Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]
ale za daleko i nie chce mi się tam jechać[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie.. wszyscy wkolo mają zakonczenie roku, a ja jeszcze staczam boje sesyjne, ale juz niewiele ponad tydzien mi zostało w tym 3 egzaminy i 1 zaliczenie jesli to co isałam poszlo ok... a potem oboz ktorego sie juz nie moge doczekac;))

a tablo sliczne;) ja niestety tez tylko na zdjeciu moge poogladac, bo do cieszyna to jednak kawałek mam:)

Posted

Ładne tablo. :) Ale się dla niego poświecałyście. :)
O, już papiery złożyłaś, ja idę jutr0,o bo dziś dwa razy mnie do gimnazjum spowrotem odsyłali i miałam już dość. :shake:

Posted

[quote name='madzior_ka']o nie.. wszyscy wkolo mają zakonczenie roku, a ja jeszcze staczam boje sesyjne, ale juz niewiele ponad tydzien mi zostało w tym 3 egzaminy i 1 zaliczenie jesli to co isałam poszlo ok... a potem oboz ktorego sie juz nie moge doczekac;))

a tablo sliczne;) ja niestety tez tylko na zdjeciu moge poogladac, bo do cieszyna to jednak kawałek mam:)

Tyle to mozna wytrzymać:p
Ja też sie nie moge doczekać obozu i tego, że Cię poznam;)
Zawsze możesz zobaczyć jak pojedziesz na obóz, jest niedaleko granicy;)

[quote name='Martunia']Ładne tablo. :) Ale się dla niego poświecałyście. :)
O, już papiery złożyłaś, ja idę jutr0,o bo dziś dwa razy mnie do gimnazjum spowrotem odsyłali i miałam już dość. :shake:
dzięki, jestem ciekawa kiedy mi napiszą na stronie, że oddałam kopie świadectwa i że zaliczyam test sprawnościowy.

[quote name='Ania&Fibi']Ja także z chęcią obejrzałabym. :)
pozostaje tylko zdjęcie:roll:

A my dzisiaj w deszczu szliśmy do weta (prawie 40min) zaczipować eM i po paszport. Grubas dzielnie zniósł ukłucie, dostaliśmy taką RÓŻOWĄ gumke z napisem, że jest zaczipowany, pogadaliśmy z wetem i poszliśmy do zoologicznego po kość prasowaną. Przy okazji kupiliśmy zabawke ośmiornicę. A eM do domu (znowu 40min) niósł kość w pysku, ludzie się śmiali, a on szedł dumny:loveu:

Posted

[FONT=Georgia]U nas też taka paskudna pogoda :angryy: ale chyba pojedziemy na spaceer nad wodę gdzieś :razz: [/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]To spryciarz :loveu: a swoją drogą fajnie to musiało wyglądać jak niusł tą kostkę[/FONT]

Posted

[quote name='Kinia']Tyle to mozna wytrzymać:p
Ja też sie nie moge doczekać obozu i tego, że Cię poznam;)
Zawsze możesz zobaczyć jak pojedziesz na obóz, jest niedaleko granicy;)

dzięki, jestem ciekawa kiedy mi napiszą na stronie, że oddałam kopie świadectwa i że zaliczyam test sprawnościowy.

pozostaje tylko zdjęcie:roll:

A my dzisiaj w deszczu szliśmy do weta (prawie 40min) zaczipować eM i po paszport. Grubas dzielnie zniósł ukłucie, dostaliśmy taką RÓŻOWĄ gumke z napisem, że jest zaczipowany, pogadaliśmy z wetem i poszliśmy do zoologicznego po kość prasowaną. Przy okazji kupiliśmy zabawke ośmiornicę. A eM do domu (znowu 40min) niósł kość w pysku, ludzie się śmiali, a on szedł dumny:loveu:

Ja byłam Armina zaczipować i wyrobić paszport w środę i nie dostałam żadnej gumki... hmmm. A tak z ciekawości, ile płaciłaś za to w Cieszynie? Bo ja byłam w Skoczowie.

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
[FONT=Georgia]U nas też taka paskudna pogoda :angryy: ale chyba pojedziemy na spaceer nad wodę gdzieś :razz: [/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]To spryciarz :loveu: a swoją drogą fajnie to musiało wyglądać jak niusł tą kostkę[/FONT]

nad wode w taką pogode?
Ja ide zaraz na mecz, trzymajcie kciuki:p

Kalunia_C napisał(a):
Ja byłam Armina zaczipować i wyrobić paszport w środę i nie dostałam żadnej gumki... hmmm. A tak z ciekawości, ile płaciłaś za to w Cieszynie? Bo ja byłam w Skoczowie.

120zł zapłaciłam:) Podobno paszport kosztuje umównie 51zł, a czipiowanie jest zalezne od weta.A ile zapłaciłaś?

Posted

Kinia napisał(a):
nad wode w taką pogode?
Ja ide zaraz na mecz, trzymajcie kciuki:p

120zł zapłaciłam:) Podobno paszport kosztuje umównie 51zł, a czipiowanie jest zalezne od weta.A ile zapłaciłaś?

Ja 111 zł, więc Ty pewnie te 9 zł za tą różową gumkę :D

Posted

[quote name='halgre58']hmm ... :hmmmm::hmmmm::hmmmm:

:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:
[quote name='Izabela124.']Hihi fajny nowy dom :diabloti: też chciałabym mieszkać na wsi :roll:
Ja też;)

Przestało teraz padać! Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie i w ogóle zacznie się prawdziwa, wakacyjna pogoda:p

Posted

Kinia napisał(a):

Przestało teraz padać! Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie i w ogóle zacznie się prawdziwa, wakacyjna pogoda:p

Raz pada, za 5 min slonce, za 5 pada.. tak u nas od ponad 2 tyg :placz:

Posted

Kinia napisał(a):
Mam nadzieję, że u nas nie będzie tak źle:-(

Ja to wole niech pada ale pare dni a nie taka zmienna.. nawet dzis jedziemy nagle zaczyna padac, 5 min potem slonce a potem pokropilo ale nic duzego nie padalo :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Raz pada, za 5 min slonce, za 5 pada.. tak u nas od ponad 2 tyg :placz:

Mam nadzieję, że u nas nie będzie tak źle:-(

Posted

No nie, a Wy tu o pogodzie! :mad:
U nas niby ładnie ale okropnie niskie ciśnienie, parno i wilgotno. Ani ja ani mój pies takiej pogody nie toleruje...

Poproszę jakieś zdjęcia :)

Posted

My również czekamy na zdj ęcia, a co do pogody to u nas od jakichs dwóch dni non stop leje... i to nie kropi a porządnie leje...;/ upał też nie dobry ale chyba z dwojga złego juz jego prędzej bysmy z Denisem znieśli...

Posted

[quote name='Bzikowa']No nie, a Wy tu o pogodzie! :mad:
U nas niby ładnie ale okropnie niskie ciśnienie, parno i wilgotno. Ani ja ani mój pies takiej pogody nie toleruje...

Poproszę jakieś zdjęcia :)

U nas jest zimno (10stopni) i bardzo mokro, mam nadzieję, że chociaż przyszły tydzień będzie ładny bo chce iść z eM na godzinke na agility poćwiczyć coś przed obozem.

[quote name='Ania&Fibi']A kiedy zdjęcia nowe? :eviltong:
Może jutro

[quote name='madzior_ka']My również czekamy na zdj ęcia, a co do pogody to u nas od jakichs dwóch dni non stop leje... i to nie kropi a porządnie leje...;/ upał też nie dobry ale chyba z dwojga złego juz jego prędzej bysmy z Denisem znieśli...

U nas to samo:placz::placz::placz:

[quote name='halgre58']
Hejo!!!

Wspominałam już, że mam dwie nowe psie książki??
"Ćwicz razem ze swoim psem" i "W biegu"

Posted

Hejo:loveu:
Matko :evil_lol: widze, że pogoda nikogo nie oszczędza:eviltong: u nas od 3 dni leje bez przerwy :shake: chlapa, bloto, deszcz, wiatr, zimno... brrr :angryy:

Daj nam Marleyka:multi::cool3: