Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Piękne pyszczydło ukazuje nam Marley! Kenia tak samo buszuje w śniegu. Tarzanie i nacieranie śniegiem na porządku dziennym. Ale za to jakie czyściutkie wracają do domu!
Pozdrawiam

Posted

Witam się sobotnio!
U nas śnieg sypie dalej i nie chce przestać! A ja chce wiosne!!! A najlepiej żeby był już czerwiec:)

Gruby śpi, jest wykończony po porannym spacerze:)

Posted

Bzikowa: ja w kwietniu egzaminy pisze:( Ale chce wiosne bo tęsknie za frisbowaniem, krótkim rękawkiem i w ogóle;)
Anita: Jak siedzi na zadku to troche marznie ale jak się rusza to jest dobrze;)
deer_1987: ty po pracy, a ja się wszystkiego na poniedziałek nauczyłam i jeszcze tylko chemii na wtorek sie naucze i luz;)

Posted

Tegoroczna zima jest piękna ... tyyyle śniegu :multi: Ja też wolałabym wiosnę już, ale jak widzę radość naszych psiurów w tym śniegu - to sama się cieszę...
Pozatem psy są czyste :p A jakie będą - jak będzie chlapa, błoto, deszcze ?

Posted

halgre58 masz racje, zima jest piękna ale za długo:p Jak będzie plucha to się trochę pomęcze ale potem będzie lato:multi: warto czekać;)
Isia trochę tak:D Ale warto było
Kinga Zgadzam się;)

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Owszem, kraobrazy zimowe są piękne, do popatrzenia przez okno. :cool3:
Ale jednak spacery wiosenne/letnie są bardziej komfortowe niż brodzenie w śniegu po kolana w temperaturze -5stopni C w zime - przynajmniej dla mnie. :cool3:

Eeetam przez okno :evil_lol: Dla mnie jest tak samo komfortowo - wczoraj np. tarzaliśmy się z Bzem w śniegu, nie narzekam :evil_lol:
Poza tym na spacery letnie to ja muszę wychodzić o jakichś chorych godzinach bo pies mój nie toleruje upałów :roll:

Posted

[quote name='Kinia']halgre58 masz racje, zima jest piękna ale za długo:p Jak będzie plucha to się trochę pomęcze ale potem będzie lato:multi: warto czekać;)

hahaha... też masz rację :multi: Wg prognozy już idzie wiosna ... 8. marca ma być plus 14 stopni...:crazyeye: Oby tylko nie było potem jakiegoś nagłego powrotu zimy :crazyeye: Ale bym się wkurzyła :angryy:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Eeetam przez okno :evil_lol: Dla mnie jest tak samo komfortowo - wczoraj np. tarzaliśmy się z Bzem w śniegu, nie narzekam :evil_lol:
Poza tym na spacery letnie to ja muszę wychodzić o jakichś chorych godzinach bo pies mój nie toleruje upałów :roll:

Znacznie bardziej wolę tarzac się w trawie niż na mokrym śniegu (brr, aż mi się zimno zrobiło!) Przez takie zimowe długie wyjścia jestem chora, widać żem niezachartowana. :cool3:
Ee, ja narzekam na Wenosławę która za upałami nie przepada, ale nie muszę wychodzić z nią o dziwnych godzinach (zresztą - dla mnie idealną porą na wstawanie jest 11.00 po południu)

Posted

Witam wszystkich!
Postanowiłam, że w tym oczekiwaniu na wiosne nie moze tu być tak pusto więc będe wstawiać letnie zdjecia żeby ocieplić galerię;) Część z nich pewnie już tu była ale nie zaszkodzi wstawić raz jeszcze.

Woooooooda!!!

My już chcemy popływać