Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Kinia, pocieszasz mnie, że się nie dobiera do szwu! :)
Bo ja będę kastrować już po feriach i może się zdarzyć, że zostanie kilka godzin sam - a nie chcę go wsadzać w kołnierz bo by chyba ocipiał w nim. ;)

Ale najpierw go przypilnuj, nigdy nic nie wiadomo. Nie powinnaś go tak od razu zostawić.
My mamy kołnierz ale gruby nawet go nie widział:)

Posted

No jasne, przecież zeszłabym na zawał gdybym go od razu zostawiła samego, postaram się umówić ciachanie na piątek lub sobotę żeby pierwsze dni być non stop z nim :wink:
Ale mam doświadczenie z 'trochę' większymi szwami, które goiły się po parę tygodni także mam nadzieję, że nie będę miała problemu. ;)

Posted

Witam wieczorkiem!
Miło, ze do nas zaglądacie;)

Posprzątałam w szafie i w półkach z ubraniami i jestem z sibie dumna;) Nienawidze sprzątać...

Posted

Dzisiaj też sprzątałam... trzepaliśmy dywany i psa. Wyszło z niego tyle sierści, że szok, nie wiem skad się to bierze...

i jeszcze śnieg napadał...

Posted

Kinia napisał(a):
Dzisiaj też sprzątałam... trzepaliśmy dywany i psa. Wyszło z niego tyle sierści, że szok, nie wiem skad się to bierze...

odkad kupilam furminator nie mam problemu z Niuni sierscia po katach..

Posted

deer_1987 napisał(a):
odkad kupilam furminator nie mam problemu z Niuni sierscia po katach..

a co to jest :crazyeye: bo ja chyba jakaś niedokształcona jestem ;)

Posted

Dzieńdoberek :multi:
Widzę tu dyskusję o wypadaniu sierści... Dindek też traci tyyyle sierści, że nikt by nie uwierzył :crazyeye: Ciągle, na okrągło pełno się tego wala po całym pokoju ! Właściwie to teraz jakby mniej...:multi:

Posted

[quote name='halgre58']Dzieńdoberek :multi:
Widzę tu dyskusję o wypadaniu sierści... Dindek też traci tyyyle sierści, że nikt by nie uwierzył :crazyeye: Ciągle, na okrągło pełno się tego wala po całym pokoju ! Właściwie to teraz jakby mniej...:multi:
No to polecam Furminiator, swietnie sie sprawdzilo na Niuni :diabloti:

Posted

Ładniuchny banerek, ale zima jeszcze...:eviltong:

Śliczne foty łapek :loveu:

PS:U mnie pies jeszcze nie linieje, ale wszystko przed nami, podszerstek gruuuuby :cool3:

Posted

U mnie po domu pełno futra lata :shake: Zamiatam podłogę przynajmniej 2 razy dziennie :roll: Chociaż te psy i koty z dłuższą sierścią to jeszcze spoko, bo ta sierść się w kłębki zwija i łatwiej sprzątać, ale futro z krótkowłosych :-o Koszmar do wysprzątania :smhair2: