niego pies :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy!

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]U nas też była w nocy burza.
Dzisiaj od rana jest jako tako ... słońce przeplatane z chmurami, ale zapowiadali znów burze i deszcze ... :diabloti:
Od soboty ma być ładnie, ale czy nie będzie burzy ...
[/FONT]

Moim zdaniem od soboty zacznie się wakacyjna pogoda;)

Posted

Asiqs napisał(a):
jeeejku! Jakie śliczne fotki robisz:loveu: A Marleyek to taki cudny model! Pasujecie do siebie:p

Dziękuje za tak miłe słowa:oops::oops::oops:

A tak w ogóle to byliśmy dziś na dłuzej w ogrodzie, stan czereśni przez te deszcze jest straszny, okropnie popękały:shake: Marley jak biegnie to wyrywa trawe i zostaje bagno, taki wariat:evil_lol:
Slalom mu coraz fajniej wychodzi, czasami jeszcze pomija ostatnią tyczkę, albo wypada jak biegniemy od drugiej strony, nie wiem czemu tak robi, przecież zawsze robiliśmy w każdą strone tyle samo powtórzeń...

Posted

Kinia napisał(a):
Dziękuje za tak miłe słowa:oops::oops::oops:

A tak w ogóle to byliśmy dziś na dłuzej w ogrodzie, stan czereśni przez te deszcze jest straszny, okropnie popękały:shake: Marley jak biegnie to wyrywa trawe i zostaje bagno, taki wariat:evil_lol:
Slalom mu coraz fajniej wychodzi, czasami jeszcze pomija ostatnią tyczkę, albo wypada jak biegniemy od drugiej strony, nie wiem czemu tak robi, przecież zawsze robiliśmy w każdą strone tyle samo powtórzeń...

może mu sie pomieszało:evil_lol:
a ćwiczycie na torze?

Posted

Jakie fajne łapeczki :loveu: Mój też czasem wypada na ostatniej tyczce [tyle, ze on już robi normalnie slalom]... z tego co patrzyłam np: na zawodach to własnie często psy wypadają na ostatniej tyczce :cool1: Geniuszem agilitowym nie jestem i się nie znam mocno, ale jestem ciekawa dlaczego tak się dzieje :razz:

Posted

[quote name='Asiqs']może mu sie pomieszało:evil_lol:
a ćwiczycie na torze?

Aktualnie tylko w ogrodzie:roll:

[quote name='cockermaister']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3673.jpg śliczna mordeczka :loveu::loveu:
dzięki
[quote name='bianka19']Merleyek jest poprostu przecudowny :loveu:
Uwielbiam labki a zwłaszcza czarniutkie ;)
Zapraszam do mnie

Dziękujemy:loveu:

[quote name='Dynamique']Jakie fajne łapeczki :loveu: Mój też czasem wypada na ostatniej tyczce [tyle, ze on już robi normalnie slalom]... z tego co patrzyłam np: na zawodach to własnie często psy wypadają na ostatniej tyczce :cool1: Geniuszem agilitowym nie jestem i się nie znam mocno, ale jestem ciekawa dlaczego tak się dzieje :razz:

Mi się wydaje, ze jak pies chce szybciej skręcić to już tą ostatnią omija, dlatego ja mam lekko po skosie od końca slalomu wbity patyk i po slalomie każe psu go obiec, dzięki temu uczy się, że ma nie skręcać tak szybko i nie wypada często.

Posted

My tez slalomujemy teraz - mam nadzieje ze na obozie uda sie srawic by Denis wbiegał w niego a nie zwalniał... bo tyczek nie omija ale wlasnie z tempem mamy ptoblem..

a co do burzy oj u nas bylo, grzmiało strasznie przez co przez jakies 2 godziny tylko drzemałam a nie spałam głaskajac Denisa ktory mi sie wpychał pod ręke dysząc i trzęąc... momentami wchodzil mi prawie na głowe, potem znowu wkopywał się pod kołre i tak non stop...