Kinia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Sweetaśna napisał(a):aa:) a co to jest to fit in Deutsch?? tak bo sprawdziłam w necie:evil_lol::evil_lol: te 3 pyt z histy mam dobrze:multi::eviltong: przed oświeceniem był barok a ten gosciu w renesansie wymyslił druk:cool3::lol: o:D my mielism w salach od numeru iles do iles wg klas;) i pani nas pokolei sadzała;) to ze wzgledu na angielski bo tak nie bedzie słychac co bedzie puszczane:) i w te 3 dni są zebrania z rodzicami i musze byc krzesła i stoły w salach:) Fit in Deutsch to egzamin z niemieckiego, jak się zda to ma sie zaliczony któryś tam poziom chyba A2? A ja już nie pamiętam co tam strzeliłam... ale najgorsze było wypracowanie:roll: gorszego tematu nie mogli wymyślić... ja tam takie bzdury napisałam:shake: o jakiejś dziewczynie co w jeziorze mieszkała:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Ja mam o 8. Ale o 7.15 mam przygotowania do Fit in Deutsch;) To z tym rozbiorem to chyba D było, strzelałam:D I mam numer 13 w dzienniku i wylosowałm stolik numer 13 już drugi raz:) aa:) a co to jest to fit in Deutsch?? tak bo sprawdziłam w necie:evil_lol::evil_lol: te 3 pyt z histy mam dobrze:multi::eviltong: przed oświeceniem był barok a ten gosciu w renesansie wymyslił druk:cool3::lol: o:D my mielism w salach od numeru iles do iles wg klas;) i pani nas pokolei sadzała;) to ze wzgledu na angielski bo tak nie bedzie słychac co bedzie puszczane:) i w te 3 dni są zebrania z rodzicami i musze byc krzesła i stoły w salach:) Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Fit in Deutsch to egzamin z niemieckiego, jak się zda to ma sie zaliczony któryś tam poziom chyba A2? A ja już nie pamiętam co tam strzeliłam... ale najgorsze było wypracowanie:roll: gorszego tematu nie mogli wymyślić... ja tam takie bzdury napisałam:shake: o jakiejś dziewczynie co w jeziorze mieszkała:evil_lol: aha... u nas takiego sie nie zdaje z tego co wiem.. heh:) nie bylo złe:) lepsze niż charakterystyka:) mozna bylo sie dac ponieśc wyobraźni:diabloti: tez pisałam bzdury o jakims panu antonim:evil_lol: Quote
Kinia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Sweetaśna napisał(a):aha... u nas takiego sie nie zdaje z tego co wiem.. heh:) nie bylo złe:) lepsze niż charakterystyka:) mozna bylo sie dac ponieśc wyobraźni:diabloti: tez pisałam bzdury o jakims panu antonim:evil_lol: U nas zdaje ten kto chce, nie trzeba. Ale wynik się potem pisze w podaniach o prace itd. Dobrze, ze nie charakterystyka albo biografia... deer_1987 napisał(a):A wiesz juz jaka ocena za strone wwW? NIe mam pojęcia:placz: Nie oddał jeszcze, pewnie da we wtorek A dzisiaj masakra:shake: test napisałam w godzine, ale chyba źle mi poszło. Ale nie jestem pewna. Grypa nie ustępuje, katar okropny, gardło mnie boli i ledwo żyję. Fotek nie będzie, bo w ogóle nie wychodze z domu:shake: Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Powrotu do zdrowia... ;) Mi już lepiej, grypa przechodzi.. ale do szkoły i tak nie chodzę, bo jeszcze jestem osłabiona. :eviltong: Quote
Kinia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):Powrotu do zdrowia... ;) Mi już lepiej, grypa przechodzi.. ale do szkoły i tak nie chodzę, bo jeszcze jestem osłabiona. :eviltong: Dzięki:loveu: Ja tylko te testy pisze i lece do domu;) Quote
basia bonnie Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):A u mnie nie było próbnego. :D u mnie też nie :cool3: ciekawego od czego to zależy? bo chyba nie od województw, bo my z Kinia obie śląsk:cool3: cześć Kinia ;) Quote
Bzikowa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nie ma zdjęć? :roll: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :) Quote
Kinia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Bzikowa napisał(a):Nie ma zdjęć? :roll: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :) NIe ma:( I jak narazie nie będzie, w domu robić nie moge bo mam za ciemny obiektyw i zbyt ruchliwego psa i ręke... Ale może coś nagram? Ale co? basia bonnie napisał(a):u mnie też nie :cool3: ciekawego od czego to zależy? bo chyba nie od województw, bo my z Kinia obie śląsk:cool3: cześć Kinia ;) Cześć Basiu! Dawno Cię u nas nie było... To chyba zależy od szkoły, czy chce robić czy nie. Quote
Kinia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dobra zostałam namówiona do zrobienia fotek domowych:) Ale się nie przestraszczie;) Przepraszam za zaszumienie Quote
Bartiśkowa_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://images45.fotosik.pl/49/02b2799eeee007eb.jpg Jakie piękne zdjęcie :crazyeye::loveu: Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 sliczne te zdjecia:) marley wyglada jak narysowany prawie:loveu::p Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Mi się wydaje, że z tymi testami to właśnie od szkół zależy... U mnie są zapowiedziane inne w inne dni (oprócz mat-przyr, bo już mieliśmy). Jakie piękne zdjęcia! :-o Quote
Asiaczek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jeeeeee..... jak to zrobiłaś?:crazyeye: Cudne! http://images45.fotosik.pl/49/02b2799eeee007eb.jpg Pzdr. Quote
taxelina Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 I Ty narzekasz na domowe foty? To drugie jak zaczarowane wyglada :D Quote
Kinia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Skoro domowe aż tak sie podobają to chyba zaczne robić więcej:wow: Dzięki za odwiedziny;) Dzisiaj pisałam angielski chyba mi dobrze poszło;) Quote
halgre Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :bye: Śliczne portreciki :loveu: Filmik też bardzo fajny :multi: http://images41.fotosik.pl/48/e0a217840ed445fe.jpg - a to fajne, ciekawe zdjęcie :multi: przypomina fajkę :evil_lol: Quote
Kinia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='halgre58']:bye: Śliczne portreciki :loveu: Filmik też bardzo fajny :multi: http://images41.fotosik.pl/48/e0a217840ed445fe.jpg - a to fajne, ciekawe zdjęcie :multi: przypomina fajkę :evil_lol: Cześć! Fajnke? to ciekawe:evil_lol: Quote
martitaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Fajke nabita bialym tytoniem:).Czesc,dawno mnie nie bylo,nawet do swojej galerii jakos nie zagladam,to po tym jak zdechl flat naszegho proboszcza,ten,ktorego mam zdjecia u siebie:(jakos tak nie moge sie cieszyc.Pozdrow Slicznosci czarne,piekne te portreciki:) Quote
Kinia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 cześć! oj a co sie stało z tym flatem? Quote
taxelina Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Rob wiecej, domowe (robilam dzis krolisiowi i chyba 3 foty Sherry z domowych) sa lepsze niz focic przy gorszej pogodzie na zewnatrz :D Quote
martitaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kinia napisał(a):cześć! oj a co sie stało z tym flatem? juz za teczowym mostem na dogomanii jest.Mial ponad 10 lat.Samochod go zabil:( Quote
Recommended Posts