Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęć psa jak zawsze nie mam ale mam kwiatki zaległe...

U nas bardzo fajnie, już po testach i w ogóle;) Pies mi złapał dzisiaj 3 backhandy sześciometrowe i jestem zadowolona;)

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Armin gotowy na spacerek, to kiedy się widzimy???

Oj, ja nie wiem kiedy będziemy w Skoczowie, długi weekend na pewno nie bo w Cieszynie się agility zaczyna, a potem to jeszcze nie wiem

Posted

Marley rozwalił łape, nie wiem jak, nie wiem gdzie, wczoraj wieczorem już miał troszke spuchnięte, dzisiaj ma to jakieś dziwne ale krew nie leci. Kuleje lekko, boli go to przy dotykaniu... Wydaje mi się, że zdarł sobie skóre, bo raczej nie wygląda to na nic innego. Dobrze, że jutro jedziemy do weta na szczepienie, przyokazji go obejrzy...

Posted

Kinia napisał(a):
Marley rozwalił łape, nie wiem jak, nie wiem gdzie, wczoraj wieczorem już miał troszke spuchnięte, dzisiaj ma to jakieś dziwne ale krew nie leci. Kuleje lekko, boli go to przy dotykaniu... Wydaje mi się, że zdarł sobie skóre, bo raczej nie wygląda to na nic innego. Dobrze, że jutro jedziemy do weta na szczepienie, przyokazji go obejrzy...

To zdrówka życzymy:loveu:

Posted

[quote name='Patisa']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Bielsko/IMG_3090.jpg

Piękny Czarnulek!

Kurczę, widziałam ostatnio na Płocku jak kobitki szły z małym czarnym, labciątkiem.
Chyba rodowodowy, bo taki piękny jak i Twój!:cool3:

Kurczę, ale Płock to miasto labków... zatrzęsienie ich tam. Choć podejrzewam, że nie wszystkie są rasowe.

Twój jest przepiękny, fajnie, że nie spasiony, bo u labów to chyba jakaś klątwa ta otyłość. :shake:

Pozdrawiam,
zapraszam do nas częściej ( zaraz doładuje nowe foty :diabloti: )

P.S. Pokaż mi labka skokliwego! :loveu:
Moda na labki jeszcze nie minęła, a szkoda...
Dzięki za komplementy:loveu:
Skokliwy lab będzie jak sie łapka wyleczy;)

Posted

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Bielsko/IMG_3090.jpg

Piękny Czarnulek!

Kurczę, widziałam ostatnio na Płocku jak kobitki szły z małym czarnym, labciątkiem.
Chyba rodowodowy, bo taki piękny jak i Twój!:cool3:

Kurczę, ale Płock to miasto labków... zatrzęsienie ich tam. Choć podejrzewam, że nie wszystkie są rasowe.

Twój jest przepiękny, fajnie, że nie spasiony, bo u labów to chyba jakaś klątwa ta otyłość. :shake:

Pozdrawiam,
zapraszam do nas częściej ( zaraz doładuje nowe foty :diabloti: )

P.S. Pokaż mi labka skokliwego! :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
chora lapke koniecznie pokaz wetowi! niech porzadnie ogladnie.
Zdrowka!

pzdr.

Kurcze strasznie dziwną ma tą łape, chociaż nie kuleje aż tak bardzo. Ale nie chce pokazać, ani żeby dotykać. Jutro przy szczepieniu wet zobaczy na to ja mu to jeszcze chyba umyje.

Posted

[quote name='Asiaczek']ja miałam wsnie taki goooopi przypadek z łapka. niby nic a okazało sie, ze wyłamany palec... kiedy i gdzie to sie stało - nikt w domu nie wie... teraz jest juz OK.

pzdr.

u nas raczej nie będzie tak źle, wygląda to na zadrapaną skóre, troszke ropy z tego chyba wyszło, pewnie wet da nam jakąś maść i przejdzie w kilka dni. Najważniejsze, że ma to lepsze niż dopołudnia, wtedy jeszcze czasami kulał bo miał to bardziej spuchnięte, teraz jeżeli nie stanie na kamień to idzie normalnie i nawet biega, na co mu nie pozwalam...