Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sandrulka napisał(a):
hejo!!
na weekend majowy byliśmy w Brennej Leśnicy. A Wy gdzie tam macie domek??

Też w leśniecy;)
basia bonnie napisał(a):
Kiniu, piszecie sie z Marleyem na dogomaniacki spacerek w Bielsku 23 maja? :cool3:
zajrzyj do wątku spacerowego ;)
:loveu:

Obawiam się, że 23 nie będziemy mieli jak dojechać:placz:

Wróciłam z Warszawy cała, musze przyznac, że mieliśmy bardzo fajnego przewodnika, który umiał opowiadać:multi: Nie było aż tak nudno, chociaż najciekawszym "zabytkiem" były Złote Tarasy:evil_lol:
Chcecie zdjęcia?

Posted

Kinia napisał(a):
Wróciłam z Warszawy cała, musze przyznac, że mieliśmy bardzo fajnego przewodnika, który umiał opowiadać:multi: Nie było aż tak nudno, chociaż najciekawszym "zabytkiem" były Złote Tarasy:evil_lol:
Chcecie zdjęcia?

no ja się chyba zabiję...."Złote tarasy" najciekawszym zabytkiem...zgroza:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
no ja się chyba zabiję...."Złote tarasy" najciekawszym zabytkiem...zgroza:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

A.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja chciałam zobaczyć zamek w Wilanowie, bo kiedyś tam byłam i bardzo mi się podobało ale nie pojechaliśmy tam:( Byliśmy jeszcze w kinie i też było bardzo ciekawie, chociaż film mi się średnio podobał... Bardzo ładnie macie ozdobioną syrenke:evil_lol:

sandrulka napisał(a):
złote tarasy to naprawdę bardzo interesujący zabytek:diabloti:
poprosimy fotki;)

No tak:)
Macie czas jutro?

Fotki zaraz zaczne zmniejszać;)

Posted

sandrulka napisał(a):
ja właśnie czasu jutro, jadę do Bielska koło 11.:-(

szkoda;(

Bylismy w pewnym wszystkim znanym, wysokim miejsu, gdzie braliśmy udział w wystawie Sport & Szpinak:razz: Bardzo miło to wspominam zwłaszcza, że goniliśmy się na tym 30(?) piętrze:evil_lol: A w windzie był taki ścisk, że Pan wyprosił z niej 3 osoby:roll: Wszystkim dookoła życzyliśmy miłego dnia robiąc nizłą wiochę:evil_lol:

Na górze oczywiście widok na Warszawę

Kiedy tam byłam 3 lata temu to ten okrągły budynek był dopiero budowany...

Posted

Kalunia_C napisał(a):
chciaż jak byłam tam niedawno z Arminem, to stwierdziłam, że to zupełnie nie jest miejsce do mieszkania z psem.

....pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą:eviltong:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą:eviltong:

A.

Zależy gdzie się mieszka. Kabaty czy Izabelin to raj dla psów, ale ja mieszkałam 5 lat na Miodowej, w samym centrum Warszawy. Uwielbiałam tam mieszkac i do dzisiaj zdarza mi się tesknić za stolicą, ale jak ostatnio musiałam cały dzień z Arminem na starówce spędzić, to zmęczyłam się nieludzko. On jest nauczony biegac po polach, które mamy prawie pod samym oknem, a tam trzeba wszędzie dojechać. Męczylibysmy się z nim w małym mieszkanku w kamienicy, bez ogrodu i pobliskich pól.
A do samej Warszawy oczywiście nic nie mam i zawsze będzie moim sentymentalnym miastem, w którym zresztą poznałam mojego męża. :loveu:

Pozdrawiam

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Zależy gdzie się mieszka. Kabaty czy Izabelin to raj dla psów, ale ja mieszkałam 5 lat na Miodowej, w samym centrum Warszawy. Uwielbiałam tam mieszkac i do dzisiaj zdarza mi się tesknić za stolicą, ale jak ostatnio musiałam cały dzień z Arminem na starówce spędzić, to zmęczyłam się nieludzko. On jest nauczony biegac po polach, które mamy prawie pod samym oknem, a tam trzeba wszędzie dojechać. Męczylibysmy się z nim w małym mieszkanku w kamienicy, bez ogrodu i pobliskich pól.
A do samej Warszawy oczywiście nic nie mam i zawsze będzie moim sentymentalnym miastem, w którym zresztą poznałam mojego męża. :loveu:

Pozdrawiam

...Starówka, cudne miejsce:lol:, ale dla psa nie ma miejsa do biegania, zgadzam się z Tobą, trzeba jeździć dalej, zeby się wybiegał. My mieszkamy na Marysinie i mamy Mazowiecki park Krajobrazowy i inne okoliczności przyrody, więc jest gdzie chodzić.
A Warszawa jest moim miastem od zawsze i tak już zostanie:p

A.

Posted

chociaż najciekawszym "zabytkiem" były Złote Tarasy

Jak dla mnie ZT wyglądają obrzydliwie, zupełnie nie podobają mi się od zewnątrz. Paskudne to. :cool1:

Posted

Inkaa napisał(a):
Jak dla mnie ZT wyglądają obrzydliwie, zupełnie nie podobają mi się od zewnątrz. Paskudne to. :cool1:

...zgadzam się, urodne to, to nie jest:shake:
a miejsce, w którym je postawiono pozostawia wiele do życzenia:diabloti:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...zgadzam się, urodne to, to nie jest:shake:
a miejsce, w którym je postawiono pozostawia wiele do życzenia:diabloti:

A.

A mnie się podobają, szczególnie ta fala, chociaż jesli chodzi o zakupy to zawsze wolałam Arkadię albo Auchan (chyba Wola Park czy coś takiego).

Ale skończmy ten temat, bo zmieniamy galerię Marleya w forum dyskusyjne o Warszawie :D Kinga wrzucaj nowe fotki Pana M, bo zawładnęłyśmy Waszą galerią :evil_lol: