sandrulka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3218.jpg piekne Quote
agaciaaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3217.jpg fajniutko tu wyszedł :loveu: Quote
sandrulka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 hejo!! na weekend majowy byliśmy w Brennej Leśnicy. A Wy gdzie tam macie domek?? Quote
basia bonnie Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kiniu, piszecie sie z Marleyem na dogomaniacki spacerek w Bielsku 23 maja? :cool3: zajrzyj do wątku spacerowego ;) :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oj, jaki Pan M. smutny... Pewnie martwi się Twoim 3-dniowym wyjazdem... http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3217.jpg Pzdr. Quote
Kinia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 sandrulka napisał(a):hejo!! na weekend majowy byliśmy w Brennej Leśnicy. A Wy gdzie tam macie domek?? Też w leśniecy;) basia bonnie napisał(a):Kiniu, piszecie sie z Marleyem na dogomaniacki spacerek w Bielsku 23 maja? :cool3: zajrzyj do wątku spacerowego ;) :loveu: Obawiam się, że 23 nie będziemy mieli jak dojechać:placz: Wróciłam z Warszawy cała, musze przyznac, że mieliśmy bardzo fajnego przewodnika, który umiał opowiadać:multi: Nie było aż tak nudno, chociaż najciekawszym "zabytkiem" były Złote Tarasy:evil_lol: Chcecie zdjęcia? Quote
M&S Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kinia napisał(a):Wróciłam z Warszawy cała, musze przyznac, że mieliśmy bardzo fajnego przewodnika, który umiał opowiadać:multi: Nie było aż tak nudno, chociaż najciekawszym "zabytkiem" były Złote Tarasy:evil_lol: Chcecie zdjęcia? no ja się chyba zabiję...."Złote tarasy" najciekawszym zabytkiem...zgroza:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A. Quote
taxelina Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Kinia napisał(a):Chcecie zdjęcia? Jasne ze tak!!!!!!!!! Quote
sandrulka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 złote tarasy to naprawdę bardzo interesujący zabytek:diabloti: poprosimy fotki;) Quote
sandrulka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ja właśnie czasu jutro, jadę do Bielska koło 11.:-( Quote
Kinia Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):no ja się chyba zabiję...."Złote tarasy" najciekawszym zabytkiem...zgroza:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja chciałam zobaczyć zamek w Wilanowie, bo kiedyś tam byłam i bardzo mi się podobało ale nie pojechaliśmy tam:( Byliśmy jeszcze w kinie i też było bardzo ciekawie, chociaż film mi się średnio podobał... Bardzo ładnie macie ozdobioną syrenke:evil_lol: sandrulka napisał(a):złote tarasy to naprawdę bardzo interesujący zabytek:diabloti: poprosimy fotki;) No tak:) Macie czas jutro? Fotki zaraz zaczne zmniejszać;) Quote
Kinia Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 sandrulka napisał(a):ja właśnie czasu jutro, jadę do Bielska koło 11.:-( szkoda;( Bylismy w pewnym wszystkim znanym, wysokim miejsu, gdzie braliśmy udział w wystawie Sport & Szpinak:razz: Bardzo miło to wspominam zwłaszcza, że goniliśmy się na tym 30(?) piętrze:evil_lol: A w windzie był taki ścisk, że Pan wyprosił z niej 3 osoby:roll: Wszystkim dookoła życzyliśmy miłego dnia robiąc nizłą wiochę:evil_lol: Na górze oczywiście widok na Warszawę Kiedy tam byłam 3 lata temu to ten okrągły budynek był dopiero budowany... Quote
Kinia Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 i jeszcze takie se krzywe zdjęcie: Reszta potem bo już mi się nie chce... Quote
Kalunia_C Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Kurczę, przez Ciebie zatęskniłam za Warszawą, chciaż jak byłam tam niedawno z Arminem, to stwierdziłam, że to zupełnie nie jest miejsce do mieszkania z psem. Quote
M&S Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Kalunia_C napisał(a): chciaż jak byłam tam niedawno z Arminem, to stwierdziłam, że to zupełnie nie jest miejsce do mieszkania z psem. ....pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą:eviltong: A. Quote
Kalunia_C Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):....pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą:eviltong: A. Zależy gdzie się mieszka. Kabaty czy Izabelin to raj dla psów, ale ja mieszkałam 5 lat na Miodowej, w samym centrum Warszawy. Uwielbiałam tam mieszkac i do dzisiaj zdarza mi się tesknić za stolicą, ale jak ostatnio musiałam cały dzień z Arminem na starówce spędzić, to zmęczyłam się nieludzko. On jest nauczony biegac po polach, które mamy prawie pod samym oknem, a tam trzeba wszędzie dojechać. Męczylibysmy się z nim w małym mieszkanku w kamienicy, bez ogrodu i pobliskich pól. A do samej Warszawy oczywiście nic nie mam i zawsze będzie moim sentymentalnym miastem, w którym zresztą poznałam mojego męża. :loveu: Pozdrawiam Quote
M&S Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Kalunia_C napisał(a):Zależy gdzie się mieszka. Kabaty czy Izabelin to raj dla psów, ale ja mieszkałam 5 lat na Miodowej, w samym centrum Warszawy. Uwielbiałam tam mieszkac i do dzisiaj zdarza mi się tesknić za stolicą, ale jak ostatnio musiałam cały dzień z Arminem na starówce spędzić, to zmęczyłam się nieludzko. On jest nauczony biegac po polach, które mamy prawie pod samym oknem, a tam trzeba wszędzie dojechać. Męczylibysmy się z nim w małym mieszkanku w kamienicy, bez ogrodu i pobliskich pól. A do samej Warszawy oczywiście nic nie mam i zawsze będzie moim sentymentalnym miastem, w którym zresztą poznałam mojego męża. :loveu: Pozdrawiam ...Starówka, cudne miejsce:lol:, ale dla psa nie ma miejsa do biegania, zgadzam się z Tobą, trzeba jeździć dalej, zeby się wybiegał. My mieszkamy na Marysinie i mamy Mazowiecki park Krajobrazowy i inne okoliczności przyrody, więc jest gdzie chodzić. A Warszawa jest moim miastem od zawsze i tak już zostanie:p A. Quote
Inkaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 chociaż najciekawszym "zabytkiem" były Złote Tarasy Jak dla mnie ZT wyglądają obrzydliwie, zupełnie nie podobają mi się od zewnątrz. Paskudne to. :cool1: Quote
M&S Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Inkaa napisał(a):Jak dla mnie ZT wyglądają obrzydliwie, zupełnie nie podobają mi się od zewnątrz. Paskudne to. :cool1: ...zgadzam się, urodne to, to nie jest:shake: a miejsce, w którym je postawiono pozostawia wiele do życzenia:diabloti: A. Quote
Kalunia_C Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):...zgadzam się, urodne to, to nie jest:shake: a miejsce, w którym je postawiono pozostawia wiele do życzenia:diabloti: A. A mnie się podobają, szczególnie ta fala, chociaż jesli chodzi o zakupy to zawsze wolałam Arkadię albo Auchan (chyba Wola Park czy coś takiego). Ale skończmy ten temat, bo zmieniamy galerię Marleya w forum dyskusyjne o Warszawie :D Kinga wrzucaj nowe fotki Pana M, bo zawładnęłyśmy Waszą galerią :evil_lol: Quote
Recommended Posts