Kinia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Wieki mnie tu nie było:( Wszystko zwalam na brak czasy:p Czemu doba nie trwa dłuzej? Zdjęć jak zawsze nie mam, chyba że coś tam wyszperam jeżeli oczywiscie bardzo chcecie;) Aktualnie montuje jakiś krótki film:) Wczoraj gadałam z wetem i w nastepną sobote jedziemy na wizyte przed zabiegiem, a prawdopodobnie 23 kastracja:) Quote
Genesis Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Wypada się zrewanżować wizytą ;), ale Marleya na świeżutko nie ma :cool1: Życzymy udanego zabiegu. Nasza Kenusia była sterylizowana tuż przed adopcją, a widzicie jaka wciąż "kobieca"?:loveu: Quote
taxelina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Zdjecia to zawsze chetnie obejrzymy :D Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Tak, tak, fotki sa zawsze mile widziane...:lol: Pzdr. Quote
Avaloth Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :) udanego zabiegu życzę ;) a ja w tym samym dniu mam zakładanie aparatu na zęby :roll::evil_lol: Quote
Kinia Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Hejos:) Żeby nie było, że żadnych zdjęć nie wstawiam. Dam 4 beznadziejne:evil_lol: No i film: YouTube - Pif paf - Zdechł pies sesja 3 A ja jestem chora i siedze w domu:) Quote
Herspri Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 http://images45.fotosik.pl/48/2f65badc18a7a023.jpg Haha tu mi Marley przypomina bardziej jakiegoś bulla niż labka :razz: Fajny filmik :loveu: Ja uczę Etnę przewrotu na plecy z leżenia ;) Quote
Paula&Goofi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Filmik fajny, fotki też ;) Zapraszamy do nas xD Quote
Iss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 aaaaaa Kinia, ale Marleyowy potwór biegnie na nas na drugiej fotce!!!!! super! kocham takie szalone fotki ! Ucałuj porządnie czarnuszka prosto w jego czarny nochalek ::) P:S Kuruj się kobito! Quote
Bzikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Super rozwiane uszy na drugiej fotce! :) Słodko zdycha:loveu: Quote
Marzenuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Aż się zastanawiałam co się z Tobą stało :eviltong: Ale znalazłam Was tu :diabloti: Quote
Avaloth Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 to drugie wymiata :D:loveu: te marko są śliczne, naprawdę :loveu::cool3:' fajny ten filmik :evil_lol: Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 O, witam w klubie. :D Ja też chora. :eviltong: Piękny Marley. Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Dzięki za odwiedziny:loveu: Rano miałam 37,5 stopni. A musiałam iść napisać próbny test:( Poszło mi masakrycznie, tak mi się wydaje:D temat wypracowania był beznadziejny i w ogóle cały test był do d... Przez te 2 godziny zużyłam 10 chusteczek! I nie mogłam się skupić przez ten katar... Jutro musze iść na 7.15 do szkoły:( A Marley śpi:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Dzięki za odwiedziny:loveu: Rano miałam 37,5 stopni. A musiałam iść napisać próbny test:( Poszło mi masakrycznie, tak mi się wydaje:D temat wypracowania był beznadziejny i w ogóle cały test był do d... Przez te 2 godziny zużyłam 10 chusteczek! I nie mogłam się skupić przez ten katar... Jutro musze iść na 7.15 do szkoły:( A Marley śpi:evil_lol: ja tez miałam test próbny dzisiaj z humana... jakos poszło.. a my mielismy badziewny temat do napisania "Napisz mit o powstaniu ksiązki" i wszystkich zatkało:evil_lol::eviltong: takie bzdury tam napisałam ze bedzie dobrze jak z 1pkt dostane:evil_lol: ale ogólnie bylo w miare:) jutro normlanie do szkoły idziesz?? ja mam jeszcze testy do piątku.. zdrowiej szybko:p Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Przecież cała Polska ma ten sam test:) Bo to są z OPERONA:) A ile pytań z historii było i to takie głupie... co było przed oświeceniem czy czymś tam... Jutro musze iść na 7.15, potem test o 8 , a potem nie wiem zalezy jak zdrowie;) Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nie wiem... co prawda ja też jestem chora, ale na pewno dzisiaj nie było w szkole żadnego próbnego. Nic wcześniej nie zapowiadali ani nic. I są teraz normalne lekcje, niedługo idę tylko na poprawę z chemii... Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 To ciekawe... może będziecie mieli w innym terminie? A u nas śnieg pada Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No pewnie tak. A u mnie nie pada, a się topi już któryś dzień. :D A i tak jest go trochę. Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Przecież cała Polska ma ten sam test:) Bo to są z OPERONA:) A ile pytań z historii było i to takie głupie... co było przed oświeceniem czy czymś tam... Jutro musze iść na 7.15, potem test o 8 , a potem nie wiem zalezy jak zdrowie;) tak?? ale nie wszyscy pisali teraz.. myslałam ze kazdy miał inny:) nie wiedzialam ze tan sam:eviltong: no właśnie... głupio.. nie lubię historii a tyle pytań z tym 3 rozbiorem tez nie widziałam:evil_lol::eviltong: od kolegi ściągłam bo jego odp widziałam a on z histy jest dosc dobry i strzelam ze miał dobrze:evil_lol::evil_lol: ja mam o 9 test dopiero... a:) Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ja mam o 8. Ale o 7.15 mam przygotowania do Fit in Deutsch;) To z tym rozbiorem to chyba D było, strzelałam:D I mam numer 13 w dzienniku i wylosowałm stolik numer 13 już drugi raz:) Quote
Recommended Posts