Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hej Wam:loveu: Gratulacje:cool3::loveu: Uczyłam sie 3 lata niemieckiego, ale ani be ani me :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej Wam:loveu: Gratulacje:cool3::loveu: Uczyłam sie 3 lata niemieckiego, ale ani be ani me :evil_lol: ... to "dobrze" się uczyłaś... Pzdr. Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dojsz jest einfach klasse:evil_lol: mów do mnie jeszcze :D to co ja najlepiej umiem z niemieckiego to zdanka typu Deutsch mach mir spass(nie wiem jak zrobić to takie podwójne s wyglądające jak B xD) albo Meiner meinung nach Deutsch ist wunderbald xD. O i jeszcze Ich habe kaine Anung xD a moje ulubione słówko z rozdziału o jedzeniu to Susse Brotschen( tu ma być o umlałt xD) mit Rossinen xD i tyle ze mną po niemiecku porozmawiasz :D ewentaulnie się przedstawić mogę :eviltong: Quote
Kalunia_C Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Iś & Chester napisał(a):mów do mnie jeszcze :D to co ja najlepiej umiem z niemieckiego to zdanka typu Deutsch mach mir spass(nie wiem jak zrobić to takie podwójne s wyglądające jak B xD) albo Meiner meinung nach Deutsch ist wunderbald xD. O i jeszcze Ich habe kaine Anung xD a moje ulubione słówko z rozdziału o jedzeniu to Susse Brotschen( tu ma być o umlałt xD) mit Rossinen xD i tyle ze mną po niemiecku porozmawiasz :D ewentaulnie się przedstawić mogę :eviltong: Hmmmm, tylko smaka narobiłaś tymi bułeczkami ;) Quote
halgre Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Georgia]Dzień urodzin jest raz w roku, Szczęśliwy i pełen uroku. W tym dniu pragnę złożyć Ci życzenia: Zdrowia szczęścia, powodzenia ![/FONT] Quote
sandrulka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Wszystkiego Najlepszego ! Buziaki od Frodzia!:buzi: Quote
Kalunia_C Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ach, a myslałam, że będę pierwsza. Wszystkiego najlepszego, wiele radości z Marleya i mnóstwa owoccnie spędzonych wspólnych chwil a przede wszystkim Bożego błogosławieństwa i prowadzenia na każdy dzień. :Rose: :tort: :BIG: Quote
Kaya93 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]:new-bday:Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości, spełnienia marzeń i czego sobie zapragniesz:Rose: :buzi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:tort:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:laola:[/FONT] Quote
Martunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [SIZE="5"]Najlepszego !!! :new-bday::BIG::laola::cunao::smilecol: Quote
bianka19 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Śliczny piesek :) Moja przyjaciółka też sobie kupiła Czarnego Labka i się nazywa Pako. Pozdrawiam ;] Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Kalunia_C']Hmmmm, tylko smaka narobiłaś tymi bułeczkami ;) ...bułeczkami z rodzynkami!:lol: DUŻO DOBREGO!!! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi: Quote
Kinia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dziękuję bardzo wszystkim za życzonka:loveu: Jesteście kochane:loveu: Obicięłam włosy:oops: Właściwie połowe włosów:oops: zdjęcia nie będzie:diabloti: Możecie się poczęstować: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Hm, mniam, mniam, torcik na pewno jest pyszny! http://duska.blox.pl/resource/tort_na_blog.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mmmmmmm cudnie wygląda tort, ale mi smaka narobiłaś Daj fotkę nowego image :cool3: Quote
Martunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Właśnie, pokaż nową fryzurkę ! ^^ Tort wygląda bardzo apetycznie. :cool3: Quote
Kinia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Izabela124. napisał(a): Daj fotkę nowego image :cool3: Nie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Rinuś Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Załapałam się na urodziny :loveu::loveu::loveu::evil_lol: WSzystkiego najlepszego :multi::multi::multi: A teraz pokaż włosy :diabloti: Quote
Herspri Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ah ja też się załapałam :loveu: Stu lat w zdrowiu i pomyślności :loveu: A nowy image to kiedyś zobaczę na własne oczy jak w końcu ten wspólny spacer wypali :eviltong: A tort taki że aż mi ślinka pociekła :evil_lol: Quote
halgre Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 I po urodzinach ... jak się wszyscy czują ? Brzuchy pełne tortów :evil_lol: Quote
Recommended Posts