Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nie śmiej się z mojego wykształciucha:eviltong: Czy ktoś się tutaj śmieje ? :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Hej!:multi: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3665.jpg przystojniaczek :loveu: i znowu w chustce :D Quote
halgre Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Fajny ten filmik :loveu: Ale ma klaaatę :crazyeye: W drugiej części widać - jaki Bartley jest uzdolniony ...:multi::loveu::evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jakoś Was tutaj daaaawno nie byo z fotkami pana eM.:cool1: Pzdr. Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Martunia napisał(a):Gdzie się podziewacie ? ;) Zapadliscie sie pod ziemie czy co? :diabloti: Quote
sandrulka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kiedy będziecie w Skoczowie? może się wybierzemy na spacerek? dawno się nie widzieliśmy.Widziałam że pisałaś u mnie w sprawie spacerku ale ostatnio nie bywałam na dogo. pozdrawiamy! Quote
Kinia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jestem:) Pod ziemie się nie zapadliśmy, tylko wciągnął mnie facebook (podobnie jak jbk) Zdjęć jeszcze nie mam, czekają w aparacie. Wstawie jak tylko zalicze jutrzejszy ustny egzamin:) Sandra jeszcze nie wiem kiedy będziemy, dam znać jak się dowiem ale myśle, że w czwartek się pojawimy Quote
M&S Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Kinia']Jestem:) Pod ziemie się nie zapadliśmy, tylko wciągnął mnie facebook (podobnie jak jbk) ....też Cię wessało...:evil_lol: A. Quote
Bzikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Kinia']Jestem:) Pod ziemie się nie zapadliśmy, tylko wciągnął mnie facebook (podobnie jak jbk) Rozumiem, że też namiętnie robisz quizy na fejsbuku ? :evil_lol: Ja po maturze non-stop :evil_lol: Quote
Kinia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Bzikowa napisał(a):Rozumiem, że też namiętnie robisz quizy na fejsbuku ? :evil_lol: Ja po maturze non-stop :evil_lol: kłizy też ale wkręcam sie w pet pupz i farm town i inne badziewia:evil_lol: Zdałam A2 z deutscha:multi::multi::multi: na sehr gut:multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kinia napisał(a): Zdałam A2 z deutscha:multi::multi::multi: na sehr gut:multi::multi::multi: czyli na bdb tak??:razz::razz: super:multi: gratulacje:) Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gratulacje ! Czekamy na jakieś fotki :diabloti: Quote
Avaloth Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 hah macie nazwę galerii jak książka :D Marley cudny jak zwykle:loveu: :loveu: co prawda foty nie najświeższe, ale mnie dłużej nie było na dogo.. matko zdać dojcza na coś powyżej 3, zresztą w ogóle z czegokolwiek związanego z 'szatańskim językiem'.. podziwiam ^^:eviltong: Quote
Kalunia_C Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kinia napisał(a): Zdałam A2 z deutscha:multi::multi::multi: na sehr gut:multi::multi::multi: Das ist schoen!!! Ich glaturiere dir!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Kinia'] Zdałam A2 z deutscha:multi::multi::multi: na sehr gut:multi::multi::multi: Cudnie! Ja tez nie lubię j.niemieckiego, w liceum miałam francuski (super!), a w studium francuski i angielski, niemiecki (tylko 1 godz. tygodniowo i starczy!) [quote name='Kalunia_C']Das ist schoen!!! Ich glaturiere dir!!! :multi: Jakoś mi nie gra ten wyraz... Chyba powinno byc gratuliere...:cool3: Pzdr. Quote
Kinia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Sweet napisał(a):czyli na bdb tak??:razz::razz: super:multi: gratulacje:) Tak na bdb:multi: Nie pytaj jakiego miałam stresa przed ustnym... i jakie pytania wymyślałam... ale temat taki głupi- "feste/feiern" ble:evil_lol: Dynamique napisał(a):Gratulacje ! Czekamy na jakieś fotki :diabloti: może kiedyś... Iś & Chester napisał(a):hah macie nazwę galerii jak książka :D Marley cudny jak zwykle:loveu: :loveu: co prawda foty nie najświeższe, ale mnie dłużej nie było na dogo.. matko zdać dojcza na coś powyżej 3, zresztą w ogóle z czegokolwiek związanego z 'szatańskim językiem'.. podziwiam ^^:eviltong: dojsz jest einfach klasse:evil_lol: Kalunia_C napisał(a):Das ist schoen!!! Ich glaturiere dir!!! :multi: ;) ewka i haker napisał(a):bllle nienawidze niemca ale gratuluje! lepszy dojcz niż francuski Asiaczek napisał(a):Cudnie! Ja tez nie lubię j.niemieckiego, w liceum miałam francuski (super!), a w studium francuski i angielski, niemiecki (tylko 1 godz. tygodniowo i starczy!) Pzdr. jakieś dziwne jesteście:evil_lol: Dzisiaj przyszły wyniki z testów, w ogóle nie jestem zadowolona. Próbne poszły mi lepiej i zaczynam się obawiać, że nie dostanę sie tam gdzie chcę... Quote
Martunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 O nie, francuski mi się źle kojarzy, przez 2 klasę mam do niego wstręt. :eviltong: Nauczycielka w ogóle nie umiała nauczać, nawet po wystawieniu ocen nikt nie wiedział podstawowych słów typu "nazywam się" itp ... Jak to ? Na pewno nie jest tak źle ... Quote
Kalunia_C Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kinia napisał(a):Dzisiaj przyszły wyniki z testów, w ogóle nie jestem zadowolona. Próbne poszły mi lepiej i zaczynam się obawiać, że nie dostanę sie tam gdzie chcę... A gdzie chcesz? A co do niemieckiego, to jest najłatwiejszy język jakiego się uczyłam. Quote
Kalunia_C Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Cudnie! Ja tez nie lubię j.niemieckiego, w liceum miałam francuski (super!), a w studium francuski i angielski, niemiecki (tylko 1 godz. tygodniowo i starczy!) Jakoś mi nie gra ten wyraz... Chyba powinno byc gratuliere...:cool3: Pzdr. Racja, literówka, przepraszam :) Quote
agaciaaa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Landscape/IMG_3634.jpg ale super tereny :loveu: Quote
Recommended Posts