Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pusiakowa']
czyje te psiaki ;) ?

Samoyedy-jbk
Frodo-Sandrulka
Armin-Kalunia C
:)

Wybaczcie tą długą nieobecność ale małe zamieszanie w szkole miałam...

łapka:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia napisał(a):
Dzięki za odwiedziny!
U nas dzisiaj podobno trąba powietrzna przeszła...Ja byłam wtedy na treningu i nieświadoma tego co dzieje się poza halą spokojnie ćwiczyłam, potem się dowiedziałam, ze ulica jest nieprzejezdna bo dwa drzewa spadły... Przestało troszke padać i musiałam iść na granice gdzie tata czekał, trzeba było przejsć za korzeniami drzewa. Normalnie wyrwało je w całości :crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A wodny labek rewelacja, czy on w ogole z wody wychodzi?

Posted

Dzięki za odwiedziny!
U nas dzisiaj podobno trąba powietrzna przeszła...Ja byłam wtedy na treningu i nieświadoma tego co dzieje się poza halą spokojnie ćwiczyłam, potem się dowiedziałam, ze ulica jest nieprzejezdna bo dwa drzewa spadły... Przestało troszke padać i musiałam iść na granice gdzie tata czekał, trzeba było przejsć za korzeniami drzewa. Normalnie wyrwało je w całości :crazyeye:

Posted

Kinia napisał(a):
Dzięki za odwiedziny!

dobrze, że nikomu nic się nie stało

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
dobrze, że nikomu nic się nie stało

A.

Jedna osoba podobno do szpitala trafiła ale nic poważnego...
Najbardziej zdziwiło mnie to, że spadło grube, stare drzewo, a młodsze i cieńsze wytrzymały...

Posted

Kinia napisał(a):
Jedna osoba podobno do szpitala trafiła ale nic poważnego...
Najbardziej zdziwiło mnie to, że spadło grube, stare drzewo, a młodsze i cieńsze wytrzymały...

bo młode są giętkie i poddają się wiatrowi...

A.

Posted

Nagrałam filmik i teraz musze go obrobić w WMM, bo Pinnacle Studio straciło ważność:(
Importuje film i niedość, że wgrywa się w 4 częściach do WMM to ostatnia nie jest cała. Przez to na filmie nie ma najważniejszej części. Macie jakiś pomysł?

Posted

Kinia napisał(a):
Dzięki za odwiedziny!

Nie ma to jak wdać się w trans na treningu :lol:

Posted

Hej:D
Bardzo fajne wszystkie wodne zdjęcia:p:p
ładnie powychodziliście;)
a z tym tornadem to nie za fajnie ale chce mi się śmiać że nawet nie zauważyłaś:eviltong::eviltong:
A tak co tam??

Posted

[quote name='Dynamique']Nie ma to jak wdać się w trans na treningu :lol:

A i tak nie chciało mi się za bardzo... Dziwne było tylko migające światło;)
[quote name='Kaya93']Witamy:loveu:
http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Skoczow/IMG_3571.jpg ale sliczny:loveu::loveu:

PS gratulacje 200 stronki xD:eviltong:
cześć!
oooo dzięki nie zauważyłam nawet...
[quote name='Sweet']Hej:D
Bardzo fajne wszystkie wodne zdjęcia:p:p
ładnie powychodziliście;)
a z tym tornadem to nie za fajnie ale chce mi się śmiać że nawet nie zauważyłaś:eviltong::eviltong:
A tak co tam??
oj no nie zauważylam i już:evil_lol:
U nas nawet fajnie, koniec roku dużo sprawdzianów na które nie chce mi się uczyć ale jakoś trzeba to skończyć. Zaniedługo będą wyniki egzaminów, tego sie boję. 8 i 9 czerwca zdjaję Fit in Deutsch 2, musze go zdać przynajmniej na db, a najlepiej na bdb nie chce pisać sobie w CV potem "Znajomość j.niemieckiego na poziomie dobrym", lepiej brzmi bardzo dobrym:lol:
[quote name='Martunia']Dobrze, że Ciebie tak jakby "ominęło" to tornado... I że nikomu nic poważnego się nie stało. ;)
Super fotki. :D
Dziś rano w TV mówili, że jeden mężczyzna nie przeżył...