Russellka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Śliczna :loveu: a czyj to cień na główce? :cool3: Quote
Kinia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 O cześć:) Fajnie, że wpadłaś;) Zapraszam wszystkich na bloga: Marley & Ja - Onet.pl Blog Quote
Iss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ulala widzę, że rywalka się nam na horyzoncie pojawiła. Nie ładnie nie ładnie :P :cool3: Quote
Kinia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Oj dobrze wiesz, że Marley lubi wszystkie laski:) Quote
apcik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kinia napisał(a):Oj dobrze wiesz, że Marley lubi wszystkie laski:) laski może tak ale nie panów:evil_lol: Quote
Kinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 deer_1987 No jasne;) apcik Lubi panów... ale takich spokojnych, nie takich jak ten Twój z którym od razu sie kłóci Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kinia napisał(a):Oj dobrze wiesz, że Marley lubi wszystkie laski:) to tak jak Bziku , nawet za bardzo czasem :evil_lol::mad: Obejrzałam fotki :multi: Super berneńczyk (to berneńczyk tak?)! Śliczne foto Etny, szkoda tylko, że ten cień na nią padł Quote
Pimpek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cześć Marley'owce :cool3: Co tam u was?:p Quote
Herspri Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 My tu czekamy na fotki ze spaceru :eviltong: Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kiedy multi zacznie działać:angryy::angryy::angryy: Bzikowa Cześć:) Mi tam się z cieniem bardziej podoba:oops: Anka_ZG Witam!!! Pimpek Cześć Pimpokowa dawno Cię u nas nie było:mad: u nas fajnie;) Jakoś się żyje. Nie będe sie rozpisywać HerspriA Etna z poprzedniej strony Ci nie wystarczy? Dobra, dobra nie mam prawie w ogóle fotek... pomęcz apcikową ona ma duuużo:cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Hejo kiedy bedą Marlejkowe fotki ? :loveu: Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hejo:) bardzo fajne foteczki te ze spacerku z berneńczykiem:) boskie:) a ta co dałas przed chwilką bardzo fajna ale mało widac na niej:eviltong: co u was?? wymiziaj marleya:) Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Dzięki:) U nas średnio jutro mam spr z angielskiego... i dyktando o matko pewnie będzie źle bo nie umiem ortografii w ogóle... ale za to mam numerek niepytany i nie zapyta mnie z niemca;) Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kinia napisał(a):Dzięki:) U nas średnio jutro mam spr z angielskiego... i dyktando o matko pewnie będzie źle bo nie umiem ortografii w ogóle... ale za to mam numerek niepytany i nie zapyta mnie z niemca;) :) oj.. ja chce wiedziec co dostałam z anglika z testu bo nasza pani twierdziła ze dzisiaj miały byc wyniki a jedna klasa juz w poniedziełek widziała swoje testy:roll: a wam oddali juz?? fajnie z tym numerkiem ja mam inną szkołe i nie ma czegos takiego..:roll: :):) Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 No nam juz dawno oddali pisałam Ci w galeri kiedyś tam pamiętasz? a numerki to fajna rzecz ale mój jest rzadko... Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kinia napisał(a):No nam juz dawno oddali pisałam Ci w galeri kiedyś tam pamiętasz? a numerki to fajna rzecz ale mój jest rzadko... a to juz wam wtedy oddawali?? bo pisałas ze tylko sobie tak mniej wiecej sprawdzaliscie.. a jaki masz numer?? Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 No na drugi dzień sprawdzili czy dobrze sobie policzyliśmy;) w pierwszej klasie miałam 15 w drugiej 14 a teraz jak myślisz? Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kinia napisał(a):No na drugi dzień sprawdzili czy dobrze sobie policzyliśmy;) w pierwszej klasie miałam 15 w drugiej 14 a teraz jak myślisz? nie wiem 15?? ja miałam w 1 gim 14 w 2 gim 15 a teraz znowu 14:evil_lol: Quote
Marzenuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja mogę iść za Ciebie na dyktando :diabloti: Uwielbiałam je. Szkoda, że w szkołach wyższych już ich nie ma :shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts